SUNUCUYA BAĞLANMIYOR!!

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
Seksenbir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SUNUCUYA BAĞLANMIYOR!!

Mesaj gönderen Seksenbir »

Merhabalar oyunu oynarken cıkış yaptım ve tekrar bağalanmak istediğimde boyle bir sorun ile karşılaştım
:arrow: http://i.hizliresim.com/PnQ7Qd.png
ve daha sonrasında baktım oyunun anasayfasına ve forum a giremiyorum
:arrow: http://i.hizliresim.com/NlkLlg.png
destek ekibine yazdım ama sorunumu anlamadılar sunucuyu kapatıp tekrardan açmamı istediler o sorun ile bu farklı burada hiçbi şekilde bağlanmıyor normal internetimi kullanabiliyorum ama ikv de bir sorun oluyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
BDJKR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Payitaht

Re: SUNUCUYA BAĞLANMIYOR!!

Mesaj gönderen BDJKR »

Aynı sorunu yaşayan birkaç arkadaşım oldu. Bugün akşam saatlerinde bende yaşadım. İnternette herhangi bir arıza olmamasına rağmen İKV ile ilgili sunuculara ve play store adresine bağlanamadım. Bağlantımı evde kullandığım internetten telefon(gsm) internetine değiştirdiğimde sorun düzeldi. Yüksek ihtimalle dns hatasından dolayı oyuna giremedik. Alternatif internetin yoksa dns ayarlarını değiştirmen faydalı olabilir.
BDJKR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Payitaht

Mesaj gönderen BDJKR »

Seksenbir sabah oyunu açmayı denediğimde aynı sorunu yaşadım ve dns değişikliği ile problem çözüldü. Türk Telekom kullanıcısıysan çağrı merkezinin önerdiği [195.175.39.39] [195.175.39.40] dns sunucusunda sık sık arıza yaşanıyor. Dns sunucusunu otomatik seçme seçeneğini kullanırsan sorun ortadan kalkacaktır.
Kullanıcı avatarı
xsedanterx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsedanterx »

Oyuna iphone kullanarak bağlanıyırsan, güncel sürümü yüklemeni öneririm ios10.2 yüklediğinde problem kalmaz.
Ateş, kış meyvesidir....

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön