Merhabalar arkadaşlar,
Ben bugün gerçekleşmesi asla mümkün olmayan bi istekte bulunmak için buradayım.
Ne oyun eskisi gibi, ne de oynayan insanlar.
Hepimizin bildiği dertleri, sıkıntıları bahsetmekten öte istediğim gerçekleşmesini umduğum şeylerden söz edeyim.
İnsanlar hala bi umutla güncelleme gelmesini bekliyor.
Ben ise farklı bi şey isteyeceğim.
Mümkün mü acaba oyuna hep birlikte sıfırdan başlamak?
Hatırlar mısınız bilmem. Yeraltının ilk geldiği gün oyun sürekli geri sarıyordu. Ne olur şimdi bi mucize gerçekleşse ve oyunu ilk başladığı hale getirseler? İstanbul kıyamet vakti*Beta. Yani 29 lvl güncellemesi 39 lvl yeni bölgeler hiçbiri olmasa ve bu zamana nasıl gelindiyse hangi yollardan geçildiyse biz yine beklesekte yine aynı güncellemeler zamanla gelse ama biz sıfırdan başlamış olsak.
Yani şu an sahip olduğumuz her şeyden vazgeçsek?
2*3 sunucu olsa insanlar çoğalsa...
Her köşe başında madenler olmasa da bi madenin başında 5*6 kişi sohbete dalıp madeni unutsa..
Ve bizim tek lanetimiz oyunu çok iyi biliyor olmamız olsa..
Sırf eski tadı yaşamak için biz İKV oyuncuları olarak güncelleme değil büyük bi gerileme istiyoruz.
En azından ben buna yürekten inanıyorum..
İstanbul kıyamet vakti hiç var olmamışcasına baştan tanıtımları yapılsa tırnıklarımı ısıra ısıra yüreğimde kocaman bi heyecanla bekler dururum.
Malesef hayatımız da bu arzu ile geçiyor.Keşke liseye dönebilsek, keşke 5 sene öncesine 20 sene öncesine dönebilsek.Söylediğin gibi.Asla gerçekleşmeyecek ama asla da vazgeçilmeyecek bir arzu bu.Keşke...
geçmişe duyulan özlem gelecekte ki arzuların gerçekleşmeyeceği düşüncesidir bana göre. bu yüzden geçmişteki hayallerimizi özleriz geçmişten çok.
en azından şunu yapsalar gidip oynarım. sıfırdan bir server açılsın herkes eşit herkes sıfırdan başlasın. silah yükseltmesi para ile satılan eşyalar ve akçe olmasın. böyle bir serverde insanların gözüne para hırsı bürümez en azından herkes sadece emeğini alır. lonca bedava başka serverdan aktarım yasak sadece ve sadece arkadaşlık. bölgeler zor ve uzun sürer belki ama biz özlediğimiz oyuna kavuşuruz belki.
Olabilir! Metin2 knight tarzı oyunlarda olduğu gibi ilk 29 lwl data dosyaları ttnet tarafından satılırsa bu olur alan kişi bu şekilde başlatır. Kendi yönetim ve geliştirme ekibiyle farklı bir yönlendirme ile herşey farklı olabilir. Maddi durumum uygun olsaydı ben böyle bir teklifle ttnet e gitmek için 2-3 yıldır bekliyorum
kimbilir yazdı:Yani şu an sahip olduğumuz her şeyden vazgeçsek?
2*3 sunucu olsa insanlar çoğalsa...
Her köşe başında madenler olmasa da bi madenin başında 5*6 kişi sohbete dalıp madeni unutsa..
Ve bizim tek lanetimiz oyunu çok iyi biliyor olmamız olsa..
Yada öyle bir genişleme paketi çıkarsalar ki, grup bölgeleri ve tılsım sisteminin oyuna yaptığı kötülüğü ortadan kaldırsa...
kendin diyorsun kardeş,oyunun eski kullanıcı kitlesi yok o günler mazide birer anı olarak kaldı belkide.
Sunucu açma konusunda ise orti muhammed yeşilmen öyle şey olurmu felan demişti 2 tane çöp eklemeyen insanlardan böyle bir şey beklemek yanlış olur.
Bu söylediğimi en azından bir günlük bize verseler. Yılbaşında sadece bir günlük bi sunucu açsalar ve günün sonunda 49 olan ilk oyuncuya bi ödül verseler gercekte oynadigi sunucudaki charina elbette. Ödül falan umrunda degil sadece bi anlık o gunleri yasamak adına. o 1lvllik farelerde herkesin vizir vizir görev yaptigi tatlı gunlere. Bence cok guzel olabilir guzel bi etkinlik olur.