Son olarak yazıyorum konun tartışma ya dönmesin boşa kilitlenmesin, Sen bir hırsızdın ve terbiyesizdin, süreklixJokerx24 yazdı:Dediqim qibi bu saaten sonra tartısmanın anLamı yok ewet deLıkurt hakLıydı ama ben hıc deqıLse tum Sancaqı soyan adamı soydum yanı Bycrıyqer(Samet) i Şimdi soruyorum size hanqinizin eLine benmki qibi bir fırsat qeçse o adama hadinni biLdirmek için yapmazdınız?? HırsızLık evet kötü bir şey ama ben ona yaptıqım için hiç pişman deqiLim Sawunmada yapmayacaqım çünkü anLamsız oLur Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...
ona buna hakaret eder, insanları tahrik eder, ve ardından da küfür ederdin, genç kardeşlerimize kötü örnek olan
bir ahlak yoksunu idin, yanılmadığımı herkes görmüş oldu, şimdi sana destek olanların yüzünün dahi kızarmadığnı
da adım gibi biliyorum...
İnşallah reel hayatta zehrini başkalarına bulaştırmana izin vermeycek kişiler daima karşına çıkar.