Sırf ganoderma çekmek için yıllar sonra bile girer maden çekerim.O gano çektiğin ankadaki karartı görülmeye değer.Madenler saf çıkma oranları gerçekten en iyi yönlerinden biri.
Müzikleri saatlerce dinlediğim olur oynarken...
Tarihi e.ö sokakları kundura bakkaliye hala yanından geçerken takdir ederim oyunda bu kadar başarısızlığın içinde mükemmel tasarım.
Oyundaki en başarılı kısım nedir ?
Re: Oyundaki en başarılı kısım nedir ?
Irklarda torbaların ayağa düşmesi ve orada Xenotim görmek. Sanırım en başarılı kısım Hol, genel olarak fazla hatalar veren bir bölge olsa da tek başına oynayabilme imkanı vermesi her şeye değer. :)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyun sistematiği ve hikayesi.Sistematik olarak oynadigim en başarılı oyundur.Boss kesimleri skill setleri ve karakter matematiği gerçekten iyi bir oyun oynuyoruz(tilsimlardan sonrasi hariç).Hikayesinden bahsetmiyorum bile.
emde maksimum kudret itemi atması.
- TheCataLyTs
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gülümse
Bazı arkadaşlar sorumu yanlıs algılamıslar, anlatmak istedigim şey bunca yıldır bu oyunu oynayıp yapacagınız birsey kalmamısken neden giriyorsunuz sizi oyuna çeken nedir ? Maden çekmek gibi, sohbet etmek gibi, savaşmak gibi vs.

Zwartanın emaneti domates bahçesini sulamak için
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- TheCataLyTs
- İskele Babası

İlk yazdığım yorumda da belittigim gibi ''. Offline olarak konuşmaları takip edebiliyor ve özel sohbet yapabiliyoruz buda oyundaki arkadaşlıkların sürekliliğini ve oyuncu girişini sağlıyor.'' Cümlesiyle anlaşılabileceğini düşünmüştüm. Söylediğin gibi anlatımım daha açık olabilirdi sana katılıyorum. Bazı arkadaşların yaptığı yorumlardan da görebiliyorum ki dogru anlayanlarda olmuş. ''SARRAFIII - Sırf ganoderma çekmek için yıllar sonra bile girer maden çekerim.O gano çektiğin ankadaki karartı görülmeye değer.Madenler saf çıkma oranları gerçekten en iyi yönlerinden biri.''

- TheCataLyTs
- İskele Babası

Senin oyun için yapacak bir şeylerin hala var. Bu soruyu sordum çünkü 7 8 yıldır oynuyorum ara vererek. Tılsımından madenine, savaşmasından görevlerine bütün herşeyi yaptım ve yapacak birşey kalmadı. Benim gibi oyunun her zerresini yaşamış arkadaşlar bu oyuna neden giriyor onu merak ediyordum. Kimi tılsım ticaretine kimi maden çekmeyi sevdiği için giriyor. Ben mesajlaşma panelini sevdiğim için oyuna sohbet etmeye giriyorum. Bu arada anka sunucusunda Jadeit çekmeknin keyfi çok başka 7 8 ayda 40.000 yeşim taşı biriktirmiştim askere gittiğim zaman yalan etmişler

Efsunlarının İsminin Gerçeğe Hitab Etmesi Madenlerden Saf Çıkması Oyun Yetenek Sesleri Özellikle Kanatma Depar Seri Seri Meteorit Sesi. Konsantrasyon Sesi.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]