İstanbul Kıyamet vakti 2 piyasada

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: İstanbul Kıyamet vakti 2 piyasada

Mesaj gönderen Parlementxx »

YemeLik yazdı:
Serinplay yazdı:Ya oyun gelişsin tutsun dünya çapında ama onların forumunda bir konu açtım Gorgar'a nasıl ulaşabilirim diye.Sadece hikaye üzerine birşey soracaktım.Konuyu kaldırıp "İKV ile KM tamamen bağımsızdırlar" dediler.Yoksa seninle sorunum yok konu ile alakalı.

Oyunu şu anki haliyle oynamak istemediğim için bıraktım.Eksiklerini tamamlayınca devam ederim.Tabi beğeni kazanırsa.

Ama açık beta için çok erkendi diye düşünüyorum.
sıkmışlar anlaşılan.

http://www.sobee.com.tr/

siteye girince sobeenin ne kadar oyunu varsa çıkıyorsa bağımsız diyorlar ama.burada kader mühürleri ile yazılanlara bizim değerli moderatörler müdahele etmiyor,fakat orada ikv ile ilgili bir şey yazsan siliyolar.Neden mi?Çok basit yeni oyunu tanıtmak işlerine geliyor zaten ekmeğine yağ sürüyoruz adamların evet oynamak varsa gitsin oynasın ben oynadım beğenmedim burası farklı bir yer seninde dediğin gibi ikv ile hiçbir alakası olmayan oyun,halen ikv 2 diye bağıran saykolarla dolu forum allah akıl fikir versin.
Yorum yaptigin her konuyu boyle gevezeliklerinle kapattirmaya calisiyon anliyorum derdini
Senin gibileri anca betada oynar zaten simdi bilgisayarin kaldirmaz dusuk grafigi bile
Resim
Lodos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lodos »

Çok boş muhabbet donuyo sen İkv forumuna bunu yazma amacin ne kardeşim KM ye oyuncu cekmek mi? Kusura bakma bos bir konu acmisin yada bak
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Lodos yazdı:Çok boş muhabbet donuyo sen İkv forumuna bunu yazma amacin ne kardeşim KM ye oyuncu cekmek mi? Kusura bakma bos bir konu acmisin yada bak
Amacim boyle 25 aralik yalanlari uyduran avellere kanmayip gercekleri anlamaniz ikv BİTTi daha çomar gibi yalvarmayin guncelleme diye
Resim
Lodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lodos »

Sanane kardesim mileti çomar diye adlandiramazsin herkesin kendi dusuncesi var millet sanami bagli sen dedin diye aa birakalim KM oynayalimmi desinler? Bu oyuna verilen bi emek var millet emeğinin pesinde sen ap acik KM ye oyuncu cekmek için bu konuyu acmissin
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Benimde 9 yillik emegim vardi sizin gibi hala gelecegi bitik olan bi oyuna emek vermek istemiyorum bosa zaman harcamayin diyorum bu kadar basit

Yarin ikvnin fisini cektiklerinde yav niye cektiniz diyemeyeceksin bilgisayar fisi degil o
Resim
Lodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lodos »

Gelecegi acik olan oyun istiyosan yabanci oyunlar oyna bu oyunu 9 yildir boşa oynamisin daha oncelerde de dedigim gibi ben ve arkadaslarim bu oyunu TÜRK oyunu oldugu icin oynuyoruz destek veriyoruz sen bu oyunu eglence diye oynamissin Turk oyunlari gelismiyo cunku sizin gibi cocuklar oynuyor bide yonetimin umursamazligi bizde sizin gibi dusunup grafiklerine baksaydik zaten ikv de oynamazdik Kmde oynamazdik millete çomar diyosun ama asil çomar sensin
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Kullanıcı sözleşmesini imzaladıysanız hiçbir hak talep edemezsiniz yarın kapansa oyun.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Lodos yazdı:Gelecegi acik olan oyun istiyosan yabanci oyunlar oyna bu oyunu 9 yildir boşa oynamisin daha oncelerde de dedigim gibi ben ve arkadaslarim bu oyunu TÜRK oyunu oldugu icin oynuyoruz destek veriyoruz sen bu oyunu eglence diye oynamissin Turk oyunlari gelismiyo cunku sizin gibi cocuklar oynuyor bide yonetimin umursamazligi bizde sizin gibi dusunup grafiklerine baksaydik zaten ikv de oynamazdik Kmde oynamazdik millete çomar diyosun ama asil çomar sensin
Guzel arkadasim bizde turk oyunu diye oynadik ama oyun bitti daha kaldiramazlar ikvyi emek vermissin yazik olmuş vereceklerine yazik olmasin
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

hangisi için ?
KraToSs yazdı:Kullanıcı sözleşmesini imzaladıysanız hiçbir hak talep edemezsiniz yarın kapansa oyun.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

Sanane arkadaşım milletin oynadığı oyundan? Neymiş İKV'NİN geleceği yokmuş. Çık git o zaman bu forumdan. Millete laf söylemeye hakkın yok.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön