Dükkandaki Bu 2 ürün arasında ne fark var ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
STARK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Dükkandaki Bu 2 ürün arasında ne fark var ?

Mesaj gönderen STARK »

Evet resimde gördüğünüz gibi ikvdükkanda tesadüf farkettim, bu ikisi aynı şeymi ne fark var, yada ikisi aynı anda alınır mı
Alınırsa, nasıl oluyor, %50 lik ex toplanıp ikisi %100 mü yapıyor ? + Plus paket varsa %150 mi oluyor.. ?
Cevaplar için Teşekkürler...

Resim
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Dükkandaki Bu 2 ürün arasında ne fark var ?

Mesaj gönderen Naveran »

Merhaba

Bahsetmiş olduğunuz ürünlerin bir tanesi kişisel arttırıcı diğeri ise lonca için bir arttırıcı olup, ayrı kategorilerde bulunmaktadır. Kişisel arttırıcının üzerine kullanılabilecek ürünler lonca için geçerli olan ürünlerdir. Bir örnek verecek olursak; almış olduğunuz kişisel arttırıcı ürününe artı olarak dükkanda bulunan, Lonca başlığı altında Lonca Puanı ve EXP arttırıcı (%50) ürününü almış olursanız kişisel arttırıcı ürününün üzerine ekstra bir arttırıcıyı aktif etmiş olursunuz ve bu tarafınıza gelen Lonca Puanı ve EXP belirli oranlarda arttıracaktır. Bilginize

İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Sakul
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sakul »

şimdi sana cevap yazarken selam STARK yazıp paragrafı komple imla kurallarıyla bezeli şekilde mi cevaplasam yoksa lan gardaş diye başlayan aşırı samimi Anadolu çocuğu tarzı mı yazsam bilemedim. Neyse en iyisi ortaya karışık

Sevgili Gardaşım STARK

Soldaki görsel herhangi bir Loncaya üyeysen Loncaya alınan bir ürün tüm loncadakiler faydalanabiliyor.

Sağdaki ürün kişisel hesabına alabileceğin bi ürün oluyor.

Plusın yoksa EXP arttıcıdan yaralanabilirsin.

Plusın ve Loncan varsa lp arttıcıdan ve EXP arttıcıdan faydalanabilirsin. Lp gelmesi için lonca ve plus şarttır. Lonca ve kendin bu iki ürüne sahipsen oranların toplamı kadar lp kazanırsın .

İyi Forumlar Sevgili Gardaşım STARK
STARK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen STARK »

Yani Plus paket + bu ikisini alırsam %150 EX Artışı olacak anladığım kadarıyla, cevaplarınız için teşekkürler.

ikinci olarak neden böyle bir şey yazdın merak ettim, :)

Kod: Tümünü seç

şimdi sana cevap yazarken selam STARK yazıp paragrafı komple imla kurallarıyla bezeli şekilde mi cevaplasam yoksa lan gardaş diye başlayan aşırı samimi Anadolu çocuğu tarzı mı yazsam bilemedim. Neyse en iyisi ortaya karışık
çok fazla basit bi sorumuydu acaba .d
Sakul
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sakul »

Öyle yazmamın seninle bir ilgisi yok mod ve Gmlerin açıklama yaparken imla kurallarına uymasını dikkat etmesini anlıyorum da bazı kullanıcalar onlardan beter kasarak yazıyorlar her nokta her virgül atlamadan sanki makale okuyorsun . Diğer kısım ise okul kahve asker arkadaşı misali çak vur enseye şaplak tarzında takılıyor . Ortasını daha görmedim. Onlara bir göndermeydi. :D :D
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

STARK yazdı:Evet resimde gördüğünüz gibi ikvdükkanda tesadüf farkettim, bu ikisi aynı şeymi ne fark var, yada ikisi aynı anda alınır mı
Alınırsa, nasıl oluyor, %50 lik ex toplanıp ikisi %100 mü yapıyor ? + Plus paket varsa %150 mi oluyor.. ?
Cevaplar için Teşekkürler...

Resim
bir loncaya sahipsen diye konusuyorum.

normalde 100 exp alıcaksan

plus paketle 150 exp olur.

plus + kişisel arttırıc 200 exp olur

plus + kişisel + lonca arttırıc ile 250 exp olur.

kısaca yüzde 150 artar.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön