Oyun indirmede problem
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun indirmede problem
Arkadaşlar oyunu indirdim şuan 515 mb ın tamamını yükledi ama yükleme penceresi kapanmadı ve masaüstüne simge olarak atamıyor. Acil yardım edin napmam lazım şuan hala açık indirme penceresi.
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Oyun indirmede problem
Sunucuyla olan bağlantı koptu dedi masaüstüne atmadan gitti 515 mb boş yere . Bu indirilen 515 mb herhangi bir şekilde geri kazanılamaz mı o kadar indirdim hepsini , masaüstüne atmadan kapandı ya
.
o dosyanın içine yükle belki o zmaan kaldığı yerden devam edebilir öle hatırlıyom yanlış hatırlamıyorsam
Eminönü&Türkiyee
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Dosya olmadan kapandı ya tam hepsini indirdi kalan süre bile o saniye olmuştu tam kısayol olarak masaüstüne atacaktı ki durdu durdu kapandı :lol:
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Giden gitti artık konu kilitlenebilir flash get olmadan dosya indirende kabahat ama bu problemi çok kişi yaşıyor internet explorer a uymuyor bu ikv nin resmi sitedeki linki daha öncede yaşamıştım aynı sorunu . Bu sefer olmaz diyordum gene oldu uzun bir süreden sonra tekrar başlayacaktım kursağımda kaldı yani internet cafeye gidecem artık kotam doldu yav :lol:
öle demedim yaw hatalı inen doyanın içine tekrar indirme yap
Eminönü&Türkiyee
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
[quArkadaşım sağol eksik olma ama yenilgiyi kabullendim artıkın
Olmuyor kardeşim olmuyor daha öncede olmadı şimdide olmuyor gene cafede indireceğiz usb ye atıp evimizde kuracağız oyunumuzu ohh mis
ote="ordulu"]öle demedim yaw hatalı inen doyanın içine tekrar indirme yap[/quote]