Herkese selam olsun,
Can skntsndan telefon programıyla çizildi daha biŕ çok ekipman ismi veya silahlar sınıflar tasarlayıp can skıntımı gideriyorum malüm artk bellemekten yorulunca insan neyse öyle can skntısına yaptın daha profesyönel çalışmalarım elbette var ve devam ediyorum belki bişeyler esinlenir bazılarıda vicdan yapar oyuna bakar neyse iyi yorum kötü yorum sorun yok yapabiliribiz daha güzellerini sizinle paylaşıcam büyücü sınıfı özellikle büyü sevenlere güzel bir çalışma devam edjyor olucak hadi kalın sağlıcakla...
Emeğine sağlık hocam, imzanı da atmışsın köşeye. Güzel olmuş.
Bir ara bende düşünmüştüm çizim yapmayı. Tabi benim ki biraz kopya olacaktı. Yazıcıdan çıktıyı alıp, karbon kağıdı ile aynen kağıda aktaracaktım, ben çizmişim gibi. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, vaktim olmadığı için girişmedim hiç.
Kardeşim boşuna bişey bekleme bu oyundan , ben yıllarımı verdim bu oyuna , 2 yıl önce neyim var neyim yok sattım , kafam rahat şu an 2 yıl önce de sürekli forumlarda takılıyorduk , güncelleme ha bugün geldi , ha yarın gelecek diye diye bekledik. Ama gelmedi , gelmeyecekte... Resim de güzelmiş , eline sağlık
SalurBeyi yazdı:Emeğine sağlık hocam, imzanı da atmışsın köşeye. Güzel olmuş.
Bir ara bende düşünmüştüm çizim yapmayı. Tabi benim ki biraz kopya olacaktı. Yazıcıdan çıktıyı alıp, karbon kağıdı ile aynen kağıda aktaracaktım, ben çizmişim gibi. Üniversite sınavına hazırlanıyorum, vaktim olmadığı için girişmedim hiç.
EyvAllah hocam eksik olma arada çiz gönder resim resimdir kopya ile başlarsın sende
yeCs yazdı:Kardeşim boşuna bişey bekleme bu oyundan , ben yıllarımı verdim bu oyuna , 2 yıl önce neyim var neyim yok sattım , kafam rahat şu an 2 yıl önce de sürekli forumlarda takılıyorduk , güncelleme ha bugün geldi , ha yarın gelecek diye diye bekledik. Ama gelmedi , gelmeyecekte... Resim de güzelmiş , eline sağlık
hocam bizde sattık her şeyide insan 8 9 sene geriye dönüp bakınca yine eskileri özlüyor, desene sanırım eskiler bile artık eskimiyor yorum için saol bu arada eline sağlık