Güncelleme de grafik iyileştirmeleri yaşanabilir mi?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Güncelleme de grafik iyileştirmeleri yaşanabilir mi?
Suanki grafikleri iyilestirmeleri imkansiz cunku 2002 yilina ait bir oyun motoru var oyunun alt yapisinda lagdan gecilmez bu sefer karakter yurumez

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
umarım oyuncuları grup bölgelerine tıkmazlar yine. açık dünyada kasılalım rahat rahat ya, reçeteleri ve malzemeleri yaratıklardan düşürelim bence çok güzel olur. her iki klanın da ortak kasılacağı bir alan yapılabilir, rekabet de artar 
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
-
materyalist3
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
GÜNCELLEME GEL-ME-YE-CEK.
Hani bunun için iddaaya girecek varsa büyük zevkle buradayım. Arkadaş ortaya ne koyuyorsa x2 mislini basıyorum :roll:
Hani bunun için iddaaya girecek varsa büyük zevkle buradayım. Arkadaş ortaya ne koyuyorsa x2 mislini basıyorum :roll:
MrdexteR
- "Mehkan"
- "Mehkan"
Neden olmasın ki? Bence yapılabilir.
Bu arada 4 yıl kuklacıda Materyalist nickini kullandım. Sonra eö bir başlıyım dedim 1 haftalık gelen adam hemen bu nicki almış tabi ben açmadım.. Hangi karakter ne zaman oluşturulmuş destekten bilgi alabiliyoruz. Keşke açsaymışım.
Bu arada 4 yıl kuklacıda Materyalist nickini kullandım. Sonra eö bir başlıyım dedim 1 haftalık gelen adam hemen bu nicki almış tabi ben açmadım.. Hangi karakter ne zaman oluşturulmuş destekten bilgi alabiliyoruz. Keşke açsaymışım.