İstanbul Kıyamet Vakti - 2017
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: İstanbul Kıyamet Vakti - 2017
Serinplay kardeşim sen gerçek hayatta ne iş yapıyorsun? Forumda imza kampanyası düzenleyip seni oyunun yönetimine falan mı atasak ne yapsak.
Emeğine sağlık, bir an için genişleme paketi geldi sandım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bu ara 10. yıl videosunun saatin sonu ile bitmesi dikkatimi çekmedi değil. Artık önümüzde sadece birkaç ay kaldı. Herkese hayırlı olsun tangriss 
8 ve 9.yıl icin hazırlanan videoların sonlarıda saatle bitiyordu =)))))mpowers yazdı:Bu ara 10. yıl videosunun saatin sonu ile bitmesi dikkatimi çekmedi değil. Artık önümüzde sadece birkaç ay kaldı. Herkese hayırlı olsun tangriss
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Chu Khu Rei
arkadaşlar elimde bi fotoğraf var güncelleme ile ilgili onu direk buraya atayım hepiniz görün istiyorum nasıl atıcam onu buraya cahilliyimin kusuruna bakmayınız
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Serinplay yazdı:Güncelleme gelsinde tek derdimiz bu olsun.Hem yılan-kavi bir varlık az çok buna benzer.Tutupta ejderha yapacak halleri yokParlementxx yazdı:Eger kissles boyle biseyse hic gelmesin bro iflissi kopyalayip holemi katacaklar ctrl+v terk derim ufaktan sag tik sil >geridonusum kutusu> sag tik > geridonusum kutusunu bosaltVe onların yapacağı Kisless'in daha şatafatlı olacağına eminim.
Sakli irklara benzer komutan gibi asil duruslu bir varlik olmali Ornegin avatardaki Nabylerin krali seklinde olabilir.

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
Şu şekilSerinplay yazdı:Dediğin gibi olabilir.Çünkü resmine bakılırsa biraz insansı gibi.Tam olarak iflise benzemiyor.Parlementxx yazdı:Serinplay yazdı:Güncelleme gelsinde tek derdimiz bu olsun.Hem yılan-kavi bir varlık az çok buna benzer.Tutupta ejderha yapacak halleri yokParlementxx yazdı:Eger kissles boyle biseyse hic gelmesin bro iflissi kopyalayip holemi katacaklar ctrl+v terk derim ufaktan sag tik sil >geridonusum kutusu> sag tik > geridonusum kutusunu bosaltVe onların yapacağı Kisless'in daha şatafatlı olacağına eminim.
Sakli irklara benzer komutan gibi asil duruslu bir varlik olmali Ornegin avatardaki Nabylerin krali seklinde olabilir.

Bir kissles butun gizeme yakisir

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
Gyweild adli arkadasin actigi akil durduran bir konuda bu resimdekinin Sstanss'in eski buz kralicesi oldugu teorisini bize bildirmisti ama yaratigin uyukluyo olmasi ve kral tacli sakli irklara benzer bir yapisinin olmasi bu teoriyi olumsuzlastiriyo bekleyip gorucezSerinplay yazdı:Dediğin gibi olabilir.Çünkü resmine bakılırsa biraz insansı gibi.Tam olarak iflise benzemiyor.Parlementxx yazdı:Serinplay yazdı:Güncelleme gelsinde tek derdimiz bu olsun.Hem yılan-kavi bir varlık az çok buna benzer.Tutupta ejderha yapacak halleri yokParlementxx yazdı:Eger kissles boyle biseyse hic gelmesin bro iflissi kopyalayip holemi katacaklar ctrl+v terk derim ufaktan sag tik sil >geridonusum kutusu> sag tik > geridonusum kutusunu bosaltVe onların yapacağı Kisless'in daha şatafatlı olacağına eminim.

- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar kervanı
bende bilmiyorum dnmdmdfth01 yazdı:arkadaşlar elimde bi fotoğraf var güncelleme ile ilgili onu direk buraya atayım hepiniz görün istiyorum nasıl atıcam onu buraya cahilliyimin kusuruna bakmayınız
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Yönetim yaptı sandım heyecanlanmıştım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ellerine sağlık mükemmel olmuş
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
Teorilerin guzel fakat dikkatimi ceken 2 sey var birincisi o buz kristallerinin eskiden oyle bir taca sahip olmayisi 2. Olan ise kissles inanci gibi bir durum var demekki kissleste bir kitleye hitap ediyodu ve bu kitle icimizdeki hainler bile olabilir migrat gorevlerinde cetecilerin kissles icin hizmet ettiginide gorduk. Belkide bu kadim varliklarin varolus sebebi kissles Hidra gibi Solucan gibi veya İfliss gibi bir baskaldirmada olabilir meranlarin icinde hersey cok karisik teoriler turedikce turer kardesim.Serinplay yazdı:Şu aklımda 3 seçenek var ;Parlementxx yazdı: Gyweild adli arkadasin actigi akil durduran bir konuda bu resimdekinin Sstanss'in eski buz kralicesi oldugu teorisini bize bildirmisti ama yaratigin uyukluyo olmasi ve kral tacli sakli irklara benzer bir yapisinin olmasi bu teoriyi olumsuzlastiriyo bekleyip gorucez
1.Dediğin gibi Kisless bir buz kraliçesi olabilir.Çünkü kafasındaki tacın aynısı holün birçok yerinde var.Ve bu tacların olduğu yerler buz kesmiş , donmuş durumda.
2.Bir başka konuda ise şöyle bir görev metni geçiyor "Başlangıçta erkek ve dişi vardı.Dişi buzdu , sabırdı vesaire vesaire Erkek ateşti vs. vs." diye tam olarak metni hatırlamıyorum.İfliss bir dişi ve buz büyüsü kullanıyor.Meranlar ateşin sadece yıkım getirdiğine inanıyorlar çünkü ilk kurdukları krallık Tarhass'tı.(Oyundaki ateş büyü hasarı efsunu) Ve burası bir neden ile yıkılıyor.Bu yüzden Kisless bir erkek olabilir.Ve ateş büyüsü kullanıyor olabilir.Meranlar sadece kraliçeye bağlılar.Belki bu yüzden Kisless bir erkek olarak bir takım kıskançlıkların , intikam planlarının içine girmiş olabilir.
3.Bu seçeneği ben uydurdum.Belkide çok alakasız bir yerden çıkacak.Ve ters köşe olacağız.Kim iyi kim kötü şaşıracağız.![]()
BONUS
Birde şöyle bir teoride aklıma gelmedi değil.Şimdi Kisless uykuda.Ve başındaki tac heryeri donduruyor.Eğer Kisless ateş büyüsü kullanıyorsa bu tacı birileri onun büyülerini durdurmak , uykuda kalmasını sağlamak için kullanmıştır.Tangriss çemberlitaş tarafından yapılmış bir yer.Çemberlitaş ve meranlar arasında bir ittifak var.Meranlar Kisless'i hapsetmiş.Gaffar Beyde Tangriss yani gezgin şehir ile onu kimsenin uyandıramayacağı bir yere saklamıştır.Belkide Gaffar Bey bizim bu kadar ileri gidebileceğimiz düşündü.Zaten görevlerdende bizim onu öldüreceğimizi anlamıştı.Ve onu öldürdüğümüzde bize "Onlar yine kazanamadılar" diye birşeyleri anlatıyordu.Ve daha sonrası yaralı meran bize "Saatlere bak , Kisless kültü uyandı" diyor.
Kült = İnanç
Yani Kisless'in inancı uyandı diyor.Peki Kisless'in inancı ne ? Bunada şöyle bir açıklama getiriyorum.Eğer meranlar ateşin sadece yıkım getirdiğine inanıyorsa.Ve insanoğlu ile ittifak kuruyorlarsa.Kissles'in inancıda ateşe ve diğer tüm ırkları yoketmeye inanıyordur.Tarhass Krallığıda ateş ve buzun savaşı sonucu yıkılmıştır.
Ve Kisless'i uyandıran malesef biz olacağız.Çünkü Tangriss'in anahtarı bizde.Galiba gezegenler (saat) bir konuma geldiğinde Tagnriss yani geçit kullanılabilir hale gelicek.İşte o zaman girilmemesi gereken bir yere gireceğiz.
:ugeek:
Tek kesin olan sey BANA GORE kisslesin hikayede hic gecmemesi ve bu kisin kuklaci oldugu boylesine buyuk biri nasil olurda gecmez hikayede yada geciyoda farkli bir isimle (Kuklaci) İkv tarihcesinin tabiri caizse kadim büyücüsü Kuklaci ergi cok iyi kullanan biri fare adamlar toplulugunun krali fare köyden sonra ortaliktan kayboluyo belkide dev komodoyu ergle buyuledi ve migrattan Tangrisse gezgin sehire girdi veya teskilattan kacarken ittifak kuran junon gaffar philetous uclusune yakalanip oraya hapsedildi zaten philetousun heykeli var karanlik ormanda bu bile bir isaret.