Gelin hele...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GaripBirAsk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Gelin hele...

Mesaj gönderen GaripBirAsk »

Gelin dertleşelim.
İKV'yi güncellemeyi bir kenara bırakın.
Derdiniz sıkıntınız varsa söyleyin.
İçinizde kalmasın
caniçim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Gelin hele...

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Hiç birşeyi kendine dert edinmeyen, ertesi sabaha çıkmayacakmış gibi yaşayan, her an ölümü düşünen birisiyim. Elbette direnmekte zorlandığım, yenik düştüğüm duygularım oldu ama hiç birşey yaşayış biçimimi etkilemedi.

Mal da yalan mülk de yalan. Gel biraz da sen oyalan. ;)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Acıdan Sesi Çıkanların Bir Hikayesi Olur...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Ders çalışmam lazım.... 2. döneme 1. dönemden kalan eksiklerimi bitirip girmezsem kötü olacak. tam bi ay kaldı, hayırlısı.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Ultraslan67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: <Bozoklar>

Mesaj gönderen Ultraslan67 »

xPrince yazdı:Ders çalışmam lazım.... 2. döneme 1. dönemden kalan eksiklerimi bitirip girmezsem kötü olacak. tam bi ay kaldı, hayırlısı.
"Hayırlısı" demek,emek verdikten sonra öyle anlamlı bir kelimeki.. ;) Elinden gelen herşeyi yapıyorsun,geri kalanı Allah'a bırakıyorsun..Umutsuzluğa kapılmadığın sürece,dahası korkmadığın sürece,yapamayacağın birşey olduğunu düşünmüyorum.3-5 günü boş geçireyim sonra başlarım gibi bahanelerle kendini kandırmazsan,çalışıpta yapamıyorum diye pes edersen,etrafındakilerin lüzumsuz moral bozucu söylemlerine kulak kabartırsan,değil bunu,bunun gibi her derste yada hernagi bir işte sorun yaşarsın ve isyan edersin lüzumsuzca aslında sorun yine bizdeyken.. :idea: Bu böyle,umarım niyetin sağlamdır ve hırsın vardırda geçersin,hırslı adamın yapamayacağı iş yoktur,başarılar dilerim ;)
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

xPrince yazdı: "Hayırlısı" demek,emek verdikten sonra öyle anlamlı bir kelimeki.. ;) Elinden gelen herşeyi yapıyorsun,geri kalanı Allah'a bırakıyorsun..Umutsuzluğa kapılmadığın sürece,dahası korkmadığın sürece,yapamayacağın birşey olduğunu düşünmüyorum.3-5 günü boş geçireyim sonra başlarım gibi bahanelerle kendini kandırmazsan,çalışıpta yapamıyorum diye pes edersen,etrafındakilerin lüzumsuz moral bozucu söylemlerine kulak kabartırsan,değil bunu,bunun gibi her derste yada hernagi bir işte sorun yaşarsın ve isyan edersin lüzumsuzca aslında sorun yine bizdeyken.. :idea: Bu böyle,umarım niyetin sağlamdır ve hırsın vardırda geçersin,hırslı adamın yapamayacağı iş yoktur,başarılar dilerim ;)
Söylediğin sözleri üstüme alındım hocam. Üniversiteye hazırlanıyorum. Moral oldu, sağolasın.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön