DEV bir adım olurRescuer yazdı:Oooo kardeşim hayırlı olsun karanlık zırhın.
35 seviye gözlüklerimiz yakıyor.
Bu arada fotoşok konusunda muazzam bir yeteneğin olduğu aşikar. Bence bunu değerlendirmelisin. DEV'ler seni fark etmeli artık11!1!!!
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
bir zamanlar burada çok güzel muhabbetler çevirmiştik. foruma yeniden bir bakayım dedim. herkese selamlar. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.Rescuer yazdı:Uzaklarda arama çünkü ben içindeyim.YusufATMACA yazdı:Yasin, nerelerdesin sen kerata? :lol: Sohbetine mahrum kaldık.![]()
paslıbıçak, börteçinexvif.
yusuf.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Selam canım benim, ne güzel demişsin, hoş gelmişsin. Profil bilgilerinden hemen klanı Lodos, sunucuyu Eminönü olarak değiştir kop gel artık.yekpare yazdı:bir zamanlar burada çok güzel muhabbetler çevirmiştik. foruma yeniden bir bakayım dedim. herkese selamlar. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
yusuf.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Dipnot: Kaç gündür fotoğraf paylaşmamışız onu fark ettim. Ölmedik, yaşıyoruz Eminönü'nde. Aramıza katılamayan ama katılmayı gönülden isteyen dostlara duyrulur.

Ogün seninle daha adil şartlarda kapışabilmek için şifacı açtım.

Ogün seninle daha adil şartlarda kapışabilmek için şifacı açtım.

Tılmesa
Hazır güncellemede geliyormuş artık sizde bir dönün'de yeniden yapılanalım beyler :mrgreen:
:roll: ..
Ben bu eskimeyen ve gün geçtikçe küllerinden yeniden doğmaya hazırlanan ailenin en nadide üyesiyim,ben onların 'Bilge Arz'ın Çocuklarında ki' ajanlarıyım.Ben olmasam biz diye bir şey olamaz çünkü;
"Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarımada'da.Bunlar yolluyorlar beni oraya buraya.Bilgi istiyorlar topluyorum,kes diyorlar kesiyorum.Sonunda aslansın diyorlar bunlar bana madalyalar veriyorlar gizli gizli.Bunların dediklerini niye yaptın dersen..Önceleri paşa keyfim öyle istiyordu şimdi ise BilgeTonyukuk için.."
Ben bu eskimeyen ve gün geçtikçe küllerinden yeniden doğmaya hazırlanan ailenin en nadide üyesiyim,ben onların 'Bilge Arz'ın Çocuklarında ki' ajanlarıyım.Ben olmasam biz diye bir şey olamaz çünkü;
"Koşuyorum doğduğumdan beri şark üzerindeki son yarımada'da.Bunlar yolluyorlar beni oraya buraya.Bilgi istiyorlar topluyorum,kes diyorlar kesiyorum.Sonunda aslansın diyorlar bunlar bana madalyalar veriyorlar gizli gizli.Bunların dediklerini niye yaptın dersen..Önceleri paşa keyfim öyle istiyordu şimdi ise BilgeTonyukuk için.."
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Az kaldı dostlar. Yakında buluşuyoruz. Yusufta gelir bakarsınız.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Şubatı bulur oSkyBlue yazdı:Az kaldı dostlar. Yakında buluşuyoruz. Yusufta gelir bakarsınız.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
bir zamanlar burada çok güzel muhabbetler çevirmiştik. foruma yeniden bir bakayım dedim. herkese selamlar. büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim.
yusuf.[/quote]
Eminönü sunucusunda yerin Bizde hazır Yufi
yusuf.[/quote]
Eminönü sunucusunda yerin Bizde hazır Yufi
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Uzun zamandır aklımızdaydı, içimizde dertti, uykularımızın kaçmasına sebepti Şarapçı'nın soğuklar derdi.
Birkaç parça keten istemişti bizden, biz de alt üst etmiştik Eminönü sokaklarını temin edebilmek için.
Bugün nihayet ketenleri temin edebildik. Şarapçı abimize teslim ettik ayaz gecelerde üşümesin diye.

Şarapçı abimiz cebi olmasa da gönlü zengin bir abimizdi. Elinde eskiden kalma pantolon varmış fazlalık. Bir minnet göstergesi olarak bize hediye etti. E hediyeyi geri çevirmek olmaz, biz de kolilerin arkasında giyiverdik pantolonları.

İnşallah Yasemin'e yakalanmamışızdır. :oops:
Son olarak, bu da Mustafa'yla 6 level büyücü karşılaşmamız.

Yazık oldu yavrucağa. Beton soğuk, şimdi ona da biraz keten bulmak lazım.
Birkaç parça keten istemişti bizden, biz de alt üst etmiştik Eminönü sokaklarını temin edebilmek için.
Bugün nihayet ketenleri temin edebildik. Şarapçı abimize teslim ettik ayaz gecelerde üşümesin diye.

Şarapçı abimiz cebi olmasa da gönlü zengin bir abimizdi. Elinde eskiden kalma pantolon varmış fazlalık. Bir minnet göstergesi olarak bize hediye etti. E hediyeyi geri çevirmek olmaz, biz de kolilerin arkasında giyiverdik pantolonları.

Yazık oldu yavrucağa. Beton soğuk, şimdi ona da biraz keten bulmak lazım.

Tılmesa
Lag girdi bozamadım..Rescuer yazdı:Uzun zamandır aklımızdaydı, içimizde dertti, uykularımızın kaçmasına sebepti Şarapçı'nın soğuklar derdi.
Yazık oldu yavrucağa. Beton soğuk, şimdi ona da biraz keten bulmak lazım.![]()
Demek o masum bir vs değildi ha Rescuer.. Bana oyun ettin
Antegar-detay