Üyelik Sorunları
-
Xxvahsetx
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Üyelik Sorunları
Merhabalar yaklaşık 1yıldır oynadığım hesabıma artık giriş yapamıyorum e posta ve şifremde herhangi bir hata bulunmamaktadır şifre istedim telefon numarama geldi şifre doğru msn hesabıma giriştede bir sıkıntı yok hesabımın iptal olma şansı yok ikv dükkan'a da giriş yapamıyorum hesabım bloklanmış olduğunu düşünüyorum ama e posta adresime böyle bir konu falan gelmedi hesabımda tılsım maden para vardı Acilen Bu Konu Hakkında yardımcı olmanızı önemle rica ediyorum Saygılarımla
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Üyelik Sorunları
Buradan(forum) güvenli yardımı alamazsın. Aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsin ama.
SuhanPerdaz yazdı:Merhaba
Güvenliğiniz sebebiyle bu tip konulara Hızlı Destek üzerinden yardımcı olamamaktayız. Tarafınızla iletişime geçebileceğimiz e-posta adresiyle birlikte; İletişim/Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Üyelik Sorunları başlığı altında ilgili birime destek talebinde bulunabilirsiniz. İncelemelerin ardından en sağlıklı bilgi tarafınıza verilecektir. Bilginize
İyi forumlar

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
-
Xxvahsetx
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Sert Eser
Dediğinizi zaten yaptım ama ikv destek hiçbir şekilde ilgilenmiyor bu yüzden oyuncu kaybediyorsunuz yaptığınız yanlış o kadar emek biranda gidiyor ve umursamıyorsunuz GM lik bu mudur sizce
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Dostum ben GM değilimXxvahsetx yazdı:Dediğinizi zaten yaptım ama ikv destek hiçbir şekilde ilgilenmiyor bu yüzden oyuncu kaybediyorsunuz yaptığınız yanlış o kadar emek biranda gidiyor ve umursamıyorsunuz GM lik bu mudur sizce
Destek haricinde alacağınız destekler güvensiz ve kayıpların olursa geri dönüşü olmaz.
Resmi destek kanalı ne diyorsa o dur, harici kimse destek veremez sana sağlıklı şekilde.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Kod: Tümünü seç
[color=#0000FF]Merhaba,
Eğer cazai işlem yapıldığını düşünüyorsanız lütfen İletişim/Destek Formu[/color]http://www.istanbuloyun.com/support.aspx