İKV - Genişleme Paketi Teorisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İKV - Genişleme Paketi Teorisi

Mesaj gönderen kargasa14 »

beklediğim genişleme paketi böyle birşey aşağısı kurtarmaz :D
Resim
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Her ne kadar oyunu bırakmış ve ilgiyi kesmiş olsam da, İKV'nin dehşetengiz hikaye kurgusu daima beni benden almıştır. Teoriler ilgi çekici ve gayet sağlam olmuş, emeğine sağlık. Keşke yeni bir paket gelse de ağız tadıyla hikayenin devamını görebilsek ne güzel olmaz mıydı... Unutmadan, gizemini sürdüren bir diğer karakterimiz de Selami Kelaynak. Onun da akıbetini görmeden gözümüz açık gitmeyiz inşallah : )

Sevgiler..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Abicim ağzım açık bi şekilde hayranlıkla okudum.hikaye örgüsünü takip ederek oynardim önceden görev metinlerini okumadan yapmazdim.oyuna tekrar başlayıp sifirdan karakter açıp oynayasim geldi yine
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Düşündüm de level güncellemesi çok mantıksız olur gibime geldi. 59 geldiğini düşünsenize neredeyse tüm tılsımlar çöp olur tüm itemler çöp olur. Şöyle düşünelim 39 döneminde dalton dış ne kadar değerliydi dimi yeraltı eklentisi gelince hepsi binevi çöp olup çıktı. Yeni level güncellemesi demek yeni tılsım güncellemesi demek yeni materyallar madenler demektir bu madenlerin çekileceği yeni bölgeler demektik yeni tılsımları üretmek için yeni reçeteler demektir yeni reçeteler için yine bölge gerekli olur yani level güncellemesi gelirse yeraltı güncellemesinden çok daha büyük boyutta minumum 1 gb miktarda güncelleme gelebilir diye düşünüyorum ha yok çemberlitaş benzeri gelirse zaten pek bir etkisi olmaz 1 sene içerisinde yine herkes güncelleme diye foruma doluşur. Level güncellemesi demek yeni boss'lar sıradan hayvanlar,yeni madenler,yeni itemler,yeni müzikler,yeni boss sesleri, yeni tılsımlar,yeni yetenekler ve bu yeteneklere ait karakterin yapacağı hareket ve ses aslında çok basite alıyoruz ama cidden çok emek isteyen bir şey.

Not savunmak falan yok sadece bir fikir söyledim 4 yıl süre zarfında yapılabilir miydi bu kadar imkana rağmen kesinlikle yapılabilirdi.

Herkes Nerull'a laf atıyor ama defalarca belirtti adam elinde bir şey olmadığını tamamen yönetim kademesinin alacağı karar doğrultusunda hareket ettiklerini söylediler. Eski Sobee olsa bu karar Mevlüt Dinç'in ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyordu ama şimdi TT''un elinde olan bir şey. Hepimiz biliriz ki TT kurumsal bir şirket kurumsal şirketlerde kararların nasıl alındığını hepimiz biliriz. Burda Nerull'un hatası bence şu sürekli bir umut verdi ve beklentiyi sürekli dinç tuttu ister istemez isyan edildi. Nerull'un yapacağı şey konusunda şirketler konusunda ki bilgilerime dayanarak söylüyorum üst kademeye sadece rapor sunmaktır bildiğiniz gibi altta ki raporu hazırlar sunar kurul kabul ederse alt merci çalışmaya başlar. Nerull'da buna güvenerek umut verdi diye düşünüyorum ama galiba işler istediği gibi gitmiyor. Kendinizi Nerull yani Nihat abinin yerine bi koysanıza eşinizle sienmaya gidiyorsunuz bakıyorsunuz biri yanınıza geliyor abi İKV'ye güncelleme gelmeyecek mi ya gibisinden bir şeyler soruyor acayip bi duygudur bence. Son olarak Nerull'un Türk Telekom bünyesinde olan Sobee'nin maaşlı bir elemanı olduğunu unutmayalım kendisi emir komuta zinciri altında çalışmaktadır.

Mevlüt Dinç'in Sobee'si bakkal dükanıydı istediği zaman istediğini yapabilir istediği saatte açıp kapatabiliyordu.

TT'nin Sobee'si AVM oldu arkadaşlar artık her şey emir komuta zinciri elini kolunu sallayarak kimse bir şey yapamıyor yönetim kurulu karar veriyor her şeye.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Grup bölgesi felan oyunu kurtarmayacak üzgünüm yolun sonu beyler,oyunu kurtaracak tek şey detaylı güncellemeler olur bırakın 59 u 69 lar gelmesi lazım,level kavramı ortadan kalkarmı mmorpgde bunun sonu yok sadece insanların üstünden biraz daha geçinirler.Baştan beri güncelleme gelmiyecekti zaten oyun burada bitti nerull neden güncelleme gelmiyor dedigimizde kader mühürleri yapılıyorken,oyunun sunucularına halen bakılıyor,halen etkinlik yapılıyor diyordu demekki bir şeylerin sonuna gelmişiz ben hiçbir şekilde gelişme olacağını düşünmüyorum bir kürdan bir çöp bile eklenmeyecek veya çıkarılmayacak.Ama kabullenemiyoruz işte ikv gibisi gelirmi diyor insan.
Kullanıcı avatarı
NasuhKILIC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Xxx SIKIDOSTLAR Xxx

Mesaj gönderen NasuhKILIC »

YemeLik yazdı:Grup bölgesi felan oyunu kurtarmayacak üzgünüm yolun sonu beyler,oyunu kurtaracak tek şey detaylı güncellemeler olur bırakın 59 u 69 lar gelmesi lazım,level kavramı ortadan kalkarmı mmorpgde bunun sonu yok sadece insanların üstünden biraz daha geçinirler.Baştan beri güncelleme gelmiyecekti zaten oyun burada bitti nerull neden güncelleme gelmiyor dedigimizde kader mühürleri yapılıyorken,oyunun sunucularına halen bakılıyor,halen etkinlik yapılıyor diyordu demekki bir şeylerin sonuna gelmişiz ben hiçbir şekilde gelişme olacağını düşünmüyorum bir kürdan bir çöp bile eklenmeyecek veya çıkarılmayacak.Ama kabullenemiyoruz işte ikv gibisi gelirmi diyor insan.
Gerçekten bu oyunda güncelleme gelmediği halde bırakamamızın tek sebebi böyle bir oyunu bulamıyor olmamız. Ama nereye kadar bu şekilde gider Ey Yetkililer :)
BEYAZKÖŞK: NasuhKILIC - xKIZILMADALYON - Kızılmadalyonnn -xNasuhKILIC
LONCA : Xxx SIKIDOSTLAR Xxx
MERAN : XxPEERLESSxX - xPEERLESSx
MERAN ESKİ : Kızılmadalyon - Şahxtılsım - Kristalxtılsım - Kristalxanka
Eski loncalar: Ölümüne * Şah * Kristal * Yine Kristal
EMİNÖNÜ: Myprofesyonel
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Araştırmacı bilgin oyuncuların yüreğine sağlık!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Selamlar, umarım kaldırılmadan herkes görür.
DEV Gorgar ile eski bir İKV oyuncusunun ufak bir diyaloğunu sizlerle paylaşmak istedim.
- " Kürşat abi İKV'nin sonu ne olacak ? Oyuna güncelleme gelmeyecek mi?"
+ " İKV için artık elimizden birşey gelmez, oyun tamamen bir çıkmaza girdi. Çok üzgünüz."

İyi forumlar..
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön