Tılsım ve Meran Sunucularına Girilmiyor
-
batuhansarul00
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
Re: Tılsım ve Meran Sunucularına Girilmiyor
hala bir bilgiendirme yok 14 saat oldu yeter
-
albatros2424can
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
14 saat gitti bilgilendirme teknik arıza dağ başında ki elektrik teli bile onarılmıştı bu saate biraz daha özen kullanıcılarımıza bu kadar değersiz yaklaşılmaması gerekir. üstüne üstlük artırıcı alan arkadaşlar var onların kayıplarına da inşallah !!! bir çözüm bulunur.
- Materyalist
- İri Fare Avcısı

bugün 2500 akçe çektim hala gelmedi paranla rezil olmak böyle birşey sanırım
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
-
batuhansarul00
- Acemi Savaşçı

insanları bilgilendirin yeeter ya
Demek ki reset at düzelir türden bi arıza değil
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Dolu Dolu geçen 15 saat Teşekkürler Yönetim ve Teknik Ekip .24 saat için geri sayım başladı . Takipte kalın ...
Uzun yıllardır ama ara vererek ama sıkılarak ama kızarak bırakıp oynadıgımız bence oldukca guzel bır oyun alt yapısına sahıbız ama gel gorki yıllar gecmesıne ragmen yonetım asamasında mılım ılerleme olmadı olmucak gıbı
Oyunun zaten gelınen su noktadakı durumuda tamamen yonetımın pasıf kalması ve bırakılması sahsı kanatım .. Burda bır tıcarı ısletme var ve sen bu ısletme uzerınde hızmet verıp para kazanıyorsun ama bu hızmetı satısını yapmak guzelde hızmette sorun olunca cevap vermeye bıle tenezul gostermıyorlar.. olabılır teknık sorun olur belkı sıkıntı buyuktur bunlarda olabılcek bır durum aam bır sunucu 15-16 saat calısmaz ıse burda kocaman forum sayfan var yazarsın teknık bır arızamız var vs. vs. ıcını doldurur bır acıklama yazarsın .. ınsanlarda kabullenır bekler sen bana hayır ısı yapmyorsunkı bırde konu hakkında bılgılendırme yapılmıyor .. .... SAYGILAR....
Evvvvet arkadaşlar 18 saati doldurduk . Son 6 saat kaldı. Bakalım 24. saat sonunda sorun çözülebilecek mi ? Yoksa bir 24 saat daha mı bekleyeceğiz. Beklemede ve takipte kalın ...
-
batuhansarul00
- Acemi Savaşçı

Hala bilgilendirme yok ne zaman gelir sunucu
Hafta sonu tatil mesai yok kardeşim beklemeyin boşa.9da gelip 6 da dağılıyolar.batuhansarul00 yazdı:Hala bilgilendirme yok ne zaman gelir sunucu