Herkeze merhabalar
Herzamanki gibi oyuna geri dönüyorum başka oyunlarda geçen 1.5 yıldan sonra tekrar ikv deyim
Genelde oyuna başladığımda hatta her oyuna geri başlayışımda bir kararsızlık yaşıyorum hangi karakter bu sefer bırakırken karakterlerimden bazıları duruyor
Bu son değişikliklerden sonra hangi karakter daha eğelencelidir hangi karakterde sıkıntılar yaşanıyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların önerdiği karakteri ve nedenleri hakkında bilgi verebilirmi oynadığım süre zarfı içinde sadece şifacı oynadım birde savaşcı tank bilgim bu iki karakterdeki belli sınıflar şuanda 2 adet hazır karakterim var bir kaç eksiklik savaşcı ve büyücüm var büyücüye kıyamet asa zırh ceket ve pantolon üretmiştim şimdilik 500m yi geçmiyecek tılsımda üretebilirim önerilerinizi bekliyorum
MISSSDAMLA SORU CEVAP
MISSSDAMLA SORU CEVAP
Bir Nefes Kadar Yakınım
SUS VE İZLE
SUS VE İZLE
Re: MISSSDAMLA SORU CEVAP
bırakalı 1.5 yıl olmuş pek birşey değişmedi oyunda ama yinede yazıyım.
49 level olduktan sonra eğer büyücü isen asanı üretip parlatman, zırhını yapman ve en azından m1 tılsımını alman gerekiyor bu da 500-600m arası bir paran olması anlamına gelir ve baya bir süre uğraşman gerekebilir.
savaşçı ve şifacıda üretmen gereken herhangi birşey yok. alman gereken itemler ise çokta pahalı değil. arkadaş ortamını bulursan çemberlitaş ta gruplarda rahatlıkla yer bulabilirsin.
hiç karakterin yoksa benim sana tavsiyem öncelikle savaşçı yada şifacı açman olur. ancak hızlı para kasmak için büyücü gerekli.holde tılsımın olmasa bile biraz zorlamayla para kasabilirsin. yada savaşçıyla maden toplayarakta para kasabilirsin.
büyücün zaten varsa holde para kasmaya hemen başlayabilirsin. uzun ve meşakkatli bir yol o tılsımları elde etmek. herşeyde tılsım değil tabiki. eğlenmesini bilirsen tılsıma kafayı takmazsın
49 level olduktan sonra eğer büyücü isen asanı üretip parlatman, zırhını yapman ve en azından m1 tılsımını alman gerekiyor bu da 500-600m arası bir paran olması anlamına gelir ve baya bir süre uğraşman gerekebilir.
savaşçı ve şifacıda üretmen gereken herhangi birşey yok. alman gereken itemler ise çokta pahalı değil. arkadaş ortamını bulursan çemberlitaş ta gruplarda rahatlıkla yer bulabilirsin.
hiç karakterin yoksa benim sana tavsiyem öncelikle savaşçı yada şifacı açman olur. ancak hızlı para kasmak için büyücü gerekli.holde tılsımın olmasa bile biraz zorlamayla para kasabilirsin. yada savaşçıyla maden toplayarakta para kasabilirsin.
büyücün zaten varsa holde para kasmaya hemen başlayabilirsin. uzun ve meşakkatli bir yol o tılsımları elde etmek. herşeyde tılsım değil tabiki. eğlenmesini bilirsen tılsıma kafayı takmazsın
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Benim sana kısaca söyliyeceğim 3 üde pek farketmez ya para ya çevre ya hiç
BOŞ
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
soruyu biz sorup sen mi cevaplayacaksın ?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
hahaBrainiac yazdı:soruyu biz sorup sen mi cevaplayacaksın ?
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Büyücün söylediğine göre Çemberlitaş için yeterli durumda. 500mlik bütçen de var, hemen M1 tılsımını alıp, büyücünle Transformatör itemlerini toplamanı öneririm. Daha sonra M1'i verip Y2 alırsın, holde paranı kasarsın.
Zaten Çemberlitaş'a gire çıka bir ortamın olur, daha sonra büyücü ve tank ile yoluna devam edersin diye düşünüyorum
Zaten Çemberlitaş'a gire çıka bir ortamın olur, daha sonra büyücü ve tank ile yoluna devam edersin diye düşünüyorum

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
FiratCakiroglu yazdı:Büyücün söylediğine göre Çemberlitaş için yeterli durumda. 500mlik bütçen de var, hemen M1 + M2(2) tılsımını alıp, büyücünle Transformatör itemlerini toplamanı öneririm. Daha sonra M1'i verip Y2 alırsın, holde paranı kasarsın.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Alem buysa kral biziz gardaş
kargasa14 yazdı:hahaBrainiac yazdı:soruyu biz sorup sen mi cevaplayacaksın ?![]()
bi alemsin.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.