Genelde Buglu Olan Çemberlitaş
Re: Genelde Buglu Olan Çemberlitaş
düzelmeyecek,kendi kendine alternatif çözum yolları üretmelisin destek ekibi öyle diyor hangi hatayı yazsam çözüm öneriyolar kafa zehir mübareklerde.
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
YemeLik yazdı:düzelmeyecek,kendi kendine alternatif çözum yolları üretmelisin destek ekibi öyle diyor hangi hatayı yazsam çözüm öneriyolar kafa zehir mübareklerde.
Alternetif bir çözüm ne olabilir mesela ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Lütfen bölgeden çıkış yapınız diye kullanıcıları bilgilendirin yinede destek ekibine yazın onlar hatalara ayak uydurmanın yolunu bulmuş,onlar daha iyi çözüm bulacaktır.Sinyor yazdı:YemeLik yazdı:düzelmeyecek,kendi kendine alternatif çözum yolları üretmelisin destek ekibi öyle diyor hangi hatayı yazsam çözüm öneriyolar kafa zehir mübareklerde.
Alternetif bir çözüm ne olabilir mesela ?
yıllardır söylüyoruz bu hatayı ama hiç oralı olmadılar 
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı

Şuraya bi çare üretelim ya yok mu ilgilenecek GM ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
:arrow: viewtopic.php?f=100&t=139236Sinyor yazdı:Şuraya bi çare üretelim ya yok mu ilgilenecek GM ?
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı

TeşekkürlerYemeLik yazdı::arrow: viewtopic.php?f=100&t=139236Sinyor yazdı:Şuraya bi çare üretelim ya yok mu ilgilenecek GM ?
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ