GERCEKLER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

GERCEKLER

Mesaj gönderen Parlementxx »

Oncelikle koyunlari kurt yapmami istemiyen sayin forum yetkilileri konumu kaldirmama cesaretini gosterirseniz sevinirim.
İstanbul kiyamet vakti 4 farkli paketi 8 senede yapti bu kucuk bir ekibiz cumlesinin kuruldugu ve arkasina sigindigi ekip 8 senede 4 mega boyutta paket cikardi gidip gelenler oldu bu hicbirseyi degistirmez kimse Zwartan gibi CaptainAtx olamaz ama onlardan daha iyide olabilir su ikv oyuncularindan nerden baksan 10 tane C++ bilen yazilimci bulup gonullu bir sekilde calismalara baslanarak guncellemeyi hazirlayabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Re: GERCEKLER

Gelelim Ttnet konusuna Ttnet para kazanma mantigina sahip bi sirket Sobee Ttnet yetkililerine İkv nin gelecegini belirtip o ne kadar dogru bilinmez 700 . 000 kayitli uyesi olan oyunun daha cok para kazandiracagini soylese Ttnet tabikide projeye sicak bakar kim kurulmus bir duzeni bozup yeni bir duzen kurmaya calisirki.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Gelelim oyuncu goruslerine Bu oyunun gerek grafikleri gerek oyun motoruyla zamani oyunlardan cok geride kaldigini soyleyen arkadaslar bu oyunla birlikte cikan benzeri 3 4 MMoRPG tarzi oyunun mukemmel bir sekilde ayakta kaldigini gormeli M ile basliyan bir hayatta kalma oyunu not defterinden yapilmis bi grafikle 10 milyon oyuncu kazaniyosa bir anda hic bir seyi grafiklere baglayamayiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

Ha diyolarsa biz guncelleme getirmeyecegiz data dosylarini satin alabiliriz 8 kisilik bi ekibiz bizde elimizden geldigince yazar cizer hic degilse beklentileri karsilamaya calisiriz sonucta bu insanlar köle veya mahkum degil. Eger sobee zorondo dogol goncollomo yapsin diyenler olacaksada onlara hemen cevap vereyim.
İkv ilk piyasaya suruldugunde bu oyuncu kitlesi sirf turk oyunu diye arkasinda durdu destek verdi belkide reklamlar yerine onlar bu oyuna oyuncu kazandirdi sokak sohbetleriyle. Yani bu gun buralara gelmeleri sadece bu oyunun oyunculari sayesinde ben gidip diger Mmorpg oyunlarini oynasaydim sahsen vicdanim sizlardi. İyi oyunlar hersey gonlunuzce olsun
Resim
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen KURT »

Adam gibi adamlıkta bugün
Börü
Kıpçak
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

KURT yazdı:Adam gibi adamlıkta bugün
Oyuncularin icini doktum kardesim yazik bu oyunculara yeminle yazik uzuluyorum gordukce
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Tam aradığım konu.Zamanında çok umut ettim ama artık gözüm görmeden hiç
bir şeye inanmam.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Güzel düşünceler ama yanlışım yoksa 250.000 Dolarlık bir oyunun datalarını size vereceklerini pek sanmıyorum. Çünkü bu miktar çoğumuzun hayatı boyunca kazanacağı para.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Sinyor yazdı:Güzel düşünceler ama yanlışım yoksa 250.000 Dolarlık bir oyunun datalarını size vereceklerini pek sanmıyorum. Çünkü bu miktar çoğumuzun hayatı boyunca kazanacağı para.
250.000$'lık oyun derken İKV'yi mi kast ettin?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

SalurBeyi yazdı:
Sinyor yazdı:Güzel düşünceler ama yanlışım yoksa 250.000 Dolarlık bir oyunun datalarını size vereceklerini pek sanmıyorum. Çünkü bu miktar çoğumuzun hayatı boyunca kazanacağı para.
250.000$'lık oyun derken İKV'yi mi kast ettin?

Evet Sobee'yi komple gerçi o zaman o fiyata satmışlardı.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön