vedalar vedalar bitsin elvedalar....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: vedalar vedalar bitsin elvedalar....

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Terminal yazdı:@Nerull diye gözünüzde büyüttüğünüz, TT tarafından sadece bir memur olan BASİT bir kişi sizlere her sene böyle boş umutlar verip ahınızı alıyor. O adamın üstünde çok kişinin ahı var, ALLAH affetsin. Ama haklısın, o gemi asla gelmeyecek. Bu oyuna veda etmek için geç bile kaldınız. Yolun açık olsun...
Bence bu arkadaş Türk Telekom tarafından gizli göreve gönderildi foruma.İKV'yi ve ekibi gömmek üzerine , oyuncuları kaçırmak üzerine eğitim görüp Türk Telekom tarafından aylık yahut kaçırdığı her oyuncu üzerinden para ile ödüllendiriliyor.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Adrianalima »

FiratCakiroglu yazdı:
Terminal yazdı:@Nerull diye gözünüzde büyüttüğünüz, TT tarafından sadece bir memur olan BASİT bir kişi sizlere her sene böyle boş umutlar verip ahınızı alıyor. O adamın üstünde çok kişinin ahı var, ALLAH affetsin. Ama haklısın, o gemi asla gelmeyecek. Bu oyuna veda etmek için geç bile kaldınız. Yolun açık olsun...
Bence bu arkadaş Türk Telekom tarafından gizli göreve gönderildi foruma.İKV'yi ve ekibi gömmek üzerine , oyuncuları kaçırmak üzerine eğitim görüp Türk Telekom tarafından aylık yahut kaçırdığı her oyuncu üzerinden para ile ödüllendiriliyor.

Gordumde bu kadar aptalca yorum gormedim ergen cocuklar gibi yorum atmayin bee. Ikv bittigi ortada siz hala gelmeyecek guncellemeyi bekleyin onlarda tikir tikir para kazansin :D
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

FiratCakiroglu yazdı:
Daha önce yaptığın yorumları göz önüne alarak seni ciddiye almayacağım. Zaten benim yorumumu anlayanlar bu oyunu çoktan bırakmış olan kişilerdir. Sizin gibilere gelirsek; ne yaparsak yapalım bu oyunu bırakmazsınız. Hala oynamaya devam edin, İKV sizler sayesinde çok uzun süre devam edecek. :)
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Forum kanalının bir tartışma alanı olmadığını hatırlatırız. Benzeri konularda aynı tutumu sürdürmeniz halinde tartışmaya dahil olan kişilere uyarı amaçlı cezai işlem uygulanacaktır.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön