Bence bu arkadaş Türk Telekom tarafından gizli göreve gönderildi foruma.İKV'yi ve ekibi gömmek üzerine , oyuncuları kaçırmak üzerine eğitim görüp Türk Telekom tarafından aylık yahut kaçırdığı her oyuncu üzerinden para ile ödüllendiriliyor.Terminal yazdı:@Nerull diye gözünüzde büyüttüğünüz, TT tarafından sadece bir memur olan BASİT bir kişi sizlere her sene böyle boş umutlar verip ahınızı alıyor. O adamın üstünde çok kişinin ahı var, ALLAH affetsin. Ama haklısın, o gemi asla gelmeyecek. Bu oyuna veda etmek için geç bile kaldınız. Yolun açık olsun...
vedalar vedalar bitsin elvedalar....
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: vedalar vedalar bitsin elvedalar....

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
FiratCakiroglu yazdı:Bence bu arkadaş Türk Telekom tarafından gizli göreve gönderildi foruma.İKV'yi ve ekibi gömmek üzerine , oyuncuları kaçırmak üzerine eğitim görüp Türk Telekom tarafından aylık yahut kaçırdığı her oyuncu üzerinden para ile ödüllendiriliyor.Terminal yazdı:@Nerull diye gözünüzde büyüttüğünüz, TT tarafından sadece bir memur olan BASİT bir kişi sizlere her sene böyle boş umutlar verip ahınızı alıyor. O adamın üstünde çok kişinin ahı var, ALLAH affetsin. Ama haklısın, o gemi asla gelmeyecek. Bu oyuna veda etmek için geç bile kaldınız. Yolun açık olsun...
Gordumde bu kadar aptalca yorum gormedim ergen cocuklar gibi yorum atmayin bee. Ikv bittigi ortada siz hala gelmeyecek guncellemeyi bekleyin onlarda tikir tikir para kazansin
Daha önce yaptığın yorumları göz önüne alarak seni ciddiye almayacağım. Zaten benim yorumumu anlayanlar bu oyunu çoktan bırakmış olan kişilerdir. Sizin gibilere gelirsek; ne yaparsak yapalım bu oyunu bırakmazsınız. Hala oynamaya devam edin, İKV sizler sayesinde çok uzun süre devam edecek.FiratCakiroglu yazdı:Bence bu arkadaş Türk Telekom tarafından gizli göreve gönderildi foruma.İKV'yi ve ekibi gömmek üzerine , oyuncuları kaçırmak üzerine eğitim görüp Türk Telekom tarafından aylık yahut kaçırdığı her oyuncu üzerinden para ile ödüllendiriliyor.Terminal yazdı:@Nerull diye gözünüzde büyüttüğünüz, TT tarafından sadece bir memur olan BASİT bir kişi sizlere her sene böyle boş umutlar verip ahınızı alıyor. O adamın üstünde çok kişinin ahı var, ALLAH affetsin. Ama haklısın, o gemi asla gelmeyecek. Bu oyuna veda etmek için geç bile kaldınız. Yolun açık olsun...
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Merhabalar;
Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Forum kanalının bir tartışma alanı olmadığını hatırlatırız. Benzeri konularda aynı tutumu sürdürmeniz halinde tartışmaya dahil olan kişilere uyarı amaçlı cezai işlem uygulanacaktır.
Bilginize.
Konu, kişisel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir. Forum kanalının bir tartışma alanı olmadığını hatırlatırız. Benzeri konularda aynı tutumu sürdürmeniz halinde tartışmaya dahil olan kişilere uyarı amaçlı cezai işlem uygulanacaktır.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!