ilk defa böyle saçma bir sorun yaşıyorum alıştığım için tab ilede savaşamıyorum
"é Hedef seçmeme sorunsalı
"é Hedef seçmeme sorunsalı
Merhaba arkadaşlar é (") tuşu ile hedef seçemiyorum yalnız oyunda sohbet kanallarına yazabiliyorum oyun dışıda kullanabiliyorum lakin hedef seçerken işlevini görmüyor sorunu destek birimine sorduğumda ise oyun ayarlarının bozulduğunu tamamen kaldırıp yeniden yüklememi istediler ama sorunuma çözüm olmadı 2. iletimde ise sistemden veya donanımsal olduğunu söylediler sistemden veya donanımdan yana sıkıntım olsaydı kullanamazdım değil mi :?: Nasıl çözümüne ulaşabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: "é Hedef seçmeme sorunsalı
alt + shift kombinasyonlarına bas 1 kere sonra dene bakalım.
Maalesef olmadıSeRRuh yazdı:alt + shift kombinasyonlarına bas 1 kere sonra dene bakalım.
- Meqan
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Dostum aynı sorun bende de vardı. Oyuna sandbox ile girince kullanabiliyorsun. 

Denedim aynı sorun devam ediyor. İşletim sistemini değiştireceğim az kaldıMeqan yazdı:Dostum aynı sorun bende de vardı. Oyuna sandbox ile girince kullanabiliyorsun.
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Windows 10 mu kullanıyorsun? İstersen oyunun uyumluluk ayarını XP olarak değiştir. Ekran kartı vb. sürücülerini güncel tutmayıda unutma!

Hayır windows 7 ultimate x64 kullanıyorum. Ayrıca keyboard dahil tüm driverlar güncel.Tertip yazdı:Windows 10 mu kullanıyorsun? İstersen oyunun uyumluluk ayarını XP olarak değiştir. Ekran kartı vb. sürücülerini güncel tutmayıda unutma!
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: SenSiyeGeL
Driverler orjinal mı Driver Pack tarzı bir programla mı yükledin ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
başka klavye ile denemelisin eğer yine aynı sorun varsa sorunun sisteminden kaynaklı olabilir.
Ashampoo Driver Updater ile güncelledim Microsoftun sunduğu yazılım güvenmekle hata mı yaptım dersin :?:Sinyor yazdı:Driverler orjinal mı Driver Pack tarzı bir programla mı yükledin ?