yaratıklara 3 kat fazla vurur yap bakalım cümlesindeki yaratıklar kısmını nasıl görmezden geliyorsun acaba.
ayrıca sana tek hakaret cümlesi kullanmamama rağmen karşındakini tanımadığın halde yaptığın hakaretlerin haddi hesabı yok. edebiyle yazmayana benden karşılıkta yok. zaten sana göre ihtiyaçta yok zira her konuda sonun kadar haklısın.hadi selametle.
Güncelleme ve yeni yetenek önerileri
Re: Güncelleme ve yeni yetenek önerileri
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- sanalkorkun42
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: time of death
Öncelikle Merhaba4thEspada yazdı:Savaşçı Sınıfı Yetenekleri;
Cinnet: Cinnet moduna giren savaşçı hareket hızı kazanır ve hasarı yükselir fakat %5 daha fazla hasar alır.
Yansıtma: Savaşçıya verilen her türlü savaşsal ve büyüsel hasarın %15'ini düşmana gönderir
Sakatlama: %10 ihtimalle rakibi sakatlar ve hareket saldırı savunmasını azaltır(Pasif yetenek)
Hiddetlenme/şahlanma: Savaşçı sarsılmaz modda saldırabilir hasarı yarıya düşer fakat sadece fiziksel saldırılardan etkilenebilir.
Büyücü Sınıfı yetenekleri;
Korku: Korkuya kapılan düşman Güç,bünye,zekası düşer -Taş kesilir.
Atom Ayrışması : Size yönelen tüm rakipler Donar -Buz kesilir.
Elektromanyetik DalgaVakumu: belirli bir alandaki tüm düşmanları vakumlar ve kısa bir süre sersemletir(Direnç kırma daha rahat yapılır).
Uyku: Seçili hedefi Rem evresine sokar her saniyede kudreti azalır.
Şifacı Sınıfı yetenekleri:
Sarmaşık: Belirli bir alandaki tüm düşmanlar ve o alana girecek tüm düşmanların yürümesini engeller fakat büyüsel etkenler kullanılabilir.
Fiziksel kırma: Düşmanların fiziksel direncini kırar (asit ,zehir)
Doğal Emisyon: Şifacının fiziksel ve büyüsel hasar almasını absorbe eder büyülere direnir!
Gözlemci kadrosu lav edildi!
Tüm sınıfların enerjileri arttırıldı ,Pvp sistemi heyecan verici noktaya ulaşılması hedeflendi.
Kritik çarpanı düzeltildi.
Hol Örümcek ve akreplerden platın ,destekli platın ve kendi seviyesi altında eşya zırh ve özellik atmayacak.
Osmiridyum ve Titanyum zırhlar eklendi.
Nadide ve Şaheser silahlar alışverişe konulabilecek.(Bunu size bıraktım)
Silah takası görevi kaldırıldı.
Philetheos ve Zincir iksir reçetesi gözden geçirildi , Şarap iksir reçetesi eklendi.
Farabi ve Kutadgu bilig iksir reçeteleri eklendi.
Hasarlar düşürüldü Elementlerin değer kazandı.
Zwartanın Dev arabeleti ve Fedai tırpanı oyuna eklendi.
Şifacı ve büyücüler için erge artık hükmeden şaheser silahlar oyuna eklend.
Zihin,durdurma ve kutupda karakterlerin yürümesi düzeltildi.
Ermeydanında artık çanta 2 eşya verecek ve daha fazla para kazandıracak!
her 10 Seviyede efsun özelliklerinin azalması kaldırıldı.
Premium Plus paket eklendi
Savaşçıya bir yetenek daha geldi aklıma şöyle;
Savaş açlığı: Savaşçının öldürdüğü düşmanın enerjisi (son vuruşu yaptıysa) kendisine %5 döner.
Şimdilik bu kadar ne dersiniz..?
Yazmışsın emek vermişsin,saygı duyuyorum yalnız,bu yetenekler dota LoL gibi oyunların ki gibi olmuş İKV özentilik yapmaz,ama yapılsa çok güzel olur
İyi Forumlar
- sanalkorkun42
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: time of death
Yönetime Duyuru Biz Yenilik Değil Oyun Hatalarının Düzeltilmesi ve Yeni Etkinlikler İstiyoruz
Aynen Nerull bey görse keşke. Bari hatalar düzelsin.sanalkorkun42 yazdı:Yönetime Duyuru Biz Yenilik Değil Oyun Hatalarının Düzeltilmesi ve Yeni Etkinlikler İstiyoruz
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
oyuna herşeyden önce yeni motor lazım.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Baya LOL oynamışız :?
Lol hayatımda hiç oynamadım ama dota oynadım eğip büküp bu hale getirdim ama
bence fikirler güzel direk bir alıntı yok ama indirekt var.
Dota1>dota2>Lol
Dota1>dota2>Lol
Hayatımda "lol gibi olmuş" kadar sığ bir yorum görmedim.Böyle bir bakış açışıyla hemen hemen her oyunu 2 kategoriye sığdarabiliriz. "Lol gibi" ve "wow gibi"
Dota 3 çıktı haberin yok mu4thEspada yazdı:Lol hayatımda hiç oynamadım ama dota oynadım eğip büküp bu hale getirdim amabence fikirler güzel direk bir alıntı yok ama indirekt var.
Dota1>dota2>Lol
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
zaten dikkatli bakıldığında en başdaki cinnet özelliği hangi oyunda var merak ediyorum kendi düşüncemnhepsi dota nın etkisi altında kalmış olabilirim talihsiz yorumlarlar geliyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.tmertpal5 yazdı:Hayatımda "lol gibi olmuş" kadar sığ bir yorum görmedim.Böyle bir bakış açışıyla hemen hemen her oyunu 2 kategoriye sığdarabiliriz. "Lol gibi" ve "wow gibi"
Hangimiz bir rolün içinde değil ki? Hangimiz birbirinden farklı? Hangi oyun bir diğerinden farklı? Yorumlarda artniyet varmı yoksa yokmu bilmiyorum ama bir gerçek var ki o da bu oyun artık asgari düzeyde, dotanın etkisi altında kalabilirim ama bu yetenekler ne lol ne dota.