Gelin dertleşelim.
İKV'yi güncellemeyi bir kenara bırakın.
Derdiniz sıkıntınız varsa söyleyin.
İçinizde kalmasın
Gelin hele...
- GaripBirAsk
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gelin hele...
caniçim
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Gelin hele...
Hiç birşeyi kendine dert edinmeyen, ertesi sabaha çıkmayacakmış gibi yaşayan, her an ölümü düşünen birisiyim. Elbette direnmekte zorlandığım, yenik düştüğüm duygularım oldu ama hiç birşey yaşayış biçimimi etkilemedi.
Mal da yalan mülk de yalan. Gel biraz da sen oyalan.
Mal da yalan mülk de yalan. Gel biraz da sen oyalan.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Acıdan Sesi Çıkanların Bir Hikayesi Olur...
Ders çalışmam lazım.... 2. döneme 1. dönemden kalan eksiklerimi bitirip girmezsem kötü olacak. tam bi ay kaldı, hayırlısı.
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Bozoklar>
"Hayırlısı" demek,emek verdikten sonra öyle anlamlı bir kelimeki..xPrince yazdı:Ders çalışmam lazım.... 2. döneme 1. dönemden kalan eksiklerimi bitirip girmezsem kötü olacak. tam bi ay kaldı, hayırlısı.
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Söylediğin sözleri üstüme alındım hocam. Üniversiteye hazırlanıyorum. Moral oldu, sağolasın.xPrince yazdı: "Hayırlısı" demek,emek verdikten sonra öyle anlamlı bir kelimeki..Elinden gelen herşeyi yapıyorsun,geri kalanı Allah'a bırakıyorsun..Umutsuzluğa kapılmadığın sürece,dahası korkmadığın sürece,yapamayacağın birşey olduğunu düşünmüyorum.3-5 günü boş geçireyim sonra başlarım gibi bahanelerle kendini kandırmazsan,çalışıpta yapamıyorum diye pes edersen,etrafındakilerin lüzumsuz moral bozucu söylemlerine kulak kabartırsan,değil bunu,bunun gibi her derste yada hernagi bir işte sorun yaşarsın ve isyan edersin lüzumsuzca aslında sorun yine bizdeyken.. :idea: Bu böyle,umarım niyetin sağlamdır ve hırsın vardırda geçersin,hırslı adamın yapamayacağı iş yoktur,başarılar dilerim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık