OYUNA CANLILIK GEREK?
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PERSPEKTİF
OYUNA CANLILIK GEREK?
Bu Oyuna Yıllarını Vermiş biri olaraktan oyunu geldiği durumlar içler acısı oyunun ilk zamanlarındaki dostluklar heyacanlar sona erdi oyun cansız soluk bir hal aldı insanlar oyuna küstü hep aynı şeyler insanların canını sıktı bıktırdı baygınlık verdi Benim merak ettiğim husus bu oyuna yapılacak bir kaç düzenleme ile Örnek: 59 lvl yeni kıyafetler yüzük kolye grub bölgeleri ile oyuna dönen kişi sayısının Haddi hesabi olmaz hemde oyunun geliri artar ikv ekibi daha çok para kazanır neden oyuncuların isteklerini göz ardı ediyorsunuz oyuna uzun zamandır girmiyorum yenilik gelmediği sürece girmeyi düşünmüyorum inanıyorumki benim gibi düşünen yüzlerce player var saygılarımla ... :?: :?
Re: OYUNA CANLILIK GEREK?
Bencede Yeter Artık Bi El Atın Yetkililer Kader mühürlerine Harcadığınz Parayı Buraya Harcasaydınz Kazanacağnz Para Daha Fazla Olurdu Tutturmuşsunz bi kader mühürleri Bakın artık Şu oyuna YETER
TIRREKLER SIZI GM GUNCELLEME YAP
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: PERSPEKTİF
Biz yazalım gereken yerler görsün nasip kısmet gerisiSerinplay yazdı:Herkes aynı şeyi söylüyor ve yıllarca da söyledi. Malesef yapabileceğimiz tek şey beklemek çünkü söylediklerimiz ne kadar dikkate alınıyor bilemiyorum.Artık güncelleme getirin demenin bir şey ifade etmediğini düşünüyorum.
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Foruma değil desteğe mesaj atın buradan yazmanız onlar için bişey fark ettirmiyor.Biraz tepkilerinizi desteğe iletin burada ne cavap verirler ne görürler nede umursarlar...
Hoş desteğe mesaj atıncada bişey olmuyor ama buradan daha iyidir zaten binlerce konu açılıyor hergün bu mevzuuda
...
Hoş desteğe mesaj atıncada bişey olmuyor ama buradan daha iyidir zaten binlerce konu açılıyor hergün bu mevzuuda
...

desteğe her başlık altında mesaj attım. üşenmedim tt ye telefon ettim. üzerine ttnet iletişim mailini bulup oraya bir sürü mesaj attım. tek kişiyle olacak birşey değil. toplanalım mail yağmuruna tutalım belki yararı olur. bende organizatörlük yok olsa girişicem bu işe.SARRAFIII yazdı:Foruma değil desteğe mesaj atın buradan yazmanız onlar için bişey fark ettirmiyor.Biraz tepkilerinizi desteğe iletin burada ne cavap verirler ne görürler nede umursarlar...
...
iletisim@turktelekom.com.tr
iletisim@ttmail.com
bunların ikisinide denedim galiba sonuç yok.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
NE CANLILIGI #@!? ADAMLAR ONEM BİLE VERMIO OYUNA BETA OYUNCUSUYUM DAHA Bİ #@!? YOK HENÜZ BOŞA BEKLİYORUZ
Beyler benim bi fikrim var ama doğru mudur yanlış mıdır bilmem.
Google arama motoruna ikv beta ve eski ikv gibi terimler kullandığınızda bazı arkadaşların önceden 29-39 zamanında Cincır - GBMX - Kanca Asalar - Nefsi Müdafaa' zırh - Ashabı kehf - BB Çırak - Bossların elindeki silahlar - yetenekleri olan Akrep Asa- Güneş Asa - Junon - Meranlar daha önceden classeslerle oynanıp görünüşler değiştirilebiliyordu.
O zamanlar malum geliştiricilerimizden Zwartan aktif olarak çalışmaktaydı. Zwartan ayrıldıktan sonra alttaki videodaki hali hazırda olan bosslar bölgeler haricinde ne geldi ? SADECE TILSIM Bence zwartan yıllar öncesinden bu bölgelerin hepsini kodladı , hazırladı, uydurdu, sadece oyunun istekleri doğrultusunda kapasitesini arttırmak oyunculara parti parti bunları sunmak için bekledi. Yıllar geçti bölgeler geldi, ama bir sorun oldu ki kemik bıçağa dayandı bölge yok ?
Ben böyle düşünüyorum arkadaşlar tabi katılan olur olmaz bilemem saygılar
Google arama motoruna ikv beta ve eski ikv gibi terimler kullandığınızda bazı arkadaşların önceden 29-39 zamanında Cincır - GBMX - Kanca Asalar - Nefsi Müdafaa' zırh - Ashabı kehf - BB Çırak - Bossların elindeki silahlar - yetenekleri olan Akrep Asa- Güneş Asa - Junon - Meranlar daha önceden classeslerle oynanıp görünüşler değiştirilebiliyordu.
O zamanlar malum geliştiricilerimizden Zwartan aktif olarak çalışmaktaydı. Zwartan ayrıldıktan sonra alttaki videodaki hali hazırda olan bosslar bölgeler haricinde ne geldi ? SADECE TILSIM Bence zwartan yıllar öncesinden bu bölgelerin hepsini kodladı , hazırladı, uydurdu, sadece oyunun istekleri doğrultusunda kapasitesini arttırmak oyunculara parti parti bunları sunmak için bekledi. Yıllar geçti bölgeler geldi, ama bir sorun oldu ki kemik bıçağa dayandı bölge yok ?
Ben böyle düşünüyorum arkadaşlar tabi katılan olur olmaz bilemem saygılar
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Malesef ikvyi oynayanların çoğu koyun adamlar hala ısrarla bu oyuna para akışı sağlıyor.Koy tepkini 1 kuruş harcama oyuna gerçekten oyuna giriyorum 5 dakika durup cıkıyorum siz bıkmadınız mı hergün aynı şeyleri yapmaktan oyunda güç dengesi denen birşey yok zaten oyuna gir çarını fulle tılsım üret sonra 20 arz ile 3 tane lodos kes zaman kaybı...
Kader mühürleri her geçen gün daha da büyüyor. Ordan gelecek maddi kaynak ile İKV'ye de birşeyler yapılabilir. Eğer bir developer gelip İKV'nin gidişatı hakkında bir açıklama yaparsa, İKV oyuncularının Kader mühürleri'ni sonuna kadar destekleyeceğini düşünüyorum. Bunca yıllık emeklerinin çöp olmamasını anlamaları gerek.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Bi 59 Levelleri Getirseler İkv Oynayanlar Çok Mutlu Olacak.Yaşamın Bir Yeri Bu oyuna 59 Level Gelmesi Umrunda Değil Ama
Yönetimin.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]