ParlatılabiliyorxXESREFPASALIXx yazdı:Zevkler tartışılmaz.
Bunları parlatabiliyormusun peki bunu öğrenmek istiyorum =) sitede çıkıyormu bir bakarmısın acaba merak etimde.
SAVAŞÇI TRANS , MEV , KIYAMET ASA ÜRETİRSE
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: SAVAŞÇI TRANS , MEV , KIYAMET ASA ÜRETİRSE
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Hayırlı olsun : ) Bende bi ara üretmiştim büyücüye birşeyler : )

Eminönü zenginleriden Mevlana Asa üretimi bekliyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
sen bari yapmasaydın
ama bi kıyamet asanızı alırım 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- easlangoren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Vakti zamanında askere gidecek bir abim sunucuda ejder asalar zorlukla yeni üretilirken bana kendisi hiç düşünmeden üretmişti.Mecbur muydu?Hayır değildi tabi ki.O da bilirdi bir hesaba latif ecel basmayı ama beni sevindirmişti işte.Birilerini sevindirin dağıtın ki o da sizi ansın o abimin bana yaptığını bende ilerde başkasına yaptım.Bu böyle ilerler...
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017
Asaları parlatmak münkün değildir. Arkadaşlar.Vezirx27 yazdı:ParlatılabiliyorxXESREFPASALIXx yazdı:Zevkler tartışılmaz.
Bunları parlatabiliyormusun peki bunu öğrenmek istiyorum =) sitede çıkıyormu bir bakarmısın acaba merak etimde.
Dağıttığım paranın haddi hesabı yoktur kardeşim onu da yapıyoruzxDeMaNuLex yazdı:urettin de ne oldu yani /b bölge yapıp 3 tane asa yansıtıp şımarıklık yapacaksınız diye boş işlerle uğraşıyonuz 3 tane ihtiyacı olan kardeşini sevindirsen fena mı olurdu dostm ?
Sana da hayırlı olsun dostum. :lol:BunudaBanlayin yazdı:Hayırlı olsun : ) Bende bi ara üretmiştim büyücüye birşeyler : )
Şu an ki ikv de para kasma veya bir şeylere sahip olmak oldukça basittir, vakti zamanın da diyorsun evet o zamanlar da verilen ufak bir madenin bile değeri çok büyük ve anlamlıydı kardeşim. Şimdi öyle değil.easlangoren yazdı:Vakti zamanında askere gidecek bir abim sunucuda ejder asalar zorlukla yeni üretilirken bana kendisi hiç düşünmeden üretmişti.Mecbur muydu?Hayır değildi tabi ki.O da bilirdi bir hesaba latif ecel basmayı ama beni sevindirmişti işte.Birilerini sevindirin dağıtın ki o da sizi ansın o abimin bana yaptığını bende ilerde başkasına yaptım.Bu böyle ilerler...
Lionhearta katılıyorum hol eklentisi gelmeden önce çok çok zordu şaheserler piyasada bu kadar para yoktu menekşe 40m idi sunucumda iridyum 55 m.. Şimdi hangi maden bu kadar pahalı? Hol bölgesi bu kadar parayı nasıl getirdi anlamadım daha çok slot kesilerek mi? Sanmıyorum. Bilen varsa alta geçsin.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Dükkanda yer alan maden şans arttırıcıları olabilir.4thEspada yazdı:Lionhearta katılıyorum hol eklentisi gelmeden önce çok çok zordu şaheserler piyasada bu kadar para yoktu menekşe 40m idi sunucumda iridyum 55 m.. Şimdi hangi maden bu kadar pahalı? Hol bölgesi bu kadar parayı nasıl getirdi anlamadım daha çok slot kesilerek mi? Sanmıyorum. Bilen varsa alta geçsin.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
evet ama nakit nereden geliyor birde bu var bono ama bunu yapan kişiler banlandı bunu Erdoğan söyledi bize hatta güncel oyunda 34 küsür sanırım 10m lik bono ve bi okadar 1m likbono var. Bu yüklü parayı çekmek için tek yapabildikleri 500m lik bayrak 900mlik tılsım veya reçeteler ama dayanmıyor yineFiratCakiroglu yazdı:Dükkanda yer alan maden şans arttırıcıları olabilir.4thEspada yazdı:Lionhearta katılıyorum hol eklentisi gelmeden önce çok çok zordu şaheserler piyasada bu kadar para yoktu menekşe 40m idi sunucumda iridyum 55 m.. Şimdi hangi maden bu kadar pahalı? Hol bölgesi bu kadar parayı nasıl getirdi anlamadım daha çok slot kesilerek mi? Sanmıyorum. Bilen varsa alta geçsin.