Merhaba , bugün sizlerle bir düşüncemi paylaşmak istiyorum .Herkes nedense oyuna yeni bölge , silahlar ve levelin artırılmasını isteniyor ama hiç kimse bu oyunun grafik ve moturunun gelişmesini istediğini söylemiyor . Yani İstanbul Kıyamet Vakti oyunun motoru çok eski 2007 yapımlı bir oyun için iyi olsada 2016 yılındayız ve bu motor , grafikler iyi değil bence herşeyden önce oyunun motoru değişmeli ve grafikler geliştirilip bu saçma yerlerde ortaya çıkan buglarla uğraşılmalı ki oyun gelişsin çünkü ne kadar çok güncelleme gelirse gelsin grafik ve motor değişmedikçe şu anda ki oyuncu sayısından fazla yukarı çıkamayacaktır.
Benim demem o ki oyuna gelen güncellemeler yetmez bu oyun 2016 yılında gerçekten ayakta durmaya çalışacaksa yenilenmeli ve değişmelidir
Oyunun Gelişimi
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Oyunun Gelişimi
Serinplay yazdı:Tamam buglarla ilgilenilmeli ancak malesef sana grafikler konusunda katılmıyorum çünkü birçok oyuncunun görüşü şu yöndedir ki ; Bu oyunu grafikleri için oynamadık.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu arada oyun 2007 model değil 2004 model falan.Yani başlangıcı.Bu arada grafik motoru da 2000 model.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu arada kesinlikle katılıyorum sana.Oyunun ihtiyacı ne eşya ne de tılsım.Hatta bir arkadaşımla sürekli düşünüyoruz.Oyun yenilenmiş motoru ile yeniden kodlansa ve oyuna gelen güncellemeler tekrar sırasıyla gelse.Örneğin 6 ayda bir oyun kronolojisine göre tekrar gelse güncellemeler.Emin olun oyuna her yeni eşya seti geldiğinde asıl İstanbul Kıyamet Vakti'nden uzaklaşıyoruz.Bundan 5-6 sene önce oynadığımız oyunla şuan oynanan oyunun alakası yok.Evet bir çok kişi emek harcadı parasını verdi tılsım bastı,kasa yaptı mareşal kastı vs.Fakat bu söylediklerimin hiç biri 30 kişi cevriye kesmeye veya bronz görevini yapmak için günlerce uğraşmaya benzemiyor.İstanbul Kıyamet Vakti deyince aklıma eskiden eminönü yılanlarda( şuan da meteor ada girişinin orda) çalan "Masal" şarkısı geliyor.39 da full element+saldırı set dizmek,49 da full yücelen halit set üretmeye çalışmak falan geliyor.Evet ben de yıllarca bu yaptıklarımızı unutup amaçsızca 100lerce kez grup bölgesi attım,sırf tılsım üretebilmek için zamanında kasalar dizdim,her bastığım silahı parlattım.Zevk de aldım.Fakat hiç biri 35 lvl iken set dizerek bir 39 lvli kesmek gibi hissettirmedi.Oyun gittikçe kalıplaştı.Bunun önüne geçmek için ya gerçekten sağlam bir hikaye paketi ile geniş bir güncelleme gelecek ya da arkadaşın da dediği gibi oyun baştan kodlanabilir.Kader Mühürleri yeni oyun motoru ile yazıldı fakat tutmadı.Bunun farkına vardılar fakat inanmak istemiyorlar.Bence Gorgar, 2012 den bu yana yeni bir proje yerine hayatının senaryosunu yazdığı bu oyunu -dilekolay- baştan kodlayabilirdi.
Sadece basit güncellemeler ile bir yere varılamayacağı aşikar eski güncellemelerde ciddi degişikler yapılmalı yoksa güncellemelerde bir nevi sonu hazırladı özellikle büyük hol ve gelen tılsımlar ve bu tılsımların 0 seviye olması eşyaların halen 49 olması,er meydanının halen saçma sapan itemler atması,gereksiz madenler,gereksiz reçeteler,gereksiz itemler,oyunda seviye kavramının yok olması,sağımız solumuz her taraf 49,tılsım bugu çıkmıştı bir ara,karakterlerin sağlıklarının çok dengesiz olması tılsımlar ile bu zırh kırma olayının acayip abartılması.Bazı sarı itemler dışından evet çok fazla itemin çöp olması,zamanında çok tartışılmıştı belkide grup bölgeleri hiç gelmeseydi,ya da az ama öz kesimler sağlansaydı.Vsde taktik teknik kalmadı,ejderha ve dino iksirler herkesde bolca yoktu vs vs.Bu liste uzar gider köklü bir degişiklik düşünmüyorlarsa akrepleri büyüterek getirmeyle malesef işin içinden çıkılmaz.Grafik mevzusu ise çok farklı bir mevzu elbetteki insanlar oyuna başladıgında grafik için oynamadı bir çogu zaten oynamaya kalksa oynayamaz ama bence grafik olarak en azından çok az tık yukarı çıkılması şart,eğer ikv yola devam etmek istiyorsa,yani sobee ikvyi ileri projelerinden biri olarak görüyorsa kendileride biliyorki zaten bu 2000 yapımı actor oyun motorundan kurtulmalı,eğer zaten böyle bir planları yoksa bir ortamı yoklamak için basit güncelleme gelebilir.Adamlar zaten salak degildi ya ikvyi öldürsün,ikvyi yeni oyun motoruna geçirmek yerine,yeni oyun yaptılar demekki bu kadar zahmetli bir iş.Kendileri yeni işlere dalınca unuttular,unutulduk.10.yıla özel bir şey yoksa malesef bırakıp gitmek yeridir.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
küçük bi iyileştirme yapsalar bu da yeter
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Bu developerler bizim sayemizde bu noktaya kadar geldi arkadaşlar. Mevlüt dinç varken gelen her güncelleme ile gelen para daha da arttı. İKV sayesinde Mevdinc ve TT trilyonluk oldu. Sobee ekibi, İKV oyuncularının paraları sayesinde bu kadar ün yapabildi. Eğer İKV bu kadar kazanmasa TT'ye satılmazdı ve Sobee ekibi zaman geçtikten sonra dağılırdı. Sobee ekibi şu an TT'de çalışıyorsa bunlar İKV oyuncuları sayesindedir. Şimdi bizim sayemizde o rahat koltukta oturan adamlar bizlere 4 yıldır cevap vermiyor. Hayat ne kadar da garip değil mi?
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kendimizi Avutmak Hayal KurmaK Ne Kadar Zevkli.Yeni Yetenkler gelse 59 olsa 
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Aralık ayına giriyoruz hala ses yok bunlar nasıl insan ya valla anlam veremiyorum ben artık biri gelsin anlatsın bana şu developerleri neden böyle bunlar
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
söz veriyorum bak ikv güncelleme gelsin kader mühürlerine başlıycam 
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz