Selamun Aleykum arkadaşlar,
Bugun uzun zaman sonra oyuna tekrardan döniyim dedim ilk işim olarak akçe almak istedim.Yalnız sistem değişmiş playstore ile falan alınıormuş.Türk telekom üyesi deilim o yüzden normal bir üyelik açtım sonrasında ürünü seçip sepete ekliyorum ama bir türlü alışverişi tamamlıyamıyorum.Ödeme seçenekleri kısmından vodofane hattım üzerinden devam etmek istiyorum.Cep cüzdan mobil ödeme adında bir sistem açılıyor.Ama burdan sonrasını saatlerce uğraşmama rağmen birtürlü çözemedim yapamıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Lütfen bilen arkadaşlar anlaşılıcak seviyede anlatırsa çok sevinirim
Playstoredan Akçe Alma Konusu Hk.
-
Forzabesiktaskkk
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Re: Playstoredan Akçe Alma Konusu Hk.
Merhabalar Öncellikle Tarayıcınızda Flash Player Olması Gerekmektedir.Önerim Olarak ya Google Chrome Yada Mozilla Firefox Kullanmanızdır . İyi Forumlar
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tarayıcı çerezlerini temizlemeni öneririm.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Ne kadar sürede geliyor ??SalurBeyi yazdı:Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
Uzun bi süreden sonra bende alayım dedim.Mobil ödeme ile alışverişi tamamladım.Hatta telefona mobil ödeme işleminiz başaryla tamamlanmıştır die SMS geldi.
3 saat geçmesine rağmen epnler gelmedi ÜRÜNLERİM kısmında olması gerekirken SEPET kısmında gözüküyor.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

3 saat mı 1 saate gelır normalde bır 444 0 375 aramanı oneririmiskar43 yazdı:Ne kadar sürede geliyor ??SalurBeyi yazdı:Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
Uzun bi süreden sonra bende alayım dedim.Mobil ödeme ile alışverişi tamamladım.Hatta telefona mobil ödeme işleminiz başaryla tamamlanmıştır die SMS geldi.
3 saat geçmesine rağmen epnler gelmedi ÜRÜNLERİM kısmında olması gerekirken SEPET kısmında gözüküyor.
TTNET i aradım ordanda bi sonuç çıkmadı. İşlem kaydınız alınmıştır size arayacağız dediler. 13 saat oldu e pinler yalan olduromendiyojen yazdı:3 saat mı 1 saate gelır normalde bır 444 0 375 aramanı oneririmiskar43 yazdı:Ne kadar sürede geliyor ??SalurBeyi yazdı:Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sobee'nin elinde şifre yok heralde. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Parayı verdiysen ve hizmet alamadıysan gidersin tüketici mahkemesine. Sorun yapma.iskar43 yazdı:TTNET i aradım ordanda bi sonuç çıkmadı. İşlem kaydınız alınmıştır size arayacağız dediler. 13 saat oldu e pinler yalan olduromendiyojen yazdı:3 saat mı 1 saate gelır normalde bır 444 0 375 aramanı oneririmiskar43 yazdı:Ne kadar sürede geliyor ??SalurBeyi yazdı:Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
SalurBeyi yazdı:Sobee'nin elinde şifre yok heralde. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Parayı verdiysen ve hizmet alamadıysan gidersin tüketici mahkemesine. Sorun yapma.iskar43 yazdı:TTNET i aradım ordanda bi sonuç çıkmadı. İşlem kaydınız alınmıştır size arayacağız dediler. 13 saat oldu e pinler yalan olduromendiyojen yazdı:3 saat mı 1 saate gelır normalde bır 444 0 375 aramanı oneririmiskar43 yazdı:Ne kadar sürede geliyor ??SalurBeyi yazdı:Sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Playstore'a girdin. Alacağın ürünleri sepete ekledin, ödeme yap dedin. Mobil ödemeyi seçtin, telefon numaranı girdin. Telefona gelen mesaja EVET yazıp 7979'a gönderdin. Bunları yaptıysan biraz geç de olsa aldığın ürünler ÜRÜNLERİM kısmına gelir mutlaka. Geç gelme sorunu herkeste var, playstore'dan kaynaklı.
oldu olacak savcılığada şikayet dilekçesi yazsın bu kadar saçma işmi olur sorun yapmaymış
adam sorunsuz bir alışveriş gerçekleştiriyor ve saatlerce e pini bekliyor belki bir heves ve hecanla yükleyip oyun oynayacak adam oynayacak tat bırakmıyorlar kalkmışsın burda adama ters ters konusuyorsun.
tüm bu olanları büyük bir çoğunluk hakediyor dicek bir şey cidden kalmamış.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

Yav kardesim sen her konuyu böyle karamsayarak cevap veriyorsun. Sanki playstore gmlerinde epini vermiyor.Tabii Ki hakkini savunacaktir.Gerekirse savciliga verir ben verdim sonuc alabildim?