Güncelleme İle İlgili Kuşku

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Güncelleme İle İlgili Kuşku

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Herkese merhabalar yaklaşık 2 yıl önce oyunu bırakmıştım. Son birkaç gündür forumda bir ihtimal belki yenilik olur diye dolaşıyorum açılan konular ve yapılan yorumlar gerçekten insanı mutlu ediyor. Ancak içimde şöyle kuşku var. Sonuçta ttnet, nerull vb. kişiler ve tüzel kişiler bizim için ikinci bir ev ve aile niteliği taşıyan bu oyundan para kazanıyorlar yani bizim gördüğümüz bizim baktığımız şekilde bakmıyorlar bu oyuna onlar için sadece bir para kaynağı bu oyun onların geçimini sağlayan onlara alım gücü sağlayan bir işletme yani uzun lafın kısası sizce bunların hepsi tamamen bir pazarlama taktiği olabilir mi ? Sizlerin bu konu hakkında düşünceniz nedir?
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Re: Güncelleme İle İlgili Kuşku

Mesaj gönderen Brainiac »

durumu şöyle açıklayım sobee Türk Telekomun alt firması ödenekte Türk Telekomdan çıkıyor şimdi Türk Telekom ödenek vermezse veya oyunu güncelleştirin demezse Nerull bişe yapamaz. Türk Telekomdan habersiz bişey yapamazlar.
zorsavas5 yazdı:Herkese merhabalar yaklaşık 2 yıl önce oyunu bırakmıştım. Son birkaç gündür forumda bir ihtimal belki yenilik olur diye dolaşıyorum açılan konular ve yapılan yorumlar gerçekten insanı mutlu ediyor. Ancak içimde şöyle kuşku var. Sonuçta ttnet, nerull vb. kişiler ve tüzel kişiler bizim için ikinci bir ev ve aile niteliği taşıyan bu oyundan para kazanıyorlar yani bizim gördüğümüz bizim baktığımız şekilde bakmıyorlar bu oyuna onlar için sadece bir para kaynağı bu oyun onların geçimini sağlayan onlara alım gücü sağlayan bir işletme yani uzun lafın kısası sizce bunların hepsi tamamen bir pazarlama taktiği olabilir mi ? Sizlerin bu konu hakkında düşünceniz nedir?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

bende buna anlam veremiyorum işte. türktelekom bana göre sırf gösteriş olsun diye aldı sobee yi. yoksa bir firma yetkilisi olsan oyunlarına bakarsın sorarsın ''nihat bey hedefleriniz nedir bu güne kadar yaptıklarınız nerede'' diye. firmanın geçmişine sünger çekip hadi şunu yapın demezsin.
bir şirket bir oyun yapıyor diye geri kalanları komple terk ediyorsa bende böyle düşünürüm. bize açıklayamadıkları şeylerin tamamen türktelekom ile alakalı şeyler olduğu kanaatindeyim. parasal destek gelişimsel köstek.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

kargasa14 yazdı:bende buna anlam veremiyorum işte. türktelekom bana göre sırf gösteriş olsun diye aldı sobee yi. yoksa bir firma yetkilisi olsan oyunlarına bakarsın sorarsın ''nihat bey hedefleriniz nedir bu güne kadar yaptıklarınız nerede'' diye. firmanın geçmişine sünger çekip hadi şunu yapın demezsin.
bir şirket bir oyun yapıyor diye geri kalanları komple terk ediyorsa bende böyle düşünürüm. bize açıklayamadıkları şeylerin tamamen türktelekom ile alakalı şeyler olduğu kanaatindeyim. parasal destek gelişimsel köstek.
Şuanda nerullun bahsettigi sorunlar bir 'Teori' olarak soyluyorum Ttnete sikayette. Bulunmus olabilirler bu kitleyi mahcup ediyoruz diye Ttnette cozum uretmeye calisiyo olabilir Kader muhurlerinde yaptiklari gibi ingiliz bir firmadan hazir oyun motoru alip ikvyi yeni motora tasiyabilirler. Bunu yapmalari 1 sene surer beta olarak baslamak bile bize ayricaliktir.İnsallah bu teori niyetinden cikar
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

hayat ile hayal arasındaki tek fark TL
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RecepBaS »

nerull un söledigi hiçbir sözün gözümde küçücük degeri yoktur. kendini avutan milletide avutdugunu sanan bir sahış yazık oyundan anlamayanların başındaki ilk gelen isimdir kendisi. :)
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Brainiac yazdı:durumu şöyle açıklayım sobee Türk Telekomun alt firması ödenekte Türk Telekomdan çıkıyor şimdi Türk Telekom ödenek vermezse veya oyunu güncelleştirin demezse Nerull bişe yapamaz. Türk Telekomdan habersiz bişey yapamazlar.
zorsavas5 yazdı:Herkese merhabalar yaklaşık 2 yıl önce oyunu bırakmıştım. Son birkaç gündür forumda bir ihtimal belki yenilik olur diye dolaşıyorum açılan konular ve yapılan yorumlar gerçekten insanı mutlu ediyor. Ancak içimde şöyle kuşku var. Sonuçta ttnet, nerull vb. kişiler ve tüzel kişiler bizim için ikinci bir ev ve aile niteliği taşıyan bu oyundan para kazanıyorlar yani bizim gördüğümüz bizim baktığımız şekilde bakmıyorlar bu oyuna onlar için sadece bir para kaynağı bu oyun onların geçimini sağlayan onlara alım gücü sağlayan bir işletme yani uzun lafın kısası sizce bunların hepsi tamamen bir pazarlama taktiği olabilir mi ? Sizlerin bu konu hakkında düşünceniz nedir?

Abi şaka mısınız :D Nerull bişey yapamaz ne demek.İsterse dünyalar kadar ödenek yapılsın Nerull yazılımcı değil bir şey değil :D
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RecepBaS »

turkoxHAMSTER yazdı:
Brainiac yazdı:durumu şöyle açıklayım sobee Türk Telekomun alt firması ödenekte Türk Telekomdan çıkıyor şimdi Türk Telekom ödenek vermezse veya oyunu güncelleştirin demezse Nerull bişe yapamaz. Türk Telekomdan habersiz bişey yapamazlar.

Abi şaka mısınız :D Nerull bişey yapamaz ne demek.İsterse dünyalar kadar ödenek yapılsın Nerull yazılımcı değil bir şey değil :D
ciddiyemi aldın bide cocuklar nerullu cok büyük bişi sanıyo :D buda gercek insan beyler Nihat atçı :D :D dDD d
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )

“Genel Etkileşim” sayfasına dön