betax loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: betax loncası

Mesaj gönderen kfat4 »

Sanırım söylemek istediklerini anlamamışsın. "Havlanmadıkça kurtluğumuzu ortaya çıkarmayız" sözünden sen merana hakaret algılamışsın ben ise "Kimse bize karışmazsa biz de karışmayız" anlamını çıkardım. Kaldı ki böyle söylemek istediklerine de eminim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
bertaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bertaa »

strongxşifa sen benı oyunda bul senle konusacam

şifacıberta betaxrecord
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Betax Loncası =)) Hmmm iimiş =)
Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen cengizhan »

merhaba
bak strong biz loncamıza senin gibi sıradan insanlar almayız.bizim loncamız sağlam dürüst ve seviyeli kişilerden oluşmaktadır..
ama şunu biliyorumki loncamızdaki kişi ve kişiler senin gibi adamları kaale bile almazlar.
ayrıca şuan formda bile kendimizi tanıtmadık böyle bir mantığı nasıl yürütmektesin hala anlamıyorum..

vede söylenen sözü dikkatli okursan ne demek istediğimizi gayet iyi anlarsın ve altada yazacağım bir örnek bakalım ne
uyduracaksın...

KurtLarın SeSSiz kaLdıqı yerDe, itLer ÇakaLLar wOLta atar.. Ama ßiLmezLerki kurt o SeSSizLiqi ßozarSa kıyamet kOpar

hadi bunada desene merana hakaret die. zaten mantıklı davransaydın bu aptal ve saçma içerikli konuyu açmazdın..

BetaXLonCasI
Kullanıcı avatarı
Record
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Record »

Strongxsifa yazdı:beyler oyundaki kariyrim boyunca böyle ezik lonca görmedim bu kadar rezillik olmaz betaxrecord arkamızdan havlanmadıkça kurtluğumuz ortaya çıkmaz diyor merana köpek diyor gelen tepkilere betaxmessi yarası olan gocunur vs. yazıyor betaxfearrless midir nedir yanındayım onun kasıyorum geliyor tab+kışkırtma yapıyor bide sora diyorki bu program iyimiş sevdim (aklı sıra beni kandırıp çarımı çalacak)

ilerde bu loncadan çok hırsızlık duyarsınız hepsi farklı rezillikte liderler dikkat edin bu tip adamalra çar kaptırmayın.
Kendi uyduruğun Kişiliksiz hasiteytisz yorumların senin nasıl bir küçük insan oldğunu gösteriyor.BETAx loncasının tüm üyeleri sağlam dürüst güvenilir olgun kişilerdir senin bu palavraların Betax loncasını küçültemez Ancak senin küçüklüğünü gösterir bunuda bil

Record Betaxrecord
BeTaxReCord BeTaxReCoRds Betaxtherecord(krdeşimin)

Türk çocugu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

SinCe Beta Lonca Sorumlusu*
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Forum Kuralları :
viewtopic.php?f=52&t=18

Forum Kuralları
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön