bu konuda da belirttim düzelecek dediler ama bazen saat başı gidiyor. ip ban mı başka birşey mi bilmiyorum. bütün hafta sonu devam ederse oyuna giremiycem. ankara karlı dışarıda çıkamıyoruz
bir çözüm yolu olan varsa yazabilir mi.
kolay kolay IP ban a maruz kalmassın. Sadece belirli bir zaman içinde bir ipden belirli bir karakter açıp kapatabilirsin. (Bu da makro ile kp kasanlar için yapılmış bir güvenlik önemli) onun dışında bölgesel sıkıntılar varmış bildirilmiş vs bekleyelim görelim
Fabre yazdı:kolay kolay IP ban a maruz kalmassın. Sadece belirli bir zaman içinde bir ipden belirli bir karakter açıp kapatabilirsin. (Bu da makro ile kp kasanlar için yapılmış bir güvenlik önemli) onun dışında bölgesel sıkıntılar varmış bildirilmiş vs bekleyelim görelim
iyide benim bildiğim dakikada 20 civarı karakter giriş yaparsa ip ban söz konusuydu diye biliyorum ben 30 saniyede 40 karakter sokunca yemiştim
fakat ip banın çözümü basit ttnette modemi açıp kapamak süper online'de 192.168.1.1'den modemi restartlamak
sonrasında devam edebiliyordum
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Fabre yazdı:kolay kolay IP ban a maruz kalmassın. Sadece belirli bir zaman içinde bir ipden belirli bir karakter açıp kapatabilirsin. (Bu da makro ile kp kasanlar için yapılmış bir güvenlik önemli) onun dışında bölgesel sıkıntılar varmış bildirilmiş vs bekleyelim görelim
iyide benim bildiğim dakikada 20 civarı karakter giriş yaparsa ip ban söz konusuydu diye biliyorum ben 30 saniyede 40 karakter sokunca yemiştim
fakat ip banın çözümü basit ttnette modemi açıp kapamak süper online'de 192.168.1.1'den modemi restartlamak
sonrasında devam edebiliyordum
daha az a çekildi o rakam
çok şaşırtıcı bir çözüm olmuş bu yalnızca 3-5 coluk cocugu engelleyebilicek bir hareket yalnızca.
abartısız bu gün kafa tutan bir yönetici olsa 100 karakteri aynanda oyuna sokar aynan'da da çıkartırım.
fakat artık deymediğini düşündüğümden 2 aydır oyuna nadir giriyorum :|
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.