Sunucu listesi gelmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: HAREM

Sunucu listesi gelmiyor

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

Resim

Bugun oyunu yükledim girmeye çalıştım.Sunucu listeleri ne kadar kapatıp açsamda gelmedi arkadaşlar.Çözümü bilen var mı?
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Re: Sunucu listesi gelmiyor

Mesaj gönderen resp0nse »

Kısayola basınca bu ekrana gelince kapatmaya çalışma tekrar Kısayola bas tekrar bas tekrar bas liste gelene kadar devam et çözümü yok :)
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: HAREM

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

Nasıl yok dostum illaki bir sorun bir çözümü olmalı durmadan kısayolamı basıcağım?
Sansiro
Kartalavcısı
Bitanem
Eleanora
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

[color=#4080BF]AhiEvran[/color] yazdı:
Merhabalar;

Launcher (Sunucu listesi zaman zaman gelmemesi) yaşadığınız bu sorun sizden veya sisteminizden kaynaklı değildir. Sorun Türk Telekom sunucularından gelen bir kısıtlama yüzünden meydana gelmektedir ve bazı bölgeler menşeili IP'lerde, farklı internet sağlayıcısı firmalarından internet kullanan kişilerde bu kısıtlama miktarı artmakta/azalmaktadır. Bu genel sorun uzun bir süre önce Türk Telekomun'un teknik ekibine haber edilmiştir ve sorun üzerinde çalışmaların devam ettiği bizlere gelen bilgiler arasındadır. Maalesef bu konuda bizlerin şu an için yapabileceği bir şey bulunmamaktadır.

Launcher'ı bir kaç kez açıp kapattığınız zaman Türk Telekom sunucusundan gelen kısıtlamaya dahil olmayan bir IP sisteminizin portuna denk gelecektir. Kısacası bir kaç kez Launcher'ı açıp kapatmanızı ve neticesinde sunucu listelerinin gelmesini sağlayabileceğinizi belirtiriz.

Oyuna erişim sağlamadan önce sürekli aynı dosyalar için güncelleme alıyorsanız, güncelleme aldığınız dosyaları İstanbul Kıyamet Vakti hedef klasörü içerisinde bulduktan sonra ilgili dosyaya sağ tıklayarak Özellikler alanını açınız. Karşınıza gelen pencerede yer alan "Genel" sekmesini seçtikten sonra "Salt okunur" kısmında ki onay işaretini kaldırarak Uygula ve Tamamlama işlemleri yapabilirsiniz.

Yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdiğiniz de sürekli güncelleme aldığınız dosyalar herhangi bir değişiklik olmadığı sürece bu dosyalardan güncelleme almayarak, oyuna rahatça giriş yapabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

Kartalavcisi yazdı:Resim

Bugun oyunu yükledim girmeye çalıştım.Sunucu listeleri ne kadar kapatıp açsamda gelmedi arkadaşlar.Çözümü bilen var mı?
Gelmeyince kapat tekrar aç ben bir iki defa denedigimde ancak oluyor
DrBuLuT«Eminönü»

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön