39 LEVEL KARAKTERLERLE EM
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
39 LEVEL KARAKTERLERLE EM
39 level karakter kasıp em atıcak 11 tane cengaver var mı oyunda tılsımsız , eğlenceli olmaz mı ?
Re: 39 LEVEL KARAKTERLERLE EM
Kuklacıdan katılırım bayagıdır oynamıyorum öyle bir karakterim var ama nasıl katılacağım kuklacıda karakter,
şu oyunda bunu yapabilecek eli güçlü insanlar bayağı var ama neoldu onlara bıraktılar mı kim kaldı yoksa mazide hiç oynamadılarmı, bilgeTonyukuk vardı nerede acaba o görüyorsan lütfen yaz
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben buradayım, bir yere gittiğim yok da seni anımsayamadım ahbap. Mazur gör lütfen.4thEspada yazdı:şu oyunda bunu yapabilecek eli güçlü insanlar bayağı var ama neoldu onlara bıraktılar mı kim kaldı yoksa mazide hiç oynamadılarmı, bilgeTonyukuk vardı nerede acaba o görüyorsan lütfen yaz
Böyle bir etkinlik düzenlerseniz şahsen katılmayı çok isterim. Gerek forum kanalından gerekse oyun içerisinden ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle.

Quiz-Finallerim içinde üstümü hallettim, sunucunuza gelip. birşeyler yapalım artık
Rare ve eticin bu yorumu görüyorsa selam sizlere
Rare ve eticin bu yorumu görüyorsa selam sizlere
- Rapbeqoo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bende katılmak isterim arakdaslar yazın benide 
viewtopic.php?f=46&t=136416
Yeterli katılım olmadığı için iptal oldu
Fakat lonca ve ödül yeterli seviyede yarışmacı olması halinde tekrar canlandırılabilir neden olmasın?
Yeterli katılım olmadığı için iptal oldu
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary