Çocukça bir konu olacak ama malesef bazı kardeşlerimiz laftan anlamıyorlar, seviyelerine inmek gerekiyor, dün
Snowvan yani enver ( gök lere katılmıştı çar adı ne hatırlamıyorum ) adlı terbiyesiz Titxasena adlı arkadaşımıza
terbiyesizlik yapmış 2 gün önce de bana yapmıştı, sebebi sanırım aylardır TİT üyesi olmak için çırpınmasına
rağmen onu loncamıza almamamız olmalı... Gök loncasına katılınca üç beş zibidi ye yalakalık olsun diye düne kadar,
abi dediği bana ve lonca üyelerime terbiyesizlik yapmıştır.
Bu da Snowman ın loncamıza defalarca müracaatı ve alınmayışı ile ilgli bilgiler....
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 103.0.html
Ynt: T.İ.T. TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLATI LONCASI
� Yanıtla #13 : 10-04-2009, 22:47:06 � --------------------------------------------------------------------------------
sa TİT ler loncaya alım varmı acaba .
Akıncılarxenver
Alıntı sahibi: enver... üzerinde 10-04-2009, 22:47:06
sa TİT ler loncaya alım varmı acaba .
Akıncılarxenver
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üzgünüm, lonca üyesi arkadaşlarımızın referansları dışında üye alımı yapmıyoruz.
İyi oyunlar.
Titxdelikurt----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malesef gerçekler acıdır, çok ısrar edersen oyunda ki konuşmalarımızı da buraya ekleyebilirim, son kez ikaz ediyorum,
Aileme (Loncama) karşı terbiyesizlik yapmaya devam etme...
Anasının avutamadığı, babasının büyütemediği kim varsa ben eğitmeye hazırım....
Snowman-Gökxenver mi ne isen..
Snowman-Gökxenver mi ne isen..
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Re: Snowman-Gökxenver mi ne isen..
Lan yasıdan basından utan maloz loncaya alım varmı demişim ne varqq
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Egolarının tatmin etmeye çalışan Titxdelikurt
Oyuna Devam...
Oyuna Devam...
Forum Kuralları
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.