Kaç yıldır anlatıyorlar fakat bir yararını görmedikRetaliation yazdı:Ben ekibin yeterince bu oyunu yukarı çekebileceğine inanıyorum ancak gelin bunu DEV'lere anlatalım.
Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
Re: Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
Nick: Frizy
Sınıf: Büyücü
Level: 30
Server: Eminönü
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
geliştirebilecek ekib var ama işin bir de yatırım yapacak şirketin el atması lazım yani sadece geliştirici ekiple olabilecek bir iş değil
Fuardan neler öğrendin anlatsana birazemrah1 yazdı:geliştirebilecek ekib var ama işin bir de yatırım yapacak şirketin el atması lazım yani sadece geliştirici ekiple olabilecek bir iş değil
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
beleş pc bulmuşlar KM oynuyolar 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
ben işin yatırım ile değil yazılım ile olacağını düşünüyorum.emrah1 yazdı:geliştirebilecek ekib var ama işin bir de yatırım yapacak şirketin el atması lazım yani sadece geliştirici ekiple olabilecek bir iş değil
ayrıca şu şirket yani tt den bahsediyorsan eğer oyundan haberleri yok. onu da geçtim çoğunun playstore dan haberi yok.
bunlar türktelekom diyip bizi uyutuyorlar. şundan emin olun karar mercii bizzat kendileri.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Türk Telekom yerde 5 kuruş olsa alır.Diğer arkadaşların da dediği gibi iş koda bakıyor.Sen TT'ye projem var,her şey hazır azıcık maddiyat lazım dersen,adamlar kabul eder tahminimce.kargasa14 yazdı:ben işin yatırım ile değil yazılım ile olacağını düşünüyorum.emrah1 yazdı:geliştirebilecek ekib var ama işin bir de yatırım yapacak şirketin el atması lazım yani sadece geliştirici ekiple olabilecek bir iş değiloyun motoru sunucusu herşeyi olan bir oyunda geriye kalan kod yazmak değil mi yanlış mı düşünüyorum.
ayrıca şu şirket yani tt den bahsediyorsan eğer oyundan haberleri yok. onu da geçtim çoğunun playstore dan haberi yok.
bunlar türktelekom diyip bizi uyutuyorlar. şundan emin olun karar mercii bizzat kendileri.
türk telekomda sobee de 35 çalışan gözüküyor değişmediyse tabii. bu kadar adam 2 oyun yönetecek vasıflara sahip değil mi?
Şimdi çoğu kişi gamex fuarına bel bağladı bu fuarda ikvden hiç söz edilmezse yine ikv oyuncu kaybedecek. Ayrıca oyuncular ikv gibi bir oyun istiyor bunu bir firma fark ederse vay o zaman sobeenin haline... Osmanlı devletinin gerileme dönemi gibi hızlanır çöküşü
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kader Mühürleri Unreal Engine 3 le yapılmış arkadaşlar oyun motorunu öğrenmek,hikaye kurgulamak zaman almış.35 kişinin 2 oyunu çok rahat yönetmesi lazım gerçekten bu oyun 6 kişiyle 2-2.5 yılda yapılmıştı yani çok rahat yönetilmesi lazım aslında 35 kişi olmalarına fazla ihtimal vermiyorum.
çok birşey istemiyoruz. sadece bir iki kelam istiyoruz yöneticilerden. çok görmeseler bize keşke.muvaffak yazdı:Şimdi çoğu kişi gamex fuarına bel bağladı bu fuarda ikvden hiç söz edilmezse yine ikv oyuncu kaybedecek. Ayrıca oyuncular ikv gibi bir oyun istiyor bunu bir firma fark ederse vay o zaman sobeenin haline... Osmanlı devletinin gerileme dönemi gibi hızlanır çöküşü
dediğin doğru. bir türk oyunu istiyorum. bizim kültürümüzden birşeyler olsun(roma bizim kültürümüz değil), hikayesi bağlasın merak ettirsin. hatası olmasın yada hatalarına bakılıp düzeltiliyor olsun. bir an düşünmem bırakmak için. şu oyunda ''grafikleri kötü bırakıyorum'' diyen adam görmedim ben daha. güncelleme diye bu kadar ısrarcıysak kendimizden birşeyler bulduğumuz için. yoksa piyasada ikv den kat kat iyi oyun mu yok. henüz alternatifi olmayan bir oyun ikv ama uzun sürmez.