İstanbul Kıyamet Vakti - 2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: İstanbul Kıyamet Vakti - 2017

Mesaj gönderen zorsavas5 »

SalurBeyi yazdı:
Terminal yazdı:http://www.indiedb.com/company/sobee-st ... h#imagebox

Göz atmanızı öneririm. Videonun yüklenme tarihine dikkat.
Aralık 2016'da yüklenmiş. Çemberlitaş fragmanı.

"Sobee Studios is a game development studio that is part of Türk Telekom. Having always presented innovative games to Turkish players, the studio has created an MMORPG called İstanbul Kıyamet Vakti, an online football game called I Can Football, and a game brand called SüperCan for children. We also have an animated film called Kayıp Armağan. Finally we are working on a new generation MMORPG, Kader Mühürleri."

Şöyle bir metin paylaşılmış videonun üstünde. İngilizcesi olan bir arkadaş çevirebilir mi?
Anlayabildiğim kadarıyla şu şekilde bir yazı;

Sobee Studios, Türk Telekomun içinde bulunan bir oyun geliştirme stüdyosudur. Türk oyunculara her zaman yenilikçi oyunlar sunan stüdyo, İCF adlı bir çevrimiçi futbol oyununa , İkv isimli bir MMORPG oyununa ve çocuklar için süpercan isimli bir oyun çıkardı. Bunlara ek olarak kayıp armağan isimli bir animasyon filmi yaptıklarından ve son olarak kader mühürleri isimli yeni nesil MMORPG oyun üstünde çalıştıklarını söylüyor.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Her zaman olumlu düşünmeye çalışıp olumlu yorumlar yapsak da yönetici arkadaşların bu tavrı fikirlerimizi değiştirmemize sebep oluyor.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Çeviri yapan arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ederim.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Turkoxforum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turkoxforum »

Helal olsun emeğine sağlık dostum
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

İlk başlarda saklı ırkların Gaffar bey tarafindan celp edildigini dusunuyodum. Fakat cok kucuk fakat gelecek bolgeyle alakali cok. onemli detaylari ortaya cikarmissin. Bildigimiz gibi karakterimiz son demlerde erge maruz kaldigindan dolayi delirmeye başladı. Ve bunu holdeki kablosu olmayan telefonun çaldığını duyduğumuzda fark ediyoruz.Gezgin sehir uzerine verdigin teoriye pek katilmiyorum. Gezgin. sehir bildigimiz uzere kadim uygarliklarin mekani. Domuz buyuk holu para icin actiginda aslinda hala kisless kultune yardim etmis oluyoruz. Yarali merani buldugumuz anda aslinda her anlamda kisslese hizmet ettigimizi fark ediyoruz. Toplayacak olursak yeni gelecek bolgede bizi dusmandan cok dost bekliyor olacak ve bu is bizim kisisel intikamimiza donusecek. Tangriss tam anlamiyla hikayedeki kilit nokta. bekleyip gorecegiz
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

serinplay şu oyuna kadar derslerine zaman ayırsaydın mükemmel bişe olabilirdin :D
Serinplay yazdı:
kerimcan123 yazdı:İlk başlarda saklı ırkların Gaffar bey tarafindan celp edildigini dusunuyodum. Fakat cok kucuk fakat gelecek bolgeyle alakali cok. onemli detaylari ortaya cikarmissin. Bildigimiz gibi karakterimiz son demlerde erge maruz kaldigindan dolayi delirmeye başladı. Ve bunu holdeki kablosu olmayan telefonun çaldığını duyduğumuzda fark ediyoruz.Gezgin sehir uzerine verdigin teoriye pek katilmiyorum. Gezgin. sehir bildigimiz uzere kadim uygarliklarin mekani. Domuz buyuk holu para icin actiginda aslinda hala kisless kultune yardim etmis oluyoruz. Yarali merani buldugumuz anda aslinda her anlamda kisslese hizmet ettigimizi fark ediyoruz. Toplayacak olursak yeni gelecek bolgede bizi dusmandan cok dost bekliyor olacak ve bu is bizim kisisel intikamimiza donusecek. Tangriss tam anlamiyla hikayedeki kilit nokta. bekleyip gorecegiz
Yorumun için teşekkürler.Forumda daha fazla hikaye üzerinde konuşmadığım için kıyamet günlüğümde son teorilerimi yazmıştım.Burada 2 teori var.(Sayfadaki 6. yorum.)Birisi dediğin gibi içerdekiler Kisless'ten saklanıyor olabilir.

:arrow: viewtopic.php?f=137&t=138713&start=100

Ancak bunlar sürekli kafamda değişiklik gösteriyor çünkü bazı eksik parçalar birçok olasılığı meydana getiriyor.Bu yüzden şu an Kisless'in aslında dişi olabileceğini düşünmeye başladım.Eğer bu açıdan bakarsak bu seferde farklı bir teori ortaya çıkacak.En iyisi bekleyip görmek olacak çünkü hikayedeki açıklar yamalamakla bitmiyor :)
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Lodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lodos »

Serinplay kardes gercekten tebrik ederim DEV ler bile bu oyunu unutmusken sen oyunculara umit veriyon gelecegi yok ama insan bekliyor iste
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Kisslesten ziyade ben en çok Kuklacıyı merak ederim adamın ne yaotığı ne olduğu belli değil HALF-LİFE daki GMAN gibi :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Kisslesten ziyade ben en çok Kuklacıyı merak ederim adamın ne yaotığı ne olduğu belli değil HALF-LİFE daki GMAN gibi :D
Yaşasın GMan bilen bir kişi buldum forumda...

Bizim oyunun Gman'i gelecekse ya Kisless yada Selami Kelaynak olur. :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön