15000 kilo adama pehlivan mı denir yoksa ŞİŞKO mu (: Oyunda birisi ile inatlaşdıkda kadimi keserken sizde yorum yapın koltukdan kalkamıo hani Kanpençenin yanında Domuz varya onun gibi siz söyleyin ;
Bir kişinin dış görünüşü ile alay edecek kadar yücelmişsiniz.
Unutmayın ki onu yaratan Allah-u Taala.Siz onun yarattığı ile dalga geçecek kadar yücelmişseniz.
Ali sen böyle değildin be...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı:Bir kişinin dış görünüşü ile alay edecek kadar yücelmişsiniz.
Unutmayın ki onu yaratan Allah-u Taala.Siz onun yarattığı ile dalga geçecek kadar yücelmişseniz.
Ben genel bi soru sordum kişisel tartışma yaratmak değil niyetim
İnsan o şekilde doğmuyor Engin herşey kendi elinde . Dini bi olayla alakası yok bu sorunun yaratıldıgında insan 15000 kilo olmuyo spor aktivite yapmak yada oturup 24 saat yemek insanın elinde.
Ben size hç bir şekilde şimdiye kadar bişey demedim ama dün orda biz birşeyler yapmaya uğraşırken gelipde kardeşinin kaçırması sonra adamlıgıma laf etmesi son noktayı koydu. Biliyosun eskiden aramızın nasıl oldugunu sana laf söylettirmezdim ama sen kardeşinin haksız oldugunu bile bile benim üstüme geldim o ettiği lafların arkasında oldun onun için şöyle diyim. Sen de eski ENGİN değilsin
SAZOBALII yazdı:Bir kişinin dış görünüşü ile alay edecek kadar yücelmişsiniz.
Ben genel bi soru sordum kişisel tartışma yaratmak değil niyetim
İnsan o şekilde doğmuyor Engin herşey kendi elinde . Dini bi olayla alakası yok bu sorunun yaratıldıgında insan 15000 kilo olmuyo spor aktivite yapmak yada oturup 24 saat yemek insanın elinde.
Ben size hç bir şekilde şimdiye kadar bişey demedim ama dün orda biz birşeyler yapmaya uğraşırken gelipde kardeşinin kaçırması sonra adamlıgıma laf etmesi son noktayı koydu. Biliyosun eskiden aramızın nasıl oldugunu sana laf söylettirmezdim ama sen kardeşinin haksız oldugunu bile bile benim üstüme geldim o ettiği lafların arkasında oldun onun için şöyle diyim. Sen de eski ENGİN değilsin
Selamlar:
Evet Ali dediğin gibi Engin eski Engin değil.Ben Eski Yılmaz, sen eski Ali, Yaşar eski Yaşar, Cağlar eski Cağlar v.s v.s değil.Kısaca hiç kimse 3 yıl önce başladığı gibi değil.Köşk eski Köşk değil.Acaba sebebi ne?Bizlere ne oldu, ne oldu Köşk'ümze ?
Sorun bizde bence.Biz eskisi gibi değiliz.Hangimiz oturup bir diğer arkadaşımızın derdini dinliyoruz, yardım etmeye calışyoruz? Hiç birimiz.Tamamen oyuna göreve bilmem neye kaptırmışız kendimizi.En güçlü kim, en zengin kim, en iyi lonca hangisi gibi durumlara takılmışız.Ben diyorum ki kendimize gelelim.Eski Köşk'ü geri getirelim ve bu konuda sizlerinde yardımını bekliyorum.Hepinizin..!
Sorun bizde.Artık o kadar oyuna kapdırdık ki kendimizi hırs yapmaya başladık.En iyi dostlarımıza hırsımız yüzünden kin besledik...Sonuç...Koca bir 0...İKV'nin bir kaç sene sonra nasıl bir durumda olacağını çok merak ediyorum...
Kimse kimseyle grup olmayacak, herkes kendi işlerini kendi başarmaya çalışacak ve bu aradada farkında olmadan yada olup fark etmez başka kişilere, en iyi dostlarımıza zarar vericez...
Ama bunu engellemekte bunu yaratmakta bizim elimizde....
Öncelıkle Yılmaz abıye katılıyorum.. Cunku su yenı ıtemler ve yenı sahaserler geldıgınden berı ınsanlar kendılerınden gectıler... Ben oyundan 12 saat cıkmayan kısı oyun bu halen geldıgı ıcın gunde sadece 2 saat gırıyorum oda aksamları belkı kadımde sıra bıze gelır vaadıyıyle beklıyorum Inanınkı kessem bıle kendıme degıl lonca arkadaslarıma uretecegım zaten hazıranda askerım bu saatten sonra umrumda bıle degıl.... 2.ıncısı ıse erkanla ve engınle o kadar kavgamız olmasına ragmen ınsanların dıs gorunusu ıle dalga gecınmesıne karsıyım.Erkanla eskıden kankaydık ama bır kaç sebepten dolayı bozuldu ama saglık olsun. Canın sagolsın yeter gerısı bence fasa fıso... cok sey demek ısterım ama buraya sıgmaz neyse ıyı oyunlar herkese ıyı forumlar ama Yılmaz Abı haklı her zmanınkı gıbı bence......
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!