Herkes Güncellemede Güncelleme Tutturdu Eskiden Bu Tip İsteklerimiz Yoktu Yeni Ekip ve Farklı Düşünceler Buna Sebep Oldu.
Eskiye Bir Bakalım?
1. Eşya Düşürmek Çok Zordu Nadirdi ve Yaratık Şimdiki Gibi Kolay Kolay Kesilmez Kurt Mağrasındaki Exolos'arın Başında 7/24 10 Kişi Olurdu.
2.Üretim Zordu Gerçekten Zordu Tamam 1 Eşya Üretilirdi Fakat 5-6 Eşya + Takı Seti Gerçekten Emek İsterdi.
3.Bu Zorluklardan Dolayı Güçlü (Emek Harcayan) Güçsüz (39-39 Yapıp Çöplerle Dalanlar) Belli Olurdu.
4.Güç Dengeleri O Kadar İyiydi'ki Mantık ve Matematik İşleyişi İle Tüm Karakterler İşit İdi ve Elemenet Max Saldırı Savunma Kombinasyonu Vardı!
5.Olmazsa Olmaz Önemli Şey Plus Paket'ti Akçe Saçmalığı Yoktu Aktarım Hakkımız Kendiliğinden 3 Adet Ücretsizdi!
6.Hiç Sıkılmadık 49 Geldiğin'de de Hiç Sıkılmadık Kasmak Zordu Gerçekten Zordu Heleki O Kalabalıkta 3 Kişiye 1 Cin Düşerdi
7.Madenlerin Başında 3-5'er Kişi Beklerdik Bundan Mutluyduk.
8.Muhafızlar Bizlerle Aynı Güçde Sayılırlar'dı Ki Böylesi İyiydi!
Şimdi Bakalım Gelmişe Geçmişe?
1. Eşya Düşürmek Çok Basit Çemberlitaş'ta Bu Normal Bir Yaratıkdan Düşürmeye Oranla Çok Çok Çok Daha Basittir!
2.Üretim Şimdi Daha Basit Şimdinin Reçetesine Göre Eskinin Reçetesi Çok Daha Zordu Çünkü Herşey'den İstiyordu Şimdi Basit Malzeme Hepsi Aynı Kaynağı Var Birileri Çekmese Bile İllaki DÜşüyor Denk Geliyor.
3.Şimdi Yücelen Halit Set'li Biri Büyüye Arkadan Dalarsa Keser 2 Tanesi 1 Full Bıcak Savaşcıyı Keser.
4.Güç Dengeleri Şans ve Adaletsizlik'ten Öteye Geçmiyor. Büyücü Şanslıysa Kritik Atar Zırhı Deler Fakat Yinee Zehir ve Asit Karşısında Karşı Koyamaz Zaten 30-40 Canı Birden Gidiyor Savaşcı Tek Atıyor!
5.Herşey Akçe Oldu Neredeyse Akçesiz Nefes Alamayacağız ve Tılsım En Önemli Malzemeye 50 Tl Ödeyip O Akçe İle Alınması Gereken Materyal Var. Ha Bunu Çekemezmiyiz Çekeriz Fakat Çemberliden İtem Düşmesi Daha Kolay.
6.Kasmak Çocuk Oyuncagı Artık 1-2 Saatte (30 Dk'de çift arttırıcı + hediye ile 49 karakter yaptık)
7.Madenler Çoğaltıldı Yeniden Çıkması Arttırıldı ve Oranları Ciddi Orande Değişti Yine Akçeye Bağlandı!
8.Muhafızlar İyice Aptallaştı 1 Kişinin Peşine Hepsi Düşer Oldu Menzil Fark Etmeksizim.
Şimdi Bunları Karşılaştırın ve Bu 8 Ciddi Sorunu Sıralayım Yapılan Hataları!
1. 3 Efsunlu Manyak Bir İtemi Bırakın Komet Merlin veya Savaşcı için Hasar + Saldırı 1 Eşya Pahabiçilemezdi!
siz kalktınız basit 2-3 bölge git üstünü diz işi bitir yaptınız böyle sacmalıkmı olur bu bölgeden ancak ve ancak değerli iksirler veya bu 3 efsunlu inanılmaz itemleri üretmek üzere madenler düşmeliydi o kadar.
2. üretim zor olmalı gerçekten zor olmalıydı ecel getireni hatırlayın ya kimse üretemedide kripraz'ı iptal ettiler çelik reçetesi koydular. yinede üretebilen çok çok azdı herkesin hayaliydi şimdi herkesin çöp'ü
3. eskiden full birini ezik biri kesseya saldırısız çöp itemlerle atılan ws'lerde yarısı sekiyordu açık ara farklı alıyordu güçlü olan şimdi fark etmiyor kritiği vuran sekmeyen alır nokta.
4.bir şifacı düşünün hem can bassın hem asit attın hem zehir versin hemde tılsımalrla bu oranları katlasın. karşısında kimse duramasın sonra kendini bilmez 3-5 kişi gelsin hadi alayınıza ws yiyen varmı diye boş boş yazsın. insanlar bunlardan sıkıldı.
5.tamam akçeyse akçe herşey'de akçe olmazki bu oyun nerelerden nerelere geldi biz emin olun daha çok istedik sizden ya plus tamam iyi güzelde biraz daha bizi rahatlatacak şeylerde olmalı diye fakat kalkıp herşeye vergi koyar gibi yaptığınız çok kötü bir hareketti fakat bizim insanımıza çokta iyi oluyor en çokta bana abartısız 3-5 bin tl'lik 5500 almısımdır hatta 100 tane 5500 aldığımız ortak arkadaşlarla üyeliğimde artık alamazsınız diye hata veriyordu çok güzel oluyor bize çok
6.kasmak eskiden hem eğlenceli hemde zorlu bir şeydi birileri hemen kasar 49 olursa zaten tadı kalmaz. eskiden görev yokmu bu görev bu kadarmı ext veriyo bu ne ya derdik şimdi görevmi amann kim uğraşacak oldu 2-3 saatte 49.
eskiden kasmanın tadı vardı grup kasmanın görevlere grup gitmenin.
7.maden başında yoğunluk oluyor diye madenleri arttırdılar süreleride arttırdılar size bunu yapın diyen oldumu? biz çokta memnunduk gece 12'den sabah 6-7'ya kadar 3-5 kişi maden başında kim çekecek acaba diye beklemeyi saniyeler tutmayı maden cıkmasına 3-5 sn kala kalp atışımızı duymayı gerçekten özledik. hayır sorabilirdiniz ama olurmu oranları düşürün akçe ile arttırıcı alın öyle bol bol çekin işlerine geldi tabi.
8. eskiden savaşlarda sizi gören muhafız gelirdi peşinize şimdi 1 muhafızın dikkatini çektimi alayı gidiyor peşine bildiğin aptallık.
2 tane gitsin 3 tane gitsin bu nasıl sancağı korumak?
1 kişi ceksin deparlasın diğerleri dalsın bu kadar mı aptal bir sistem olur çok yazık.
en azından en fazla 2-3 muhafız gidecek şekilde ayarla muhafızların güçleri ne öyle sanki bize oyun yöneticisi bizim gücümüzde olsunlar zaten kalabalıklar 1 mantıksızlıkta burda.
sonra sancaktan ayrılmayan bayrağın oraya güçlü 1 tane üst düzel koyarsın o onu korur 3-5 kişi zor keser eğlencesi olur.
kısaca tüm bunları okuduysanız neden güncelleme istendiğini anlamışsınızdır herşey basit herşey kolay ve gereksiz.
şuanda 8 tılsımım 20 milyon kp'li eksiksiz 20 parlatmalı savascım var onlarca teklif var sat diye kıyamam satamam.
birde bayan karakterim var 6m kp'li az eksiği var ama çok sağlamdır.
şimdi 2'sinede girmiyorum 2-3 ay oldu benle birlikte girmeyen çok tandıgım var pluslarımız bile bitti almıyoruz gerek duymuyoruz haftada 1-2 kere giriyorum 2 takılıp cıkıyorum bakıyorum para hep aynı birinde 800m yatıyor birinde 500m
oyunu berbat ettiler eski tip şekle dönmedikleri sürece'de berbat olmaya devam edecek.
güncelleme geldiğinde çok farklı şeyler olmayacak sadece karakterler dahada çok güçlenip dahada oynanmaz hale gelecek.