"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki,Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu yaratıklar benim burada uğraştıklarım'dan farklı ve daha tehlikeli.Taş Kanatları hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!....
Sunucu: Beyazköşk
Karekter Adı : ıIıEmRaHıIı
Cümleyi Tamamla! - 26.12.2016
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pahitaht
Re: Cümleyi Tamamla! - 26.12.2016
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taşkanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu yaratıklar benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. Onları çok hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"
Sunucu:Eminönü
Karekter:RyunRezy
Sunucu:Eminönü
Karekter:RyunRezy
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ütopia
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki,Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu yaratıklar benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli.Taş Kanatları hızlı bir şekilde durdumamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"
Eminönü ,
Depremxiboxşifa
Eminönü ,
Depremxiboxşifa
- MrSeKizGenN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sağlam Dostlar
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki,Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu yaratıklar benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli.Taş Kanatları hızlı bir şekilde durdumamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"
Sunucu: Tılsım
Karakter Adı:MrSeKizGenN
Sunucu: Tılsım
Karakter Adı:MrSeKizGenN
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, taşkanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu yaratıklar benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. onları çok hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"
Kuklacı ,
TaMMaH
Kuklacı ,
TaMMaH
Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu mahluklar benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. Gelenleri hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!
Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu gelenler benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. İstilayı hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu gelenler benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. İstilayı hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!
Meran - Detay
Meran - Detay
Antegar-detay
Etkinlik sona erdi!
İşte sizlerden tamamlamanızı istediğimiz cümlenin eksiksiz hali:
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu gelenler benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. İstilayı hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"'

Cümle, eski bir görev olan Taş Kanat Avı [29] isimli görev metninde geçmektedir.
Doğru yanıtı ilk veren ve etkinlik kuralları çerçevesinde yanıt gönderen ilk nefer Meran sunucusundan Detay oldu. Tebrikler!.
Katılım gösteren tüm neferlerimize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
İşte sizlerden tamamlamanızı istediğimiz cümlenin eksiksiz hali:
"Selam kardeşim. Duymuşsundur belki, Taş Kanatlar Eminönü'nü istila etti. Bu gelenler benim burada uğraştıklarımdan farklı ve daha tehlikeli. İstilayı hızlı bir şekilde durdurmamız lazım. Bunun için senin gibi kahramanlara ihtiyaç var!"'

Cümle, eski bir görev olan Taş Kanat Avı [29] isimli görev metninde geçmektedir.
Doğru yanıtı ilk veren ve etkinlik kuralları çerçevesinde yanıt gönderen ilk nefer Meran sunucusundan Detay oldu. Tebrikler!.
Katılım gösteren tüm neferlerimize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!