Vay be : )
Herşeye rağmen koca yürekli umut dolu oyuncular. Yazılarınızı okuyunca insanın heveslenmemesi elde değil, şahsım adına herkese teşekkür ederim bu ölü oyunu 10. Yılına kadar taşıdığınız/taşıdığımız için...
Emre Yücelen ve Güncelleme'ye Dair
Re: Emre Yücelen ve Güncelleme'ye Dair
"Teşkilat, 10.yıl izletisinden sonra domuza katılımın ciddi bir oranda arttığını ve bunun sebebini anlamadıklarını açıkladı. Gelişmelerin yakından takip edileceğini ve durum hakkında bir inceleme yapılacağı belirtildi."
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
finaller başlıyo gelecekse ocak 15 ten sonra gelsin yoksa bütlere kalacağız. Nerull un da facebook paylaşımı buram buram yenilik kokuyor.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Ne paylaştı?pankuscagiz yazdı:finaller başlıyo gelecekse ocak 15 ten sonra gelsin yoksa bütlere kalacağız. Nerull un da facebook paylaşımı buram buram yenilik kokuyor.
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
Godugumun deliğini kaşıkla açmaya çalış 2 yılda biter lan 4 yıl olmuş beyler lütfen
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Eski1deli yazdı:Godugumun deliğini kaşıkla açmaya çalış 2 yılda biter lan 4 yıl olmuş beyler lütfen
10.yıl boru değil sonuçta belki gelir bişiler
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: SenSiyeGeL
Eski1deli yazdı:Godugumun deliğini kaşıkla açmaya çalış 2 yılda biter lan 4 yıl olmuş beyler lütfen
Kahkaha attım yorumuna hahahahahahaah
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
Uzun zamandır foruma bile girmiyordum ta ki bugün bi bugün 25 Aralık var mı harbi bişeyler diye girdim videoyu gördüm 3bin küsür izlenmesi var videonun .İKV oyuncuları o kadar aç ki güncellemeye kelle başı 10 kere izlendi felan sanırım videoyu döndür döndür izle 
En son Naveran tarafından 25 Ara 2016 22:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kurallarına uygun olacak şekilde içerik düzenlenmiştir.
Sebep: Forum kurallarına uygun olacak şekilde içerik düzenlenmiştir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: SenSiyeGeL
Nerull Nihat abi haberini verdi kesin geliyor güncelleme
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ