Nerull
Re: Nerull
Ya kardes bu konuyu bu yuzden actim zaten ilgileniyolarmi hala ikvyle ilgilenmiyorlarmi diye
DEV Nerull u pek sevmem ama iyi biri olduğunu düşünüyorum. Uğraşıyordur yani İKV için . BİRAZ DAHA SABIR dediğine göre güzel günler çok yakındır...
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Siz kendinizi kandiriyonuz adam cikip deseki arkadaslar bu oyun bitti kendinize iyi bakin bu oyun kazanirmi ? Oyunu size pazarliyo ben nerul dan guncelleme gelicekmi diye sormadim goruyosa bu mesajlarimizi bi altina buyur kardes desin yeter
Napalım GM arkadaşlarda ipucu vermiyorlar ki. Oynamayalım oyunu o zaman 
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Forum Kuralları:
İlaveten; forum kanalında yazılan her iletinin, açılan her konunun, yapılan her işlemin hem forum görevlileri ve kaptanı, hem de bizatihi üst merciler tarafından kontrol edildiğini unutmayın. Bilgimiz ve yetkimiz dahilinde yardımcı olabileceğimiz bir konu var ise bizlere iletebilirsiniz. İyi eğlenceler.Nerull yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!