Bu arada aklımda çok güzel fikirlerim var günlükle ilgili olmasada düzgün bir iş çıkarabilirsem beğeneceğinizi umuyorum
VEFA/BİVEFA(EMİNÖNÜ)
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: GÜNLÜK~Ahdelvefa(EMİNÖNÜ)
Merhaba günlük, bugün pek bir aksiyon olmadı küçük bi şans geldi sadece oda hadi al ve sus dermişcesine
neyse bunların detaylarını sabah paylaşacağım zaten. Sanırım bundan sonra gün içinde yaşadıklarımı bir sonraki sabah paylaşacağım gece yorgun oluyorum çünkü
Bu arada aklımda çok güzel fikirlerim var günlükle ilgili olmasada düzgün bir iş çıkarabilirsem beğeneceğinizi umuyorum
beklemede kalın. Hayırlı geceler değerli İKV ailesi...
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam reçeteception desene reçete içinde reçete.Takipteyiz 
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Merhaba günlük,
dün pek birşey yaşamamıştım. Bir kaç resimle ifade edeceğim
3-4 Defa Kenana gittim sadece. Benim şansım yoktu ama sansı olan arkadaşlarla gittiğim için Ş'2 sayesinde
bkz.(Tılsım Şans 2= Diğer oyuncularada kendi şansının tamamını aktarırır)
banada olduğu gibi sekti ve ilk yüzüğümü aldım

Ardından aynı grupla birkez daha girdim ve sonuç...

aynı yüzükten 2 tane.... Bunca zamandır ''HAKLI'' isyanıma sanki hadi al dermişcesine eğleniyorlardı benimle
bari kolyesini verseydin Kenaannn...

Daha sonra işlenmiş Gümüş arayan bir Nefere denk geldim ve ihtiyacını temin etmeye çalıştım.

işte dün sadece bu kadardı. Bu arada param azaldığı için para kasmam gerekiyordu bu yüzden boş zamanlarımda grup olmadığı zamanlarda Büyücü kasmaya karar verdim. Ahdellvefa
Yardımlarından dolayı EYPYGR-admygr,AnsaLem- HARBİLAZ'a ve diğer arkadaşlara Tekeşşür eder iyi oyunlar dilerim.
Esen ve sağlıcaklı kalın
dün pek birşey yaşamamıştım. Bir kaç resimle ifade edeceğim
3-4 Defa Kenana gittim sadece. Benim şansım yoktu ama sansı olan arkadaşlarla gittiğim için Ş'2 sayesinde
bkz.(Tılsım Şans 2= Diğer oyuncularada kendi şansının tamamını aktarırır)

Ardından aynı grupla birkez daha girdim ve sonuç...

aynı yüzükten 2 tane.... Bunca zamandır ''HAKLI'' isyanıma sanki hadi al dermişcesine eğleniyorlardı benimle

Daha sonra işlenmiş Gümüş arayan bir Nefere denk geldim ve ihtiyacını temin etmeye çalıştım.

işte dün sadece bu kadardı. Bu arada param azaldığı için para kasmam gerekiyordu bu yüzden boş zamanlarımda grup olmadığı zamanlarda Büyücü kasmaya karar verdim. Ahdellvefa
Yardımlarından dolayı EYPYGR-admygr,AnsaLem- HARBİLAZ'a ve diğer arkadaşlara Tekeşşür eder iyi oyunlar dilerim.
Esen ve sağlıcaklı kalın
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
romendiyojen yazdı:Tamamen Şaka Amaçlıdır.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Hahah çok iyi olmuş yaromendiyojen yazdı:Tamamen Şaka Amaçlıdır.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Merhaba günlük yeni bir günde yine senin karşındayım. Dün olanları aktarmaya başlıyorum 
Sabahtan bölge atan bulamadığım için biraz kp kasmak istedim
en azından Em yapıp F4 Çekebilmek için 500 kp cik
Öğleden sonra Kenan i.in toplanıldığını duyunca hemencecik hasekiye doğru yol aldım.

Birazcık bekledikten sonra içeri girdik.

Eğlenmek Güzeldir.
Lütfen sıranızı bekleyin SerinplayBB atarak düşürmeye çalışmayın 
Günüm böyle geçti birde ilk defa tank olarak tek başıma Stu...Beye gittim sonu madalya tabikide
Heycandan bombaların geçtiğini düşünerek hareket ettim bir kaç arkadaşımız öldü kendilerine olan özrümü burdanda yenilemek istiyorum

Değerli ikv oyuncuları günüm işte böyle geçti. Sağlıcaklı ve Esen kalın.
Sabahtan bölge atan bulamadığım için biraz kp kasmak istedim
Öğleden sonra Kenan i.in toplanıldığını duyunca hemencecik hasekiye doğru yol aldım.

Birazcık bekledikten sonra içeri girdik.

Eğlenmek Güzeldir.
Günüm böyle geçti birde ilk defa tank olarak tek başıma Stu...Beye gittim sonu madalya tabikide
Heycandan bombaların geçtiğini düşünerek hareket ettim bir kaç arkadaşımız öldü kendilerine olan özrümü burdanda yenilemek istiyorum

Değerli ikv oyuncuları günüm işte böyle geçti. Sağlıcaklı ve Esen kalın.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Merhaba günlük , bugun belkide tekrardan başaldığımdan beri en boş günüm oldu bölge falan atamadım hiç hafta sonuda büyük ihtimal pek oyuna giremeyeceğim İstanbula günlüktede bahsettiğim değerli dostuma misafir olmaya gidiyorum. Gezeriz büyük ihtimal
Lakin umudunuzu yitirmeyin çünkü yarın size büyük bir süpriz yapmak istiyorum.
Yarın akşama doğru mutlaka takipte kalın
Yarın akşama doğru mutlaka takipte kalın
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
AHDElVEFA yazdı:Merhaba günlük , bugun belkide tekrardan başaldığımdan beri en boş günüm oldu bölge falan atamadım hiç hafta sonuda büyük ihtimal pek oyuna giremeyeceğim İstanbula günlüktede bahsettiğim değerli dostuma misafir olmaya gidiyorum. Gezeriz büyük ihtimal![]()
Yarın akşama doğru mutlaka takipte kalın![]()
Hiç merak etmiyoruz açıkcası sakın o zırhı basacam deme basınca bi amacın kalmıyacak abi ve çok gereksiz.Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben paran boşa gitmesin diye dedim.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..