Bugün hoş gördük.
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhabalar;
Öncelikle süper,mükemmel hatta bir o kadar inanılmaz bir gün geçirdim.Hol Bölgesi'ni ilk defa bu kadar kârlı gördüm.Ekrem Ağabey hep kulaklarımdaydı.Yalnız kötü olan tek şey şu ki;bugün gelen şans ile önümüzdeki hafta kısırlık olacak.
Güne güzel bir ticaret ile başladık.Klandan 5 adet Ganoderma arayan bir nefer gördüm.Suncumuzda tanesi 6M.Fiyatı kendisine belirttim.O da karşılık olarak 3 adet Kondrit teklif etti.Ben de makul ve birebir bir takas olduğu için kabul ettim.
Tablet açılımı yapan çocuk gibi Yeşim Taşı çektik ve sonu sürpriz oldu.
Bir ara öldüm.Başlangıçta doğdum.Çok kısa bir işim vardı ve karakteri kapıya bıraktım.
Safran şovu yaptık bugün.Abes kaçabilir,belki çok büyük de konuşuyor gibi de görülebilirim ama Hol'e ambargo koymuş gibi oldu.
Varan 2:
Hat-trick de yaptık.Lonca kanalında Ender hocamın,Cenk Tosun benzetmesi beni biraz sevindirdi.
Ve Hol Bölgesi'ndeki son kazancımız.
Sonra Örümceklerle münakaşaya girdim.Kendileri ayak altına torba bıraktı ama...
Henüz 10 saniye sonra,az önce yaptıkları yetmezmiş gibi yine yaptılar. :evil:
Gün sonunda,elimdeki son Ganoderma'yı da maliyetinden çok az bir fiyata bırakarak günü ve kazancı bitirmiş oldum.
E tabi akıllara Kolpaçino'dan Ekrem Ağabey geliyor bugün için.O meşhur kulaklara konu olan sözünü de aşağıya bırakalım.Bu da günün sözü gibi olsun diyerek veda edelim.
Bugünlük de böyleydi.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyundaki bütün şansınızı kullanmışşınız bugün
Bol şans diliyorum nitekim lazım olcak anlaşılan 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Öncelikle teşekkür ediyorum.1 hafta kısırlık yaşayacağımı düşünüyorum.Bu arada Ender hocam son Gandoerma'yı satmış olduğum fotoğrafta lonca kanalında belirtmiş zaten.AHDElVEFA yazdı:Oyundaki bütün şansınızı kullanmışşınız bugün![]()
Bol şans diliyorum nitekim lazım olcak anlaşılan
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Dün yazamadım ancak beklediğimin aksine kazançlı bir gün yaşadım ve tabiri caizse gaza geldim,oynadım.Yine kazançlıydım ama hissediyorum,kısırlık yakın.
2 tur olarak gerçekleştirdiğim Örümcek Turlarında,ilk tur bir şey alamadık.Hatta örümcekler "Ne yapıyorsun Reta?" diyerek dalga geçme manasında tılsım verdiler.
Sonra Ahmet usta ile sohbet kanalından konuşurken,yeni hedefimin [tooltip t=Elektrik büyü hasarını %15 arttırır.]Elektrik Bilgisi (III)[/tooltip] olduğunu söyledim.O da bu tılsımın 2.seviyesinden kullanarak başlamamı söyledi ve bende kısa bir arayış sonucunda fiyatta anlaştığım bir Arz neferi ile ticarete başladım.
Daha sonra Veysel'e(Romendiyojen) 4 adet Safran satışı yaptım.Kendisi de dün itibarı ile [tooltip t=Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma miktarını %35 yapar.]Meteorit 2(III)[/tooltip] tılsımını bastı.Kendisine tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.
Örümcekler yine enseye tokat atar gibi laubaliler.
Bizim büyücünün örümceklerden alacağı en güzel şeylerden biri:Reçeteler.
İkinci turumuzda bir sürpriz yaşandı ve bahtım açılmaya başladı.Bu baht çıkan Safran sayesinde oldu.
Şakacı şeyler(!):
Veee ikinci Safran.
Örümcekler hep ayağımızın altına torba bıraktığında kıs kıs gülüyorlardı.Bende hep zevksiz torbaları açıyordum ancak bu seferki açışımda şok oldum.
Bakın bunu ben de tahmin edemezdim.
Güne örümceklerden son bir şaka daha yiyerek noktayı koymuş oldum.
Ekrem Ağabeyimizi de şuraya bir yere park edelim.Zira gün içerisinde yaşadıklarım ile söylediği meşhur sözü bağdaşıyor.
Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy

okulum Safranboluda ama bukadar safranı orda bile görmedim. :mrgreen:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhabalar;
Bugün Nurettin Ağabey'in yeni açmış olduğu büyücüsünde,kendisine yardımcı olduk.Ayrıca gün sonunda her ne kadar eli boş dönsek de Çemberlitaş'ı baştan sona turladık.Burayı kısa geçelim ve gelişme bölümüne geçelim.
Reçete sever bir karakter olduğunu biliyoruz Retaliation'un.
Hol'de Bölge Kanalı'ndan "Son 1 adet Kondrit alınır" yazan nefer ile irtibata girerek,fiyatta anlaştık ve ticaretimizi yaptık.
Lonca arkadaşım Fevzi'ye,elimdeki 2 adet Alexanderite'yi sattım.İndirim teklif ettim,kabul etmedi.Burası biraz garip geldi bana.
Tam kasalar doldu,ümitler bugün bitti derken...Küçük ama zehirli iğne üzerinden yavaş yavaş damlayan o Salgı,bizi birazcık daha oyunda tutan etken oldu.
Son olarak da şöyle bir Çemberlitaş hatırası fotoğrafı aldım.
Bugünlük de böylece bitmiş oldu.Esen kalmanız dileğiyle,selametle!
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Biraz geç bir cevap oldu ama,görmemişim bu mesajı mesela loncaya katılışım oyunda dediğim gibi okulun başlangıcı ve sınıftan sadece seni tanıyorum fısıldaşıyoruz falan çok süperdi o ara ya adamsın,kralsın ne diyeyim bilemedim ama çok severim seni reta Eminönü'ne geldim geleli ilgilendin ettin benimle Allah başımızdan eksik etmesin seni dostluğumuz daim olsun her ne kadar benden büyük olsan da keza tanıdığım herkes büyük Eminönünde.Retaliation yazdı:Turşusunu mu kuracaktım Yunus,sende.yusfcuk95 yazdı:Destekleriniz için tüm loncaya ve sana çok çok teşekkür ederim reta bey.
Seviliyorsunuz.
Ama anı niteliğindeki ganodermayı vermen beni biraz üzdü sanki be adam bu sana benden bi parça demiş![]()
Rica ederim Yunus.Biz de seni seviyoruz.
Kimse günlüğüme cevap yazmıyo bozuluyorum ya sıkılıyorum ayıp ediyosunuz bak
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..