Telekoma bak sen ikvye üvey çocuk muamelesi yapılıyor ikvnin müziklerini niye koymadın lo.
https://www.turktelekommuzik.com/sa/468802
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
aylar sonra bir bakıyım dedim aynı tas aynı hamam zaten 4 yıldır oynamıyorum ama neden buraya uğruyorum anlamadım gidişat için olabilirmi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
düşünün artık o kadar dışlanmışısız
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
İlerleyen aylarda televizyonda reklamını göreceğiniz bu oyuna "Keşke daha önce başlasaymışım" diyeceksiniz. Yeni gelecek " Hybanda" paketi ile haritada kaybolacaksınız. Kader mühürlerine geç olmadan başlamanıız tavsiye ederim. İKV gibi yerinde sayan bir oyunda vakit öldürceğinize gelişim süreci hızla süren bir oyuna dönmelisiniz... İyi forumlar.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bence Terminal, Sobee yönetimi tarafından tutulmuş, görevi İKV oyuncularını KM'ye çekmek olan bir ajan.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Böyle birşey yapmama gerek yok ki zaten. Aklını ve mantığını kullanan tüm eski İKV oyuncuları zaten şu an o oyunu oynuyor.SalurBeyi yazdı:Bence Terminal, Sobee yönetimi tarafından tutulmuş, görevi İKV oyuncularını KM'ye çekmek olan bir ajan.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bizde KM oynuyoruz hocam, sorun yok.Terminal yazdı:Böyle birşey yapmama gerek yok ki zaten. Aklını ve mantığını kullanan tüm eski İKV oyuncuları zaten şu an o oyunu oynuyor.SalurBeyi yazdı:Bence Terminal, Sobee yönetimi tarafından tutulmuş, görevi İKV oyuncularını KM'ye çekmek olan bir ajan.Farkındaysan bu iletiyi de "Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası) " isimli konuya yaptım. Yani bu oyun için bir konu varsa demek ki herşeyi buraya yazabilirim. Kimsenin çıkıp celallenmesine gerek yok,"Serinplay" gibi.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Zaten kader mühürleri oyununu övmene oynamana kimse birşey demiyor ama ikv forumunda her iletinde ikv oyununu gömmeye çalışmana laf söylüyoruz.Terminal yazdı:Böyle birşey yapmama gerek yok ki zaten. Aklını ve mantığını kullanan tüm eski İKV oyuncuları zaten şu an o oyunu oynuyor.SalurBeyi yazdı:Bence Terminal, Sobee yönetimi tarafından tutulmuş, görevi İKV oyuncularını KM'ye çekmek olan bir ajan.Farkındaysan bu iletiyi de "Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası) " isimli konuya yaptım. Yani bu oyun için bir konu varsa demek ki herşeyi buraya yazabilirim. Kimsenin çıkıp celallenmesine gerek yok,"Serinplay" gibi.
Daha düne kadar nerull ile konuştum güncelleme kesin gelecek oyun çok iyi olacak diye konular açıyordun konularını kaldırdılar nerul beni kandırdı artık inanmam dedin şimdi KM övüyorsun, 2 gün sonra KM forumunda o oyunuda gömersin.

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
Ne oyunda ne forumda ben senin kadar RİYAKAR bir insan daha görmedim . Bir öyle konuşuyorsun bir böyle birader sanane ? Sen ne karışıyorsun milletin oynadığı oyuna yürü git oyununa devam et.. oynadığın oyunu ikv yapımcıları yaptı daha niye konuşuyorsun ??Terminal yazdı:İlerleyen aylarda televizyonda reklamını göreceğiniz bu oyuna "Keşke daha önce başlasaymışım" diyeceksiniz. Yeni gelecek " Hybanda" paketi ile haritada kaybolacaksınız. Kader mühürlerine geç olmadan başlamanıız tavsiye ederim. İKV gibi yerinde sayan bir oyunda vakit öldürceğinize gelişim süreci hızla süren bir oyuna dönmelisiniz... İyi forumlar.
DrBuLuT«Eminönü»

- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
sonra sonu ikv gibi olmasın
mazlumcgdem yazdı:Ne oyunda ne forumda ben senin kadar RİYAKAR bir insan daha görmedim . Bir öyle konuşuyorsun bir böyle birader sanane ? Sen ne karışıyorsun milletin oynadığı oyuna yürü git oyununa devam et.. oynadığın oyunu ikv yapımcıları yaptı daha niye konuşuyorsun ??Terminal yazdı:İlerleyen aylarda televizyonda reklamını göreceğiniz bu oyuna "Keşke daha önce başlasaymışım" diyeceksiniz. Yeni gelecek " Hybanda" paketi ile haritada kaybolacaksınız. Kader mühürlerine geç olmadan başlamanıız tavsiye ederim. İKV gibi yerinde sayan bir oyunda vakit öldürceğinize gelişim süreci hızla süren bir oyuna dönmelisiniz... İyi forumlar.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.