Beyler konuyla alakası yok demiş. Yakında demiş geliyor galiba.
Nerull O Gemi Bir Gün Gelecek Derken
- VotkaSarap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Nerull O Gemi Bir Gün Gelecek Derken
" Bu konuyla alakası yok, sadece toplumca bilinen bir söz lanse edilmek istendi.
Yeni eklenti duyurularımızı da yakında paylaşacağız. "
İKV ile ilgili değildir. Kader mühürleri eklentisinden bahsediyor.VotkaSarap yazdı:" Bu konuyla alakası yok, sadece toplumca bilinen bir söz lanse edilmek istendi.Yeni eklenti duyurularımızı da yakında paylaşacağız. "
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kader Muhurlerinin resmi sayfasi bu cevabi veriyor sence ikvye mi guncelleme gelir ?VotkaSarap yazdı:" Bu konuyla alakası yok, sadece toplumca bilinen bir söz lanse edilmek istendi.Yeni eklenti duyurularımızı da yakında paylaşacağız. "
KM den bi cacik olmaz ikvye bunu yapan 1 2 yil sonra KM yede yapar tavsiyem oynanmamasi o oyunu hee oynuyosanda stres atmak icin gir milete söv çik 
İkv itibarsızlaştırılıyor bunu anladım ben.
3 yıllık emekler boşa gitmesin diye çabalıyorlar. Ama iş işten geçti bile. Şu an oyunda en fazla 10 kişi vardır.Bunlardan 5 tanesi zaten destek ekibnden olan kişiler. Adamlar üstüne basa basa KM diyorlar. Nerull 10. yılda geldi ama bence akçe satışları durmasın diye yapılmış birşey bu. Yine trollendik.. Emre yücelende sözlerinden cayıyor. Herşey bir oyun sanki
evet kandırıldıq.mpowers yazdı:3 yıllık emekler boşa gitmesin diye çabalıyorlar. Ama iş işten geçti bile. Şu an oyunda en fazla 10 kişi vardır.Bunlardan 5 tanesi zaten destek ekibnden olan kişiler. Adamlar üstüne basa basa KM diyorlar. Nerull 10. yılda geldi ama bence akçe satışları durmasın diye yapılmış birşey bu. Yine trollendik.. Emre yücelende sözlerinden cayıyor. Herşey bir oyun sanki
Ben programlamayı öğrenmeye başlasam 2 yıl içinde bişeyler öğrenir, kalan 2 yılda tek başıma bile bu oyundaki hataları düzeltirdim. Ulan kaç kişilik ekip 4 yıldır uyuyorlar. Gelmeyecekse gelmeyecek diyin @Nerull Korkarak nereye kadar yaşayacaksınız ?
Ben bu oyunu grafikler icin sevmedim TÜRK oyunu diye sevdim su oyuna azcik baksaydiniz suanki online sayisinin 2 3 kati olurdu kazandiginiz paranin 2 katini kazanirdiniz senden aciklama gelseydi eminim bu oyun oyunculari senin arkanda olurduk destek verirdik sana ama atigimiz mesajlar bos adamlar ugramiyolar bile