En Büyük Sorun Bize Sormamalarıydı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

En Büyük Sorun Bize Sormamalarıydı.

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Lütfen Yazıyı Baştan Sona Okuyum Çok Kişi Hak Verecek İnanıyorum.

Herkes Güncellemede Güncelleme Tutturdu Eskiden Bu Tip İsteklerimiz Yoktu Yeni Ekip ve Farklı Düşünceler Buna Sebep Oldu.

Eskiye Bir Bakalım?

1. Eşya Düşürmek Çok Zordu Nadirdi ve Yaratık Şimdiki Gibi Kolay Kolay Kesilmez Kurt Mağrasındaki Exolos'arın Başında 7/24 10 Kişi Olurdu.

2.Üretim Zordu Gerçekten Zordu Tamam 1 Eşya Üretilirdi Fakat 5-6 Eşya + Takı Seti Gerçekten Emek İsterdi.

3.Bu Zorluklardan Dolayı Güçlü (Emek Harcayan) Güçsüz (39-39 Yapıp Çöplerle Dalanlar) Belli Olurdu.

4.Güç Dengeleri O Kadar İyiydi'ki Mantık ve Matematik İşleyişi İle Tüm Karakterler İşit İdi ve Elemenet Max Saldırı Savunma Kombinasyonu Vardı!

5.Olmazsa Olmaz Önemli Şey Plus Paket'ti Akçe Saçmalığı Yoktu Aktarım Hakkımız Kendiliğinden 3 Adet Ücretsizdi!

6.Hiç Sıkılmadık 49 Geldiğin'de de Hiç Sıkılmadık Kasmak Zordu Gerçekten Zordu Heleki O Kalabalıkta 3 Kişiye 1 Cin Düşerdi :D

7.Madenlerin Başında 3-5'er Kişi Beklerdik Bundan Mutluyduk.

8.Muhafızlar Bizlerle Aynı Güçde Sayılırlar'dı Ki Böylesi İyiydi!

Şimdi Bakalım Gelmişe Geçmişe?

1. Eşya Düşürmek Çok Basit Çemberlitaş'ta Bu Normal Bir Yaratıkdan Düşürmeye Oranla Çok Çok Çok Daha Basittir!

2.Üretim Şimdi Daha Basit Şimdinin Reçetesine Göre Eskinin Reçetesi Çok Daha Zordu Çünkü Herşey'den İstiyordu Şimdi Basit Malzeme Hepsi Aynı Kaynağı Var Birileri Çekmese Bile İllaki DÜşüyor Denk Geliyor.

3.Şimdi Yücelen Halit Set'li Biri Büyüye Arkadan Dalarsa Keser 2 Tanesi 1 Full Bıcak Savaşcıyı Keser.

4.Güç Dengeleri Şans ve Adaletsizlik'ten Öteye Geçmiyor. Büyücü Şanslıysa Kritik Atar Zırhı Deler Fakat Yinee Zehir ve Asit Karşısında Karşı Koyamaz Zaten 30-40 Canı Birden Gidiyor Savaşcı Tek Atıyor!

5.Herşey Akçe Oldu Neredeyse Akçesiz Nefes Alamayacağız ve Tılsım En Önemli Malzemeye 50 Tl Ödeyip O Akçe İle Alınması Gereken Materyal Var. Ha Bunu Çekemezmiyiz Çekeriz Fakat Çemberliden İtem Düşmesi Daha Kolay.

6.Kasmak Çocuk Oyuncagı Artık 1-2 Saatte (30 Dk'de çift arttırıcı + hediye ile 49 karakter yaptık)

7.Madenler Çoğaltıldı Yeniden Çıkması Arttırıldı ve Oranları Ciddi Orande Değişti Yine Akçeye Bağlandı!

8.Muhafızlar İyice Aptallaştı 1 Kişinin Peşine Hepsi Düşer Oldu Menzil Fark Etmeksizim.

Şimdi Bunları Karşılaştırın ve Bu 8 Ciddi Sorunu Sıralayım Yapılan Hataları!

1. 3 Efsunlu Manyak Bir İtemi Bırakın Komet Merlin veya Savaşcı için Hasar + Saldırı 1 Eşya Pahabiçilemezdi!
siz kalktınız basit 2-3 bölge git üstünü diz işi bitir yaptınız böyle sacmalıkmı olur bu bölgeden ancak ve ancak değerli iksirler veya bu 3 efsunlu inanılmaz itemleri üretmek üzere madenler düşmeliydi o kadar.

2. üretim zor olmalı gerçekten zor olmalıydı ecel getireni hatırlayın ya kimse üretemedide kripraz'ı iptal ettiler çelik reçetesi koydular. yinede üretebilen çok çok azdı herkesin hayaliydi şimdi herkesin çöp'ü

3. eskiden full birini ezik biri kesseya saldırısız çöp itemlerle atılan ws'lerde yarısı sekiyordu açık ara farklı alıyordu güçlü olan şimdi fark etmiyor kritiği vuran sekmeyen alır nokta.

4.bir şifacı düşünün hem can bassın hem asit attın hem zehir versin hemde tılsımalrla bu oranları katlasın. karşısında kimse duramasın sonra kendini bilmez 3-5 kişi gelsin hadi alayınıza ws yiyen varmı diye boş boş yazsın. insanlar bunlardan sıkıldı.

5.tamam akçeyse akçe herşey'de akçe olmazki bu oyun nerelerden nerelere geldi biz emin olun daha çok istedik sizden ya plus tamam iyi güzelde biraz daha bizi rahatlatacak şeylerde olmalı diye fakat kalkıp herşeye vergi koyar gibi yaptığınız çok kötü bir hareketti fakat bizim insanımıza çokta iyi oluyor en çokta bana abartısız 3-5 bin tl'lik 5500 almısımdır hatta 100 tane 5500 aldığımız ortak arkadaşlarla üyeliğimde artık alamazsınız diye hata veriyordu çok güzel oluyor bize çok

6.kasmak eskiden hem eğlenceli hemde zorlu bir şeydi birileri hemen kasar 49 olursa zaten tadı kalmaz. eskiden görev yokmu bu görev bu kadarmı ext veriyo bu ne ya derdik şimdi görevmi amann kim uğraşacak oldu 2-3 saatte 49.
eskiden kasmanın tadı vardı grup kasmanın görevlere grup gitmenin.

7.maden başında yoğunluk oluyor diye madenleri arttırdılar süreleride arttırdılar size bunu yapın diyen oldumu? biz çokta memnunduk gece 12'den sabah 6-7'ya kadar 3-5 kişi maden başında kim çekecek acaba diye beklemeyi saniyeler tutmayı maden cıkmasına 3-5 sn kala kalp atışımızı duymayı gerçekten özledik. hayır sorabilirdiniz ama olurmu oranları düşürün akçe ile arttırıcı alın öyle bol bol çekin işlerine geldi tabi.

8. eskiden savaşlarda sizi gören muhafız gelirdi peşinize şimdi 1 muhafızın dikkatini çektimi alayı gidiyor peşine bildiğin aptallık.
2 tane gitsin 3 tane gitsin bu nasıl sancağı korumak?

1 kişi ceksin deparlasın diğerleri dalsın bu kadar mı aptal bir sistem olur çok yazık.
en azından en fazla 2-3 muhafız gidecek şekilde ayarla muhafızların güçleri ne öyle sanki bize oyun yöneticisi bizim gücümüzde olsunlar zaten kalabalıklar 1 mantıksızlıkta burda.
sonra sancaktan ayrılmayan bayrağın oraya güçlü 1 tane üst düzel koyarsın o onu korur 3-5 kişi zor keser eğlencesi olur.

kısaca tüm bunları okuduysanız neden güncelleme istendiğini anlamışsınızdır herşey basit herşey kolay ve gereksiz.
şuanda 8 tılsımım 20 milyon kp'li eksiksiz 20 parlatmalı savascım var onlarca teklif var sat diye kıyamam satamam.
birde bayan karakterim var 6m kp'li az eksiği var ama çok sağlamdır.

şimdi 2'sinede girmiyorum 2-3 ay oldu benle birlikte girmeyen çok tandıgım var pluslarımız bile bitti almıyoruz gerek duymuyoruz haftada 1-2 kere giriyorum 2 takılıp cıkıyorum bakıyorum para hep aynı birinde 800m yatıyor birinde 500m :D

oyunu berbat ettiler eski tip şekle dönmedikleri sürece'de berbat olmaya devam edecek.

güncelleme geldiğinde çok farklı şeyler olmayacak sadece karakterler dahada çok güçlenip dahada oynanmaz hale gelecek.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: En Büyük Sorun Bize Sormamalarıydı.

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

0LIVERA yazdı:Güncelleme geldiğinde çok farklı şeyler olmayacak sadece karakterler dahada çok güçlenip dahada oynanmaz hale gelecek.
Birader iyi , güzel yazmışsın da bu yorumuna katılmıyorum.Zaten saçma bir yorum olmuş.Güncellemelerin amacı oyuna yeni soluk gelsin , yeni itemler gelsin , yeni olsun herşey.Güçlenelim , keyfini sürelim.Ben adı güncelleme olup , güçlendirilmeyen bir sistem görmedim hiç bir oyunda.

Ayrıca 2 lafından biri 'aptal'. Eğer çok biliyorsan , yeteneğin varsa buyur sahne senin.Sobee ile iletişime geç , gerek telefon gerek elektronik posta gerek forumdan gerek sosyal medyadan.Anlat bildiklerini.

Ayrıca 1.3Trilyon paranı ve o 8 tılsımını belirtmen iyi olmuş.Mazallah seni fakir biri zannederdik , dikkate almazdık.

Ama konu güzel.Beğendim.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Aynı anda birkaç oyunu idare eden ekip nerde ? Kader mühürlerini beta süresince hep destekledik belki bu developerler yola gelirde İKV ye de bakarlar diye. Ama yok arkadaş hala Kader mühürlerini geliştiriyorlar. Başlarım böyle işe ya satın şu oyunu kardeşim satın kurtulsun sizden. Hangi firma alsa oyunu geliştirir düzeltir, yokmu şu oyunu satın alacak bir firma, kurtarsın beceriksizlerin elinden
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

öncelikle şunu söyleyeyim yazının büyük çoğunluğunu okudum.yazdıklarım tartışma ortamı olsun diye değil sadece kendi fikirlerim. oyunun şu durumundan ben de memnun değilim ama artıları eksilerini yazayım.

bazılarına katılsamda çoğuna katılmıyorum kusura bakma. bazı noktalara itirazım var yazayım.

item düşürmek kolay demişsin.büyücü için bakalım. çt girmek için asayı 150m e(vede parlatma) , zırhı 100m e m1 i 350m e vede stusuz atabilmek için m23 için 550 m e ihtiyacın var bunları yazmamışsın neresi kolay bir büyücü için.içeri adımını dahi atamazsın.

üretim zordu demişsin ama tılsım üretmenin zorluğundan bahsetmemişsin.(bir yerde kondrit ile ilgili birşeyler yazmışsın yalan olmasın)

güç dengeleri konusunda hem haklısın hem haksızsın. evet bozuldu denge ama emek veren kişi şifacısına o kadar tılsımı yapıyor. gökten inmiyor. yapamıyorsa veriyor parasını kondritle yada kurallara aykırı yoldan bir şekilde elde ediyor.

kasmak dediğin 49 levele kadar kasmak ise birşey diyemem ama level bitince karakterin tamamlanmıyor yapılacaklar ondan sonra başlıyor ya zaten.

7.Madenlerin Başında 3-5'er Kişi Beklerdik Bundan Mutluyduk. yazmışsın ben o ilk dönemlerde yoktum ama o ejder asanın çıktığı ilk zamanlarda vardım ve madenin başında yada sağa sola koşturmaktan hiç memnun değildim. hol geldi en azından sıkılana kadar sağda solda ne varsa kesiyorum. benim gibi beklemeyi istemeyen sevmeyen kişiler için iyi birşey.

gelelim gelmişe geçmişe kısmına

eşya düşürmek çok basit yazmışsın son girdiğim 15 gaffardan büyücüme hiç birşey alamadım buda 1 saatten hesaplasan(grup hazırlama dahil) 15 saat hiç birşey alamamışım demek.

reçeteler zordu yazmışsın. tılsım reçetesi der geçerim.

3. maddene aynen katılıyorum 49 level geldiğinden beri bu problem var tılsımlar ile dahada içinden çıkılmaz bir hal aldı. ve arkasındaki bütün maddelerine katılıyorum.

en aşağıdaki yazdıkların tamamen senin yorumun kişiden kişiye göre değişir. sen geçmişe özlem duyuyorsun ama geçmişteki eksiklikler oyunu bu hale getirdi birazda. oyunda grup bölgesini yöneticiler zorla dayatmadı oyuncuların talebi üzerine geldi. holde aynı şekilde insanlar girip yaratık keseceği, materyal düşüreceği ve oyunun dengelerini bir miktar değiştirecek yenilik istediler, istedikleri bu türden bir tılsım sistemi değildi belki ama bu şekli aldı.

bence kesin çözüm bütün herşeyin sıfırlanmasına neden olcak bir 59 level güncellemesidir. grup bölgesiymiş tılsım mış 59 level ile tarih olurlar. herkes tılsımını rahat rahat üretir karakterlerde dengelenerek oyun daha oynanır bir hal alabilir.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Ya Burak boş konuşmuşsun :D
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Seni sevmem ama dogruları yazmışsın be oliver.
Özet;
Bu oyunu basit bir güncelleme kurtarmaz,ne iki tane akrep kurtarır ne de seviye farkı olmaksızın gelen tılsımlar.
Her güncelleme içinden çıkılmaz bir hale getirdi oyunu öldürmek,ölmek çok kolay hale geldi.Rpg oyunlarda level çok önemli bir yere sahipken,bizim oyunda level kalmadı ilginç herkesde aynı itemler bu farklılık kalksın diye tılsım geldi iş daha farklı boyutlara gitti,eee şimdi eski sisteme dönmeleri için,tılsımları kaldırmaları lazım,hasar degişiklikleri yapmaları lazım,bu seferde çantası tılsımla dolu olanlar isyan edecek ki haklılarda belkide yolun sonu gözüktü ne diyeyim.
Çünkü ancak tılsımlar kalkarsa eski o çift itemli sarı eşyaların degerli oldugu günlere gidilebilir,yani o eşyalardaki amaç item farklılıgı saglamaktı grup bölgeleri tılsımlar felan bunu kaldırdı noldu nerede kaldı taktik teknik.
Belki madenlerin yayılması mantıklıydı makronun önüne geçmek için,fakat kişi hem kendine hem de loncaya artırıcı alınca iki artırıcı toplandı,nadirde olsa adam bir madenden 3 torba çıkar oldu böyle olunca madenlere ulaşmakda çok kolay oldu daha sonra grup bölgelerinde planlı program ilerlemen gerekirken tílsımlar onuda kaldırdı abooovv her şey basitleşti oyun sadece holden döndü,yani ne diyeyim üzücü.
Birde oyundaki hatalar,kısıtlamalar varki onlara ne demeli 200 myi kaldirın diyince sistemde aksaklık olur diyolar,oyun komple aksamış be,topallıyor bunları not eden alan biride yok,hiçbir sorun çözülmeyecekki var mı haydi bir developer çıksın desinki ya oyundaki hataları not aldım fixleme işlemleri devam ediyor desin ama nerde....?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu oyunu bir güncelleme daha kaldıracağını düşünmüyorum, geriye doğru bir güncelleme olursa iyi olur test sunucusu gibi 39 sunucu ve bünye zeka puanlarını bizim dağıtmamız ayriyeten bir iki ufak ek eşya oyuna eklenebilir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

Şahsen oyunu tılsm ve Menfaat bitirdi yemi oyuncular oyuna başlamadan bırakır kaç tane çarım çalnfı hala kenana alınmıyorum Dev komodom kesilmiyor falan filan Ben sırf beyza köşkteki Yardım etmeyen cimri egolu ve Kafasına Göre piyasayı değiştiren oyuncular yüzünden bıraktım
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Saçma sapan bi oyun yapmışlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön