KaDim Hidra ıLk cıktında kesıLmesı cok zordu oyunda sadece bellı başLı oyuncular yapabıLıordu qorewı..Bende baya bır denememe rağmen yapamadım oyuna bır hafta gırmedım gerı geLdımde kadımı kesme taktını buLmuslar qeLdıqten 2. sonra 2 kez ustuste kestık Psıcoxsıfa fatıh kardesımDen sonra 2. ashabıyı ureten oLdum en son 2 mızde wardı ashabı bır kaç hafta geçtıkden sonra Sıfor urettı gerısını bıLmıorum artık zırhı ve canı dusuruLdu ıcın herkez rahatLıkla uretebıLır.. kesebıLır ))
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
KaDim Hidra ıLk cıktında kesıLmesı cok zordu oyunda sadece bellı başLı oyuncular yapabıLıordu qorewı..Bende baya bır denememe rağmen yapamadım oyuna bır hafta gırmedım gerı geLdımde kadımı kesme taktını buLmuslar qeLdıqten 2. sonra 2 kez ustuste kestık Psıcoxsıfa fatıh kardesımDen sonra 2. ashabıyı ureten oLdum en son 2 mızde wardı ashabı bır kaç hafta geçtıkden sonra Sıfor urettı gerısını bıLmıorum artık zırhı ve canı dusuruLdu ıcın herkez rahatLıkla uretebıLır.. kesebıLır ))
Senin geçen seneki notlarını çok merak ediom ya xD bakıyorumda oyuna en çok emek harcıyan kişide sensin )
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
EnSoNxLeonar yazdı:KaDim Hidra ıLk cıktında kesıLmesı cok zordu oyunda sadece bellı başLı oyuncular yapabıLıordu qorewı..Bende baya bır denememe rağmen yapamadım oyuna bır hafta gırmedım gerı geLdımde kadımı kesme taktını buLmuslar qeLdıqten 2. sonra 2 kez ustuste kestık Psıcoxsıfa fatıh kardesımDen sonra 2. ashabıyı ureten oLdum en son 2 mızde wardı ashabı bır kaç hafta geçtıkden sonra Sıfor urettı gerısını bıLmıorum artık zırhı ve canı dusuruLdu ıcın herkez rahatLıkla uretebıLır.. kesebıLır ))
daha Kadım Hıdra 3 . kez kesidiği Zaman Ben Ordaydım 4. ben Kestım yANı kuklacıda 6şaheser vardı 7 . yi ben ürettim Ejder Asayıda 2 . ilkn ben ürettim 1. ise Bulutbey dir.