Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
bu arkadaşlar özel mi gelmiş hepsi siyah giyiyor 
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Müşterilerine "kış kış" diyen bir oyun şirketi nasıl heves alır?Toplam kişi sayısı olsa olsa 100-200 kişi orada.Ancak İKV söz konusu olunca orası 5 katına çıkabilirdi.Serinplay yazdı:O zaman herkes ister KM'yi unuturlarRetaliation yazdı:Flash disk içine İKV koyup,gidip orada oynasak mı acaba?Bırakalım KM ekibi hevesini alsın.
Yarın fuara gidiyorumSerinplay yazdı:
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Malesef ikv hep kurban olan taraf oldu keşke baştan beri sobeenin tek projesi istanbul kıyamet vakti olsaydı,şu anda çok farklı yerlerde olurduk.Etkinlik takvimi açıklanmış ctrl+v yapılmış yine,10.yıla giriyoruz özel hiçbir şey yok sürekli papağan gibi konuşan insanlar başka bir şey göremedik.Geçen sene Nerull buluşmalar,fuarlar devam ediyor yazmıştı hani nerde güzel kardeşim?Ne devam ediyor?Oyuna son eklenen boss 5 yıl önce eklenmiş kader mühürlerine haftalık boss ekleniyor oyuncuları adam yerine koyunda iki kelam edin kaçamak cevaplar vermeyin,lafı gevelemeyin,yalan söylemeyin.
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
en son gittigim fuar zamanı içeride ki inanılmaz kalabalıgı hatırlıyorumda birde kader mühürlerine bakıyorum arada inanılmaz derecede devede kulak kalıcak bir fark var kalabalıktan kişilerin yakalarında asılı ticketleri okuyamıyorduk ikv fuarda olsaydı tekrar aynı kalabalık olurdu diye düşünüyorum yazık böyle bir oyun varken kader mühürlerini yapıp ikv ye gölge düşürüceğini düşünmek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
şunu söylemelerini istiyorum. ''ikv ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı güncelleme şu zamana düşünülüyor... '' desinler ciğerimi yesinler. bizde eyvallah adamlar yeni oyun yaptı zamanları müsait olunca bizede güncellememiz gelecek der oyunumuza bakarız daha zevkli olur.
yada şunu desinler '' ikv oyununa güncelleme yapmayı düşünmüyoruz'' yine eyvallah deriz oynamak isteyen oynar güncelleme isteyen başka oyun oynar. ama bu da yok...
en son eşya iadesini bile aylar önce yapan bir yönetici kadrosu var önümüzde ve bana göre gelecek paranın önü kesilmesin diye de hiç bir cevap vermiyorlar.
yada şunu desinler '' ikv oyununa güncelleme yapmayı düşünmüyoruz'' yine eyvallah deriz oynamak isteyen oynar güncelleme isteyen başka oyun oynar. ama bu da yok...
en son eşya iadesini bile aylar önce yapan bir yönetici kadrosu var önümüzde ve bana göre gelecek paranın önü kesilmesin diye de hiç bir cevap vermiyorlar.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
ben hala ikv geliştirebilicek ekibe sahip oldugunu düşünüyorumSerinplay yazdı:Aslında tek oyun olması çözüm değil.Tabiki başka oyunlarda yapabilirler ama bu diğer oyunlarına ilgisizlik göstermelerini gerektirmemeli.Aslında İKV'nin sorunu geliştirici ekibin dağılması ve yanlış ekibin eline bırakılması.ankalibela yazdı:Malesef ikv hep kurban olan taraf oldu keşke baştan beri sobeenin tek projesi istanbul kıyamet vakti olsaydı,şu anda çok farklı yerlerde olurduk.Etkinlik takvimi açıklanmış ctrl+v yapılmış yine,10.yıla giriyoruz özel hiçbir şey yok sürekli papağan gibi konuşan insanlar başka bir şey göremedik.Geçen sene Nerull buluşmalar,fuarlar devam ediyor yazmıştı hani nerde güzel kardeşim?Ne devam ediyor?Oyuna son eklenen boss 5 yıl önce eklenmiş kader mühürlerine haftalık boss ekleniyor oyuncuları adam yerine koyunda iki kelam edin kaçamak cevaplar vermeyin,lafı gevelemeyin,yalan söylemeyin.
Fuara gidicem diyenler nerde acaba?
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Ben ekibin yeterince bu oyunu yukarı çekebileceğine inanıyorum ancak gelin bunu DEV'lere anlatalım.