sag beklerken sol yedık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: sag beklerken sol yedık

Mesaj gönderen zorsavas5 »

sanalkorkun42 yazdı:Amaçları oyun içi 3 aylık satışını durdurmak varsa aksini iddia eden yazsın tartışalım.
Yanlız oyunda 5500 şatısı daha fazla yapılıyor. O zaman 5500 kalksın tam olsun :D :D
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

zorsavas5 yazdı:Her ne kadar konuyla tam bir ilişkisi olmasada youtube'ta dolaşırken denk geldim.

https://www.youtube.com/watch?v=gY4m_ig-6bA

İzleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

MMORPG'nin sonunu getiren e-Spor'a köklü bir nefret besliyorum, bu nefreti buraya dökmeyeyim. Soruna geleyim.

Bu gidişle e-spor tüm oyuncuları eline alacak. MMORPG yapımcılara para kazandırmadığı içinde kapatılacak. Belki de Sobee'nin resmen kuma getirir gibi Kader Mühürleri oyununu yapması da bu yüzdendir. Malum, Kader Mühürleri de bir e-spor oyunu.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SalurBeyi yazdı:
zorsavas5 yazdı:Her ne kadar konuyla tam bir ilişkisi olmasada youtube'ta dolaşırken denk geldim.

MMORPG'nin sonunu getiren e-Spor'a köklü bir nefret besliyorum, bu nefreti buraya dökmeyeyim. Soruna geleyim.

Bu gidişle e-spor tüm oyuncuları eline alacak. MMORPG yapımcılara para kazandırmadığı içinde kapatılacak. Belki de Sobee'nin resmen kuma getirir gibi Kader Mühürleri oyununu yapması da bu yüzdendir. Malum, Kader Mühürleri de bir e-spor oyunu.
Öncelikle ilgi gösterip cevap verdiğin için teşekkür ederim. Senin cevabın ve videoyu birleştirirsek bence şu sonuca varıyoruz. Uzun zamandır ikv'ye gelmeyen güncellemenin en büyük sebeplerinden biride buydu ve bunu ttnet sobee'yi satın alınca fark etti. Ancak altın yumurtlayan tavuk kesilemezdi. Sadece ölmesi beklenirdi. O zamana kadar son damlasına kadar herşey sömürülebilirdi. Bunun yanı sıra baktılar e-spor'da para oraya bir parmak atalım dediler. Ancak bu gidişle yaptıkları oyun ellerinde değil başka bir yerlerinde patlıyacak.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

zorsavas5 yazdı:Öncelikle ilgi gösterip cevap verdiğin için teşekkür ederim. Senin cevabın ve videoyu birleştirirsek bence şu sonuca varıyoruz. Uzun zamandır ikv'ye gelmeyen güncellemenin en büyük sebeplerinden biride buydu ve bunu ttnet sobee'yi satın alınca fark etti. Ancak altın yumurtlayan tavuk kesilemezdi. Sadece ölmesi beklenirdi. O zamana kadar son damlasına kadar herşey sömürülebilirdi. Bunun yanı sıra baktılar e-spor'da para oraya bir parmak atalım dediler. Ancak bu gidişle yaptıkları oyun ellerinde değil başka bir yerlerinde patlıyacak.
19 yaşındayım ve video oyunları ile ilgili güzel anılarım internet kafede Metin2 oynadığım ve gecemi gündüzüme katarak oynadığım İKV'den ibaret olacak. Fazlasında gözüm yok zaten. E-Spor mu? Kalsın. ve zaman gösterecek ki e-spor denen para tuzağı da ölecek. 9-10 yaşındaki çocuklar ellerinde tabletler ile tüm gün YouTube'da bu oyunların videolarını izliyor. Aptallaşıyorlar, farkında değiller. Neyse devam etmeyeyim, edersem bir önceki mesajda bahsettiğim e-spor'a olan nefretimi yazarım. :)
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Çokta kasmayalım AFRASİYAB gelip şimdi forum kuralları gereği konuyu kitledim demesin. :D
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

zorsavas5 yazdı:Çokta kasmayalım AFRASİYAB gelip şimdi forum kuralları gereği konuyu kitledim demesin. :D
MMORPG kapanırsa en çok onu özlerim zaten. :D :D
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Videoda ki arkadaşın dediği gibi MMORPG'ler öldü gerçekten E-Spor bu olayı mahvetti eskiden olan item falan filan satma yerine direk para kazanma şekli geldi artık mesela Fenerbahçe E-Spor takımı bi oyuncu transfer etmişti adını unuttum çoçuğun yıllak maaşı 500.000 Dolar'dı ister istemez yapımcılar artık MMORPG'ler yerine e-Spor a yönelmeye başladı kapitalist sistem her yerde nerden daha çok para geliyorsa sistem oraya yöneliyor :D
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sinyor yazdı:

Videoda ki arkadaşın dediği gibi MMORPG'ler öldü gerçekten E-Spor bu olayı mahvetti eskiden olan item falan filan satma yerine direk para kazanma şekli geldi artık mesela Fenerbahçe E-Spor takımı bi oyuncu transfer etmişti adını unuttum çoçuğun yıllak maaşı 500.000 Dolar'dı ister istemez yapımcılar artık MMORPG'ler yerine e-Spor a yönelmeye başladı kapitalist sistem her yerde nerden daha çok para geliyorsa sistem oraya yöneliyor :D
Doğru diyorsun ancak mmorpgler tamamen öldü diyemeyiz. Videoda bahsettiği gibi artık daha küçük gruplar halinde olacak. Eskisi gibi milyonluk seviyede bir oyuncu kitlesini artık mmorpglerde görmek pek mümkün olmayacak.
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

Neden 6. Yıl paketini 9.yılda değilde 10.yılda kaldırdılar?
Neden ön yargılısınız afrasiyab yeni paketler gelecektir diyo belli ki birşey var yani beklemeye devam.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

yusfcuk95 yazdı:Neden 6. Yıl paketini 9.yılda değilde 10.yılda kaldırdılar?
Neden ön yargılısınız afrasiyab yeni paketler gelecektir diyo belli ki birşey var yani beklemeye devam.

bu düşünceli zihniyet yüzünden 5500 daha çok satılır ve bizde hiç şaşırmayız :D :D

ya biraz kendinize harcadığınız paraya acıyın ve bi düşünün yıllarca 5500 aldıgımızda 3 aylık hediyeydi sıkıntı cekmiyorduk şimdi yok?

bu aynı zmanda tüm oyun piyasasınıda kontritide etkiliyecek herşey etkilenecek bundan farkında deilsiniz.

önceden bir adam oyun içi para amacıyla 5500 ve 3 aylık alıp satıyorsa örnek plus 50 m 5500 150 m ise şimdi 5500 200mden asagı vermeyecektir.

buda akce ile alınan kontrit'e büyük bir fiyat artmasına sebep olacaktır.

kısacası bunlar dönüp dolaşıp yine oyuncuyu vuracaktır fakat nerde bunu düşünecek adam
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön