Oyundaki Eşyalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Oyundaki Eşyalar

Mesaj gönderen Qoray »

Arkadaşlar Benim Aklıma şu aşırı takıldı

Büyücülerde sıfır kıyo trans vb set
Savaşçılarda taşkanat
Şifacılarda Siyo Mev vb

Klasik Eşyalar bunlar Demi

Ama bunun dışında kütük yaran vb demiyorum bunlar pooüler eşyalar zaten Şuan Junon updatesinden beri oynayan biri olarak Çeşit çeşit Asa zırh vb reçetesi düşürdüm adını dahi duymadığınız reçeteler vardır elimde 1 lvl da bile var yani neden bu eşyalar kullanılmıyorki ?
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Oyundaki Eşyalar

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Adını duymadığımız itemlere örnek verir misin yada bir ekran görüntüsü ?

Çemberlitaş itemlerinden başka olarak (+Zırh ,+Direnç)'li itemler kullanılıyor zaten.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

Kardeş şen Şevki bey usulü karaktorlu İtrm gördün mü hiç ...
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Dostum onlar çok eski itemler.14-20 seviye arasındaki yaratıklardan düşüyor galiba.
49 seviye bir adamın 15 seviye item giymesi ne kadar doğru olur :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

39 a kadar efsunlar randomdu.Yani büyücü ayakkabısında meteor tipi efsunu (max hasar) çıkabiliyorken,savaşçıya da büyü zehir efsunu çıkabiliyordu.Bunun yanında efsun kombinasyonları da randomdu.Mesela şuan birincil efsunlar; hasar,şifa,max kudret vs. iken ikincil efsunlar; kritik,büyü kritik,zırh,direnç vb. düşüyor.Yani sarı bir itemde aynı anda hem element hasar hem max hasar efsununu yanyana göremezken 29 zamanı bunu görebiliyorduk.Örneğin bende hala Max+Element hasar kütük yaran var.

39 geldikten sonra bu ortadan kalksa da efsun değeri düşmesi(10 lvlden sonra) yoktu.Yani 15 seviye efsun da taksanız efsun özelliği korunuyordu.Bu yüzdendir ki 39 zamanında bile 29 zamanındaki itemler hala çok değerliydi.

Fakat 49 güncellemesinde bunu da değiştirerek efsun azalması eklendi.Yani kullandığınız efsun (Alman Modeli 35. seviye,Urban 40. seviye, Yücelen 45. seviye) sizin seviyenizden 10 seviye daha düşükse giderek özelliğini kaybediyor.Yeraltı paketinden sonra seviye artmadığı ve sürekli her pakette yeni efsunlar eklendiği için (Nadide ve Şaheser) artık 49 zamanı kullandığımız sarı efsunlu itemler bile çöp oldu.Yani bir nevi oyuna seviye paketi gelmemesine rağmen aynı seviyede değer farkı ortaya çıktı.Şahsen şunu söyleyebilirim ki eskiden 20 seviye bir kişi 29 seviye bir kişiyi kesebiliyordu.Ya da 39 zamanı 35 seviye bir savaşçı 36-37 seviye 2 kişiyi kesebiliyordu.Şu an ki oyunda bunun mümkün olmadığını biliyosunuz.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Serinplay yazdı:
Nasıl kullanılmıyor anlamadım.Ya da neden kullanılması lazım ya da nerede kullanılması lazım ? :D
En iyi item hangisi ise herkes onu kullanır . Herkes karşısındakine göre eşyalarını , dirençlerini ayarlıyor.Şevki bey usulü karaktorlu İtem varsa koleksiyon yaparlar vs de yada kasılırken kullanmaları mı gerekiyor anlamadım.
:lol:

Ben şahsen iksirciyim ama var birkaç tane değişik eşya var meraklıları bakabilir :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Diye gidiyor...
Senin daha önce oynadığın sunucu bide isimleri yazabilirmisin sorun değilse tabi ?
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Kabile yazdı: Senin daha önce oynadığın sunucu bide isimleri yazabilirmisin sorun değilse tabi ?
Belki bu ismi tanırsın bu eski hesabım.Sancak sunucusunda oynuyordum. Dirilişxşifa ve Discoveryll adlı karakterlerim vardı.Tabi bu 4 yıl kadar önceydi şu an eminönünde sıfırdan başladım ve burada oyuna devam etmekteyim.
...
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

turkoxHAMSTER yazdı:39 a kadar efsunlar randomdu.Yani büyücü ayakkabısında meteor tipi efsunu (max hasar) çıkabiliyorken,savaşçıya da büyü zehir efsunu çıkabiliyordu.Bunun yanında efsun kombinasyonları da randomdu.Mesela şuan birincil efsunlar; hasar,şifa,max kudret vs. iken ikincil efsunlar; kritik,büyü kritik,zırh,direnç vb. düşüyor.Yani sarı bir itemde aynı anda hem element hasar hem max hasar efsununu yanyana göremezken 29 zamanı bunu görebiliyorduk.Örneğin bende hala Max+Element hasar kütük yaran var.

39 geldikten sonra bu ortadan kalksa da efsun değeri düşmesi(10 lvlden sonra) yoktu.Yani 15 seviye efsun da taksanız efsun özelliği korunuyordu.Bu yüzdendir ki 39 zamanında bile 29 zamanındaki itemler hala çok değerliydi.

Fakat 49 güncellemesinde bunu da değiştirerek efsun azalması eklendi.Yani kullandığınız efsun (Alman Modeli 35. seviye,Urban 40. seviye, Yücelen 45. seviye) sizin seviyenizden 10 seviye daha düşükse giderek özelliğini kaybediyor.Yeraltı paketinden sonra seviye artmadığı ve sürekli her pakette yeni efsunlar eklendiği için (Nadide ve Şaheser) artık 49 zamanı kullandığımız sarı efsunlu itemler bile çöp oldu.Yani bir nevi oyuna seviye paketi gelmemesine rağmen aynı seviyede değer farkı ortaya çıktı.Şahsen şunu söyleyebilirim ki eskiden 20 seviye bir kişi 29 seviye bir kişiyi kesebiliyordu.Ya da 39 zamanı 35 seviye bir savaşçı 36-37 seviye 2 kişiyi kesebiliyordu.Şu an ki oyunda bunun mümkün olmadığını biliyosunuz.

Kötü bir zamanda başlamışız...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön