İstanbul Kıyamet Vakti'nin bugüne dek kaç tane dostluğu oluşturduğu ve güzel bir ortam sağladığını saymaya kalksak eminim sayamayız. Bu oyun oyun olmaktan öte birbirimizi görmesek de bizi birbirimize sevdirebilme ortamını sağlamış bir platformdur. Betadan bu yana oyunun nereden nereye geldiğine sizler gibi şahit olan ve bundan derin üzüntü duyan bir beta oyuncusuyum.
Eskiden biz çok kere toplanır ve bu oyuna gönül vermiş arkadaşlarımızla bir araya gelirdik. Bunu kendi aramızda tertiplerdik. Biliyorum, geçen gün olan Fuar dahil artık diğer hiçbir fuarda ya da etkinlikte İKV'nin adı da geçmiyor. Çok üzücü. Bundan 4-5 yıl öncesine kadar durum bambaşkaydı. Ancak yine de bu bizim buluşmamıza engel olmamalı diye düşündüm. Nasıl ki bir arkadaşınızla randevulaşıyor ve bir kafede buluşup sohbet ediyor ve çay kahve içip sonra da vedalaşıp ayrılıyorsanız aynısını biz de yapabiliriz diye düşündüm.
Daha öncede buna benzer konuların açıldığını görmüştüm. Gerçekten de şu an oynamasa bile İKV'yi çok seven arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızla toplanıp bir hoş sohbet etme fırsatı bulsak onlarla tanışsak ne kadar güzel olur diye düşünüyorum.
Eminim ve biliyorum ki o eski güzel günlerdeki gibi buluşacak ve siz değerli ikv oyuncusu arkadaşlarımızla tanışmış olacağız. Kim bilir bu nice arkadaşlık veya dostlukların başlangıcı olabilir.
İstersek yaparız. İmkansız değil. Ben tutup da 100 kişi beklemiyorum. Gerçekten isteyen olursa 5-10 kişi de yeter. Biliyorum ki İKV'yi şu an oynamasa bile aklının bir köşesinde tutan pek çok abimiz, kardeşimiz, değerli arkadaşlarımız var.
En çok katılım İstanbul'dan olduğu ve merkez olduğu için il olarak İstanbul diyorum
Buluşma İl: İstanbul
İlçe : Merkezi Noktalar hepimizi orta uzaklıkta buluşturacaktır.
Anadolu olursa : Kadıköy, Üsküdar
Avrupa olursa : Beşiktaş, Eminönü, Karaköy, Beyoğlu olabilir diye düşünüyorum. Tüm ama tüm fikir ve önerilere açığım. Şahsen katılma olursa ve ayarlarsak ben kendim Tuzla'dan geleceğim. Neresi olursa olsun bana uzak. Ama ben kardeşlerimle buluşacağım için gerekirse Tuzla'dan Silivri'ye bile geleceğim.
Tarih: Hem lise hem de üniversite öğrencilerini düşünerek (kendim de bir üniversite öğrencisi olarak) hepimizin uygun olma ihtimalinin en fazla olduğu aralığı şöyle düşündüm 6 Ocak - 25 Ocak 2017 ya da 10-30 Ocak 2017 belki de 25 Ocak - 15 Şubat 2017 --
tarihler orta karar bir şey yapılabilir. Herkesin bir programı var elbette tarih şudur demeyerek hepimizin uygun olduğu bir zaman olsun istiyorum
Bunu burada konuşalım. Burada cep telefon numarası ve facebook adresi paylaşmak yasak olduğu için yazamıyorum. Özelden mesaj atarlarsa tüm arkadaşlarımla görüşeceğim.
Güzel düşünüyorum. İnşallah güzel şeyler olacaktır. Hepinize çok teşekkür ederim. Okuyup vaktinizi ayırmanız bile büyük bir incelik. İyi geceler diliyorum.
Mustafa