SOBEE STUİOS GAMEX'DE!
- HeeeNy
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Bilgililer
SOBEE STUİOS GAMEX'DE!
Evet arkadaşlar son dakika http://www.gamex.com.tr adresine girerseniz 1-4 aralık arasında Sobee Gamex fuarına kesin olarak katılacağını gösterdi
) Alt kısımda katılımcılara bakabilirsiniz.. Biraz heyecanlı şeyler olacak gibi 

HeeeNy & MySteRySuN & ŞikayetName
Re: SOBEE STUİOS GAMEX'DE!
İkv için stand olacagını düşünmüyorum,umarım yanılırım.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
inşallah güzel şeyler olur 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
bir sürpriz falan yapmayacaklarsa ki geçmişte hiç öyle birşey olmadı ikv falan hikaye kader mühürleri için stand açacaklar.
güncellemeyi buradan duyurup gamex te birkaç kişiye deneme fırsatı falan verirlerdi ama öyle birşey de olmadı.
ikv cinin kaderi hüzün, ekmeği ümit, geleceği de bahtı da kara
güncellemeyi buradan duyurup gamex te birkaç kişiye deneme fırsatı falan verirlerdi ama öyle birşey de olmadı.
ikv cinin kaderi hüzün, ekmeği ümit, geleceği de bahtı da kara
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Merhaba forum dostları ,
Sobee Studios'un GameX 2016 ' da stand açması güzel bir gelişme.
Lakin bu standın uzaktan yakından İKV ile ilgili olmayacağını Kader Mühürleri'nin tanıtımının yapılacağı tanıtım afişinde ise belki İstanbul Kıyamet Vakti , Supercan 1-2 , I Can Football yapımcısından diye bir ibare olabilir.
Yine İKV ile ilgili bir durum olsa forum üzerinden bunun duyurusu yapılırdı diye düşünüyorum.
Sizlere ve GameX 2016'ya katılacak arkadaşlardan ricam İKV ile ilgili bir stand olmaması halinde gerekli
hareketleri , adabına uygun protesto (Tshirt lerle veya İKV Posterleri ile stand basılabilir) yapılarak forumdaki ve oyundaki tüm arkadaşlarımızın içinde bulunduğu durumu birebir ordaki yetkililerin yüzüne karşı kusun.
İyi Akşamlar.
Sobee Studios'un GameX 2016 ' da stand açması güzel bir gelişme.
Lakin bu standın uzaktan yakından İKV ile ilgili olmayacağını Kader Mühürleri'nin tanıtımının yapılacağı tanıtım afişinde ise belki İstanbul Kıyamet Vakti , Supercan 1-2 , I Can Football yapımcısından diye bir ibare olabilir.
Yine İKV ile ilgili bir durum olsa forum üzerinden bunun duyurusu yapılırdı diye düşünüyorum.
Sizlere ve GameX 2016'ya katılacak arkadaşlardan ricam İKV ile ilgili bir stand olmaması halinde gerekli
hareketleri , adabına uygun protesto (Tshirt lerle veya İKV Posterleri ile stand basılabilir) yapılarak forumdaki ve oyundaki tüm arkadaşlarımızın içinde bulunduğu durumu birebir ordaki yetkililerin yüzüne karşı kusun.
İyi Akşamlar.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Kader Mühürleri için açacaklar.
Çok kesin bir bilgidir, kimse heveslenmesin.
Çok kesin bir bilgidir, kimse heveslenmesin.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
Standı bastıktan sonra ben 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Aynı anda 2 oyunun güncellemesinin açıklanma olasılığı nedir?
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
aynı anda iki güncelleme çıkarsa kader mühürleri ikv nin altında ezilir.Terminal yazdı:Aynı anda 2 oyunun güncellemesinin açıklanma olasılığı nedir?
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz