Doğum günleri
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Doğum günleri
Affınıza sığınarak söylemek isterim ki,ilk defa bu kadar dolu doğum günü panosu gördüm,kara doğum günü mü aklıyorsunuz? 

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Doğum günleri
Facebook hesabımda da böyleydi durum. 15 kişinin doğum günüydü. Arkadaşların ebeveynleri nokta atışı yapmış. Herkes mi 1 ocak doğumlu yahu?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
1 Ocak doğumluların geneli 25-31 Aralık doğumlulardır diye tahmin ediyorum kendimden yola çıkarak.SalurBeyi yazdı:Facebook hesabımda da böyleydi durum. 15 kişinin doğum günüydü. Arkadaşların ebeveynleri nokta atışı yapmış. Herkes mi 1 ocak doğumlu yahu?![]()
Misal 25 Aralık 1980 doğumlu kişi, 1980 doğumluların en küçüğü olmuş olacak. Bunu düz 1 Ocak 1981'e işletiyorlar kimliğe, 1981 doğumluların en büyüğü olmuş oluyor.
Şahsen beni bu mantık ile kayıt etmişler. Biyolojik olarak Aralık doğumluyum ama kimlikte 1 Ocak olarak geçiyor.
Faydasını gördün mü dersen, henüz görmedim :lol:

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bence de dediğin gibidir ya. Yoksa mümkün değil bu kadar kişinin 1 Ocak'ta doğması. Biyolojik olarak geçmiş, bari kimlikte yazanı kutlayalım. Resmi doğum günün kutlu olsun.FiratCakiroglu yazdı: 1 Ocak doğumluların geneli 25-31 Aralık doğumlulardır diye tahmin ediyorum kendimden yola çıkarak.
Misal 25 Aralık 1980 doğumlu kişi, 1980 doğumluların en küçüğü olmuş olacak. Bunu düz 1 Ocak 1981'e işletiyorlar kimliğe, 1981 doğumluların en büyüğü olmuş oluyor.
Şahsen beni bu mantık ile kayıt etmişler. Biyolojik olarak Aralık doğumluyum ama kimlikte 1 Ocak olarak geçiyor.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Doğum gününüz kutlu olsun 
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
doğmasanız napardık
iyi ki doğdunuz 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
1 ocak standart bi şey ya abartmayın. doğum gününü paylaşmak istemeyenler orayı 1 ocakta bırakır genelde.
bizde yalan yok kardeşim
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Bir cevapta sana vereyim ; Evet ! 23 Aralık 1989 u beğenmeyip 1 Ocak 1990 yazdırmış bizimkiler.FiratCakiroglu yazdı:1 Ocak doğumluların geneli 25-31 Aralık doğumlulardır diye tahmin ediyorum kendimden yola çıkarak.SalurBeyi yazdı:Facebook hesabımda da böyleydi durum. 15 kişinin doğum günüydü. Arkadaşların ebeveynleri nokta atışı yapmış. Herkes mi 1 ocak doğumlu yahu?![]()
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
iyi ki doğmuşlar o zaman
), sevdikleriyle nice mutlu seneler dilerim 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar