,

Çemberlitaşda boş gönderdi bizi neyse çokta umrumdaydı zevkine oynuyoruz
şimdilik bu kadardı kendinize iyi bakın.
Ahaha teşekkür ederim abi tek temennimizFiratCakiroglu yazdı:Hayırlı olsun Yunus , kapı gibi bir büyücü olmasını umuyoruz bak ona göre
Asan hayırlı olsun kardeşim tüm asaları bir bir düşürebilmen dileğiyleyusfcuk95 yazdı:Evvet günlüğüm günü mükemmel bir olayla kapatıyoruz gerçi saat 00:00 geçti
buyrun yeni asam hayırlara vesile olması dileklerimle
Sonra topkapıdaki birkaç güzel insanlardan kareler beraber foto çekindikhatıra olsun tabi en yakışıklısı benim "Grigio" onda şüphe yok
![]()
Neyse kafam ağrıyo günlükçüm ben kaçayım artık dinleneyim biraz görüşürüz kendine iyi bak kanka.
AHDElVEFA yazdı:Asan hayırlı olsun kardeşim tüm asaları bir bir düşürebilmen dileğiyleyusfcuk95 yazdı:Evvet günlüğüm günü mükemmel bir olayla kapatıyoruz gerçi saat 00:00 geçti
buyrun yeni asam hayırlara vesile olması dileklerimle
Sonra topkapıdaki birkaç güzel insanlardan kareler beraber foto çekindikhatıra olsun tabi en yakışıklısı benim "Grigio" onda şüphe yok
![]()
Neyse kafam ağrıyo günlükçüm ben kaçayım artık dinleneyim biraz görüşürüz kendine iyi bak kanka.
Nureddin hocam tez zamanda zırh düşür İnşallahSerinplay yazdı:Asan hayırlı olsun.
Retaliation yazdı:Asa hayırlı olsun sevgili Yunus ama bir sualim olacak;Ben de Ejder Asa severim ama neden Kıyamet Asa'yı daha evvelden üretmedin?